Bana bu konuya babaların karıştırılması çok garip geldi. Ben anneme bile anlatmam böyle bir durum olsa. Bence bir uzmandan destek alın.
konu sahibesi neden benim sorularıma cevap vermiyor ya? :26:
Hiçbir soruya cevap vermiyor ki?
kız bildiğini sanmıyorum senin sordğun sorunun cevabını garibim nerden bilsin gurur yapmış adama sokulmuyoki oda
bence adam aseksüel yoksa mümkün değil yeni evli çift yataktan çıkmaz ayol ..
bizim mahallede bi çocuk vardı
erkek çocuğuydu abimle aynı anaokuluna gidiyordu
sonra bi gün abim eve geldi, küçüktü oda, anaanneme dediki anaanne X benim gibi çişini ayaktan yapmıyor, kızlar gibi yapıyor dedi.
sonra anaannemde merak etmiş çocuğunkine bakmış, hem kız hem erkek demişti, ikiside varmış
annem kızmıştı anne sanane ne bakıyosun elalemin çocuğuna diye, hiiiç merak etmiştim dedi.
sonradan ne oldu bilmiyorum biz taşındık ordan
benim aileme söylemem işin içinden tek başıma cıkamıyordum. oturup konuşmaya çalışıyosun ama karşıdaki bir sorun yokmuş gibi davranıyor. biz normal bir çifmiyiz bizim normal bir evliliğimiz mi var diye soruyorum evet diyor, anormal bir durum yokmu bu evlilikte diyorum yoo diyo hemde okadar rahat söylüyoki o rahatlık sizi sinir ediyor. ve bana niye ailene söyledin biz kendi aramızda konuşurduk diyo e konuyu açıyorum konuş bana de ki senin şu şu haline tavrına bişeyine sinir oluyorum kızıyorum o yüzden birlikte olmuyoruz de. ve sorun bensem sen bana yaklaşmak istiyosun benden bir cevap alamıyosan al karşına konuş bu ne biçim evliliktir de birşey de ya birşey de.
sabah meselesine gelince. sabahları onun için kalkmıyorum bir süre kalktım ama hiç aklıma gelmedi dikkat etmedim. birşeye bakmadım.
ortada birde akrabalık var aileler yakın birbirine. kızkardeşiyle konuştum görümce ama o benim çocukluk arkadaşım. olayı birde benden dinledi ve anladığım kadarıyla o beni suclu gibi göstermiş yani o adım atıyo ben ters tepki veriyorum höt zöt ediyorum. konuştuk dr a gitmesi gerekiyor dedi. kardeşi benle konuştuğunu söylemeden onla konuşacaktı. cuma günü aradım mesgule aldı msj attı müsait değilim olunca ararım dedi. şu saat oldu hala arayacak. telefonunu kontrol ettim. kardeşiyle konuşup konuşmadığını anlamak için kardeşiyle 2.5 dakikalık bir görüşme yapmış annesiyle yarım saat.
pardon çok özür dilerim hatta bir özürle birlikte daha soru neydi?
sende alemsin ozamanona çektim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?