Evliliğimiz pisi pisine bitti

Bukadar erkek olmaktan aciz bir insandan ayrildiginiz iyi olmus.bukadar anne delisi erkek iyi olmaz cunku evlenince ailesi karisi oluyor.yeni bir hayat basliyor.ailelerin burnunu soktugu evlilikler maaalesef iyi sonuclanmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle haklıymışsın. Ben eşim deli gibi bana aşık, ben de deli gibi ona aşığım, ne olacak annesine bu kadar düşkün olsa ve ailesi karışmış olsa ki dedim.
Nasıl olsa kocam hep benim yanımda olur, bana kıyamaz dedim.
Ama malesef öyle olmuyormuş.
Hiç aramızdaki dengeyi kuramadı, beni hep ezdirdi.
Açıkçası bu duruma daha sert tepki göstermediğim için şimdi kendime kızıyorum.
Bu evlilikten o kadar büyük dersler çıkarttım ki...
Annenin babanın ve varsa kardeşlerin yaklaşımı çok önemli.
Ve tabii ki erkeğin size sözde değil özde verdiği değer ve arkanızda durabilme gücü.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm allah sabır versin. Naptınız döndünüzmü eve ?

Ben evimi hiç terketmedim ki zaten.
Babası ile birlikte bugün avukat nezaretinde eşyalarını almaya geldi.
Tutanakta yazanların dışında neler neler istediler...
Rezillik üzerine rezillik...
Neyse ki benim avukatım dişli çıktı da polis çağırmadan halledebildik.
Onlar eşyaları taşırken ben evden gitmiştim zaten. O kadar akıllıca oldu ki.
Merdivende bir an yan yana geçiştik.
Normalde evliyken içim giden adama dönüp bakmadım ve içim hiç sızlamadı biliyor musunuz?
Ne çok tüketmiş bizi...
Ve bendeyi büyük aşkı...
Zaten yanımdan geçen aşkım olan adam değil bir yabancıydı, evimde kalan son şeyleri bile fırsatçılıkla toplamaya çalışan...

Kızlar her boşanma süreci eminim ki sancılıdır.
Güvendiğiniz insanları tanıyamaz duruma gelmek gerçekten çok acı...

Benim gibi hayatında böyle acıları yaşayıp sonradan mutlu olan var mı?

Kızlar her boşanma süreci eminim ki sancılıdır.
Güvendiğiniz insanları tanıyamaz duruma gelmek gerçekten çok acı...

Benim gibi hayatında böyle acıları yaşayıp sonradan mutlu olan var mı?

Bence hiç üzülme bile,seni hak etmeyen ne oldum delisi olmus bu adam..müdür olmus ama adam olamamıs ne yazık ki. o yüzden sen bundan kurtulduguna dua et hatta cogu seyını alsaydın madem mudurmus verseydı sadece arabayla kurtarmasaydın..böyle olan ınsanlar bunu hak edıyorlar..Ailen ıcın yaptıgı oyun da ayrı bı sorun..Sen bunları hıc dusunme ve kendıne yenı hayatında mutluluk dıle boşver o sonradan görme adamı ..sen mutluyken o aglıyor olacak kesın...

sanki ne biliyormusun senin acın aslında elinden oyuncağı alınmış bir bebek yada herşeyi bir insanla paylaşırken ona alışmışken birden bire boşlığa düşmek bir insan öldüğü zaman ağlarsın ama yine de seversin sahip lenirsin öldü dersin ama bu aldatmak ,kırılmak ,incilmek,degerinin kaybedilişi kayboluşu, gözden düşmesii boşluğa düşmek sanki yatak da onla yatarken yalnız yatmak , kahvaltıyı onla yaparken ailenle yapmak, güne onsuz uyanmak yada gece onsuz uyumak bunlara nasıl alışacaksın biraz zor olacak dün onunlayken buğün onsuzsun insani kalp acıtır. dersin ki beni sevmemiş, yalanmış herşey, evlilik bumu daha çok sözleri kırar insani o daha bir kötü ben sana birşey söyleyeyim mi unuttum beni istemiyeni ben istemem dersin ama bir kaç dakika sonra içinden ben onu sevmiştim dersin seviyorum dersin kalbin buyüzden acı çeker sevğiden zaten evliliği yürüten sevğidir. sevğide bitmiş hiç üzülme biraz zor olacak ama kalp acısı çok kötü

Dediğin gibi en zoru da sanırım bu kadar sevmiş, değer vermişken hiç sevilmediğini kabullenmek.
Tek uyumak, tek uyanmak, sofraya yanlız oturmak, yemek yaparken şunu da seviyor bunu da yapayım deyip dolabın kapısını açtığın an yüzüne çarpan soğukla uyanmak...
Sonra da içinden o da beni hiç arıyor mudur, ben de hiç aklına geliyor mudurum demek...

