Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

fazla baskı ve beklentilerinin sonu = hiççç görüşmüyorum torunlarını dahi göremiyorlar eşine baskı yapma sen baskı yaptıkça orası tatli gelir

Neler yaşamışsınız ben şok

Eşine mektup yaz, buraya yazdığın gibi içini dök. Hisettiklerini bilsin.

Anneler erkek çocuklarını kendileri için yetiştiriyor, bu yüzdende kendilerine bağımlı yapıyorlar. Sen inşallah anne olduğun zaman bu hatayı yapma.

Bende seninle mütemadiyen aynı şeyleri hatta daha şiddetlilerini yaşamış biri olarak, evliliğimin ilk 1 yılını hafızamdan sildim.

Üzgünüm ama içinizde uhte olan şeyler hiçbir zaman geçmeyecek.

Konunuzu daha önce de okuduğum kadarıyla,eşiniz geçmesi için hiçbir çabada bulunmayacak.

Yerinizde olsam, içimdeki herşeyi bi yolunu bulur en azından eşime kusardım; anlattığın şartlarda kayınvalidene kusup rahatlayamayacağına göre Sonrasında da herşeyi unutmaya çalışarak, yoluma devam ederdim.

Anı yaşa ve kendini mutlu et, sen mutlu olunca eşin de mutlu olacaktır.

Neler yaşamışsınız ben şok
Bir de bunlar, ilk gün yaşadıklarım. Öncesi ve sonrası da var. En çok içimi yakan da, bunları yapıyorlar, evet hata ettik ama sen kindarsın, unutmuyorsun, aile arasında küslük olmaz diyip, akraba olmak istiyorlar. Görümcelerim, kv, eşim şu an beni deli bellemiş durumda. Yaşlı kadın, yaptı işte be büyütüyorsun? Elini öpsene niye öpmüyorsun? Amma abarttın. Eşimin babası vefat etti, siz gelip gitmediniz, gözleri yollarda öldü adam dediler. Bu nasıl vicdan yüklemedir yaa!! Bu yapılanlar gerçekten unutulmalı mı? Hakikaten mi abartıyorum diye düşünüyorum çoğu zaman.

Içimdeki her şeyi dün eşime kustum ağladım bağırdım çağırdım hiç mi senin için acimiyo en güzel günlerimizi mahvettin ne işimiz vardı her Allah'ın günü annengilde dedim sonuç hiç. ... Ben bişey yapmadım abartma evlilik balayiyla ilk aylarla sınırlı bişey mi dedi sadece .

Valla gorumcelerimi baktı işledi ara bozmak için. Bitanesin Bitanesinu aradım azima geleni saydim şimdi diğerleri bile iyi geçinmeye çalışıyor benimle

Benim esimin ailesi de böyle canım lafları sokarlar sonra ne var canım bunda falan bişey yok nolmus derler. Kv mesela kriz geçirir kıyameti koparır sonra bişey olmamış gibi konuşur ben bunu hazmedemiyorum

Inanın zamanla geçmeyen hiç bişey yoktur. Böyle öfke duyduğunuz kırgın olduğunuzu yoğun hissettiğiniz zamnlarda eşinizle niçin evlenmek istediğinizi, onunla geçirdiğiniz güzel günleri (evlilik öncesi ve sonrasi) düşünün ve ne olursa olsun geçmiş adı üstünde geride kalan bir zaman dilimi . Siz geleceginize, guzellestirebilceginiz günlere odakların

Bu aileleri anlamak güç. Ayrılamıyorsan neden evlendiriyorsun!
Ay yine sinirlerim hopladı. Aptal insanlar.

Konu sahibesi çok zor maddi manevi yıpratıcı günler geçirmişsin. Boşveremiyorsan bir profesyonelden destek al, bu hiç ayıp değil inan.

Benim boşanma sebeplerimin başında da bahsettiğin olay yatıyordu. Başka sorunlarda tuzu biberi oldu ve ayrıldım. Eşin kıymet bilen biriyse zihninden atmaya çalış.
Sevgiler

Esine bunlari anlat ve simdi bir balayi yasayin tatil ikinizede iyi gelecektir..

Ben evlendiğimde eşimin annesi her akşam kahve içip onunla dedikodu yapmamı bekledi. Şaka gibi gerçekten. Aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor. Tüm gün çalışıyorum sonra annesinin gönlünü eyleyeceğim. Çalışmasam da eylemem gerçi ne münasebet. Sonra bir kavga koptu tabi ben gitmiyorum, dedikodu yapmıyorum diye :). Neymiş soğukmuşum. Annesim annecim diye peşinde dolaşmamı beklemiş çok muhterem ve muhteşem insan. 4 seneyi geçti 1 kere bile görüşmedim eşimin ailesiyle. Kinim çok pistir, öfkem ise dinmez.
Senin aileni pışpışlamayacağım hemen boşanalım demiştim eşime. Biraz aile kavramı vs diyecek oldu, ben kendi ailemle bile görüşmüyorum doğru dürüst, başlarım senin ... diye bir kavga koptu. Orada kırmızı çizgiyi çektim. Bu sınırı aşan her kim olursa hayatımda istemiyorum diye net tavrımı koydum.
Ama öfkem dinmedi açıkçası. Bana karşı yapılanlar, söylenenler. Yağmurlu günde su vermem eşimin ailesine. Elime düşmesinler dua etsinler