Evliliğin ilk 1 yılı ...

kendi başımıza takılıyoruz tarzında cümlesi komiğime gitti.ayrıca komiğime gitti derken dalga amaçlı değil, hoşuma da gitti.o arkadaş zaten eminim anlamıştır.hayırdır bi problem mi var?

e sey o yorumu ben yazdım sandım

bıraz hastayım bas donmesı mıde bulantısı
kusura bakma kardes

e sey o yorumu ben yazdım sandım

bıraz hastayım bas donmesı mıde bulantısı
kusura bakma kardes

önemli degil ama sen yazsan da bunda kızacak bir durum yokki, yani sen yazsaydın sana da aynı şeyi yazardım..çünkü dalga geçme gibi bi niyetim olmadı, hoşuma gittiği için yazdım

önemli degil ama sen yazsan da bunda kızacak bir durum yokki, yani sen yazsaydın sana da aynı şeyi yazardım..çünkü dalga geçme gibi bi niyetim olmadı, hoşuma gittiği için yazdım

yok zaten ben yorumuda kendı yazdıgım bıseyıde karıstırmısım yazmıs ama bu kız bana nıye boyle yazmıs oldum yanı onun yorumunu ben yazdım dıye yazmam sadece kestırme bır yoldu asıl zannetıgım sey daha karısık canım ama kızmamıstım cıddı soyledıgım bısey cıddı alınmadı sandım

orucluı deıglım dedıgım gıbı rahatsızım ben bırz kacsam ıyı olacak ugradılar bana gene herhalde

haha süpersin lollipop çok güldüm baktım :))) adamın tarzı da çok komik üslubuna koptm

baya karışık bi durum hadi geçmiş olsun

buara cok yorgunum calısmasaydımkocamda bana oyle deseydı hosuma gıderdı valla

2 yıllık evliyim,ne yalan söyleyeyim 2. yılım daha güzel, oturmuş bir evlilik herşeyiyle allaha şükür haa ufak tefek tuzu biberi dediğimiz olaylarda yasamıyor degılız ama 1. yıla kıyasla cok fark var

1. yılda allaha şükür öyle büyük kavgalarımız olmadı ama yenı hayata alışma süresince biraz zorlanmalar bazı bazı tahammülsüzlükler oldu,evlilik sorumlulugu,uzun süredir tanıdıgm insan tamam sevgiliyken çok idealdi ama ideal bir koca ya da ideal bir kadın olabildik mi bunun gözlemlenmesi,olaylara verdiği tepkiler kısaca ilk yıl sevdiğin adamı kocan olarak tanımaya baslıyorsun iyice huyunu suyunu öğreniyorsun tabı aynı şekilde o da benı gözlemliyor
biz birbirimizi bu şekil kabul ettik,iyimizle kötümüzle birbirimizi değiştiremeyince en mantıklısı bu :)
öğrenmeye açık olmak gerek evlilikte her an yenı huylar çıkabılır ben senden hem eşinden :)

Son düzenleme:
Oyy o ilk seneye hic girmeyelim, uvvv o yaptigimiz kavgalar atismalar.. Allahim korusun simdi simdi oturttuk cok sukur evliligmizi. Ben esimle 5 sene ciktim oyle evlendik ama ne olursa olsun ayni evde degisik oluyor.. Birbirimizin pozitif ve negatif yonlerini bilerekten hareket ediyoruz artik.. birbirimizi idare etmeyi ogrendik sanirim

allahın ve eşinin seni sınadığı yıldır!!!!! herşey kötü de olabilir güzel de daha doğrusu iyi ve kötünün sıksık yer değiştirdiği yıldır tanımadığın bir adamla (istersen 10 sene flirt et aynı evde yaşamak için o sana yabancıdır) aynı evde yaşamaya çalışmak annenin evinde yemeğin suyun önüne gelirken tüm evin işinin seni beklemesi vs vs gibi zor bir o kadarda güzel yıldır, ben 3,5 yıllık evliyim ilk yıl yeni eve yeni yatağa ve ev işlerine alışma konusunda yabancılık çektim ama sonra herşey düzene girdi alışıyorsun yanii mühim olan gönüller bir olsun:))

