- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
kendi başımıza takılıyoruz tarzında cümlesi komiğime gitti.ayrıca komiğime gitti derken dalga amaçlı değil, hoşuma da gitti.o arkadaş zaten eminim anlamıştır.hayırdır bi problem mi var?
e sey o yorumu ben yazdım sandım
bıraz hastayım bas donmesı mıde bulantısı
kusura bakma kardes
önemli degil ama sen yazsan da bunda kızacak bir durum yokki, yani sen yazsaydın sana da aynı şeyi yazardım..çünkü dalga geçme gibi bi niyetim olmadı, hoşuma gittiği için yazdım
haha süpersin lollipop çok güldüm baktım :))) adamın tarzı da çok komik üslubuna koptmaklıma bi, karikatür geldi ama paylaşamam burda aratırsanız bulursunuz evlilik rio karnavalı die,çok gülmüştüm ama bi yandan da gerçekten doğrumu sanki moduna girmiştim ,dediklerin çok doğru evlilik "düğün yap borç öde, seviş, yemek yap ye, ev al öde" bunlardan ibaret ama gene de şanslıyız yanımızdaki adam sevdiğimiz adam:)
yok zaten ben yorumuda kendı yazdıgım bıseyıde karıstırmısım yazmıs ama bu kız bana nıye boyle yazmıs oldum yanı onun yorumunu ben yazdım dıye yazmam sadece kestırme bır yoldu asıl zannetıgım sey daha karısık canım ama kızmamıstım cıddı soyledıgım bısey cıddı alınmadı sandım
orucluı deıglım dedıgım gıbı rahatsızım ben bırz kacsam ıyı olacak ugradılar bana gene herhalde
haha süpersin lollipop çok güldüm baktım :))) adamın tarzı da çok komik üslubuna koptm
kadınlar açısından kötü bi karikatür olmuş ama aslında düşününce ACI AMA GERÇEK yaniadam haklı aslında
Herkes evliliğin ilk yılının çok zor geçtiğini söyler. Sizin hikayeleriniz neler ilk 1 yıla dair ?... Her şey çok mu güzeldi yoksa bir çok problemin üstesinden gelmek zorunda kaldınız mı ?... Kötü başlayıp iyiye dönen , çözüme kavuşan büyük sorunlarınız oldu mu ?... Yoksa ilk zamanlar nasıl başlarsa hep öyle mi devam eder ?...
amann sallaaaaa...evlilik işteee hepsi aynı...bir arkadaş yazmış...düğün yap borç öde, seviş, yemek yap ye, ev al öde..bundan ibaret...salla heyecanıı yavrummmm
Herkes evliliğin ilk yılının çok zor geçtiğini söyler. Sizin hikayeleriniz neler ilk 1 yıla dair ?... Her şey çok mu güzeldi yoksa bir çok problemin üstesinden gelmek zorunda kaldınız mı ?... Kötü başlayıp iyiye dönen , çözüme kavuşan büyük sorunlarınız oldu mu ?... Yoksa ilk zamanlar nasıl başlarsa hep öyle mi devam eder ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?