Umarım dediğin gibi geçer hepsi. Bana ve aileme yapılanları hazmedemiyorum. Hiç affetmeyeceğim...

kaç gündür konunu takip ediyorum.ve durumuna gerçekten üzüldüm.bianönce olayı atlatırsın inşallah.bende yeni evliyim eşimin sevgiside tıpkı senin anlattığın gibi ama bi o kadar da tartışmalarımız oluyor görüyorum ki seviyorum ,sensiz asla olmaz lafları boş.hayatta ne olucağımız hiç belli olmuyor.ve kendimi yerine koydum. Allahım sana yardımcı olsun bu durumu çabucak atlatıp çok güzel bir hayatın olması dileğiyle

Malesef çok zor şeyler bu yaşadıklarım. Umarım çabucak geçer hepsi ve Allah karşıma öyle birini çıkartır ki hepsini unuturum.
Ve dilerim ki sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın, evliliğin düzelir.
Allah rızası için dua edin bana...
Rabbim tez zamanda atlatıp kendi hayatımı yeniden kurmamı ve hayırlı biriyle değer veren Kadir kıymet bilen biriyle yeniden evlenmemi nasip eylesin.

kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme zamanı geldiğin de sana ve ailene yapılanların acısı çıkacaktır. sen içini ferah tut. düşünsene daha kötüsü olmadı belki ileride bir iftira, kötü bir söz olabilirdi çevren de çaresiz o kadar çok insan var ki sen onlardan şanslısın erken kurtuldun başına başka bir şey gelmeden allahın yarattıklarına bak tekrar aşık olursun evlenirsin hadi olmadı istemiyorsun gez,dolaş,arkadaşlarınla konuş,herşeyi unut mutsuz olma hiç bir zaman mutsuzsan bile mutlu görün çünkü sen mutsuz olduğun sürece düşmanlar sevinir mutlu olduğun sürece de onların canını acıtırsın senin acının hafifler.

Ve mevsim gecer golge veren agaclarin dali kurur,sabir tasar, canindan saydigin yar el olur. Aklin sasar dostun saydigin dusmana donusur.dusman kalkar dost olur. Oyle garip bir dunya.Olmaz dedigin ne varsa hepsi olur.Dusmem dersin dusersib, sasmam dersin sasarsin.En garibi de budur ya oldum der durur yine YASARSIn... MEVLANA canim Allah sabir versib, zor , hayir olandadir...

Ne kadar mükemmel açıklanışsın. İçime su serpti yazdıkların bir nebze de olsa😊
Dua edin ne olur, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın beni ve tüm bu yaşadıklarımı unuttursun biri gelip...
Tüm bu acıları ve hıyanetleri...

bence karakteri gelişmemiş ve ne yapacağı belli olmayan biri.hatta paranoid gibi...paraları saklıyor yalan söylüyor..mutlaka sana ipucu vermiştir..daha önce ipuçların olmuştur ama şimdi acıyla sadece güzel şeyleri hatrılıyorsun bir süre sonra aaa şu da olmuştu aa bu da olmuştu diyeceksin..bence senin için hayırlısı olmuş ciddyim.bak ben de en iyi fakültelerden birinden mezunum çok iyi bir işim var..35imdeyim..bir çocukla boşandım...ayrıldıktan sonra kendimi çok değiştirdim..yapmak istediklerimi sırayla yaptım..böyle hocalarınla filan konuşman çok güzel..27 yaş ne ki..sil gitsin..çoluk çocuk yok bir daha o pis suratını bile görmeyeceksin...biraz poposu kalkmış onun çok afedersin..git giyin saçını başını düzelt gülümse güzelleş ve önüne bak..hayat güzel..daha yolun yarısına bile ne çok zamanın var..kimler çıkar karşına..anneciğine de söyle elin edepsizi yüzünden kendini üzmesin..

Dediğin gibi aaa o da olmuştu, aaa bu da olmuştu demeye başladım bile...
O kadar çok yalanı vardı ki ben saf aşık hep bir bahane buluyormuşum pisliklerine...
Dediğin gibi 0 dan başlamak için savaşıyorum. Her şey güzel olacak eminim buna, hatta şükredeceğim ilerleyen zamanda...
Sadece daha önce bir arkadaşın yaptığı gibi yanlızlık ve alışkanlık beni biraz üzüyor...
Sonra diyorum ki kendime, bana değer vermeyen bu adi adam hep yanımda olsa ne olacaktı???
Her gün kendimi daha fazla ezdirecektim ve telafi edilemez boyutta yine beni bırakacaktı yarı yolda...
Şimdi en azından istediklerimi yapabilmek için zamanım ve enerjim var.
Bebeğinle mutlu olmana çok sevindim, eminim süreç senin için çok daha zor ilerlemiştir.
Allah kaldıramayacağımız yükler vermiyor sanırım 😊🙏

Eşyalar boşaltılırken eski eşim ve babasının yaptıklarını komşularım bu akşam bahçede çay içerken anlattılar...
Bu sefer gercekten şükrediyorum...
Eski eşim komşularıma demiş ki giderken, bir gün özel olarak size gelip anlatacağım, bu kadını tanıyamazsınız....
Hiç bir şey gözüktüğü gibi değil...
Babası eşyaları boşaltırken bağıra bağıra diyormuş ki 'Allah I'm sana şükürler olsun bizi bu kadından kurtardığın için'....
Bağıra bağıra defalarca....
Komşularımın hepsi aynı görüşte...
Asıl sen bu çirkin insanlardan kurtulduğuna sevin, şükret....
Ve inan bu ana kuzusundan sana hayır gelmez...
Şimdi çok daha iyiyim, çok daha güçlüyüm.
Teşekkür ederim güzel bayanlar desteğiniz için 😊🙏👍

Siz sizi denedim diyen bir adam için mi üzülüyorsunuz .
O adam hasta hasta normal biri davranır mı allah aşkına .

Siz sizi denedim diyen bir adam için mi üzülüyorsunuz .
O adam hasta hasta normal biri davranır mı allah aşkına .

Ben bu adamla evlendiğime ve geçen süreye üzüldüm...
Bu kadar yalanına nasıl katlandım, onu anlamadığım için üzüldüm...
Çok şükür bitti...
Bunu söyleyeceğime inanmazdım ama çok şükür...
Ailesi kendinden betermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…