eşimle 1 yıl sevgililikten sonra nişanlandık,6 ay sonra evlendik..
ve şimdi 2 yıl olmak üzere..
ilk yıl güzeldi,daha iyisi olamazdı sanırım,uyum sorunu yaşamadık,yıllardır bir arada yaşıyo gibi alıştık hemen birbirimize..
ufak sorunlarımız oldu..birisi benim küsme huyumdu....
diğeri eşimin ailesiyle olan sorunları,onlar sorunluydu ben de kendimi olayların içinde buldum..

şimdi bunlar atlatıldı..artık küsmüyorum,yeniyorum kendimi..eşim küsmek nedir bilmeyen biri,beni kendine benzetmesini çok istedim,başardık sayılır..
ailevi sorunları ise takmamayı,bunlar için psikolojimi bozmamayı,eşimle olan değerli saatlerimi onları düşünerek geçirmemeyi öğrendim..

ve şimdi çok daha mutluyuz..

Bende 6,5 yıllık flörtün üzerine evlendim ve 5,5 yıllık evliyim.Toplamda 12 yıldır eşimle beraberim ve gerçekten ne kadar tanısanda karşındaki insanı en zor yılım evliliğin ilk yılıydı sonra herşey rayına oturdu.Tartışma sebeplerimizde aslında ne aile ne düzen sadece sigarasını istemememdi şimdiki aklım olsa hiç karışmazdım en güzel geçecek cicim aylarımıda heba etmezdim.

Biz ilişkimizin 7. yılında evlendik. Evleneli 2 yıl olmak üzere şu an ve gerçekten herşey süper. Bugüne kadar kavgamız gürültümüz olmadı çok şükür, umarım ilerleyen zamanlarda ters tepmez.

Tabi ki her evlilik aynı olmaz kişilerle alakalı bazı prüzler, anlaşmazlıklar olabilir.Sonuçta iki kişi ailesinden ayrılıp yeni bir aile kuruyo herkesin alışılmış düzeni değişiyo ve yeni bir hayat başlıyo. Önemli olan eşlerin birbirine karşı anlayışlı ve saygılı olması.

Herkese mutluluklar dilerim...

sadece ilk bir yıl değil ilk 2-3 yılımız kötü geçti kocam çok cahildi toydu bence evliliğe hiç hazır değildi eften püften herşeye kızar fevri tepkiler verirdi çok ana kuzusuydu sürekli annesiyle olalım isterdi vs sonra biraz daha olgunlaştı tamamen değişmedi sadece kendini biraz törpüledi ama başka sorunlar başka sıkıntılar yaşadım dert hiç bitmedi maalsefkısacası ben oh şimdi çok huzurluyum çok uyumluyuz diyemedim diyeceğime dair de hiç umudum yok

düşününce ne zor günler geçirmişim ne güçlüymüşüm ne safmışım ne sevmişim diyorum.

eşim ilk yıl daha zordu zamanla yumuşadı ve bana alıştı.bir de çok kıskançtı.

Etrafımda ki herkesin şaşkınlık dolu ifadelerine karşın (çoğunun ilk yılı berbattı) qayet mutlu, uyumlu qeçti ilk 1yıl.fakat bu 1 yılın son 3 ayında yoğun olarak sorun yaşadık, maddi problemlerden dolayı.o 3 ayda yalnız kaldığımda ne işim var benim bu adamla qibi bu adamla ömür qeçmez qibi düşüncelere kapıldığım oldu ama hiç kopmadık.

Evlilik yıldönümümüzde eşim çok qüzel bi sürpriz yaptı ve evliliğimizin sonrası için çok radikal kararlar aldık.o qün bu qündür dış etkenler dışında birbirimizle iletişimimiz ve uyumumuz aynı boyutta ilerliyor.hatta evlilik oturdukça zaman qeçtikçe herşey daha da tatlılaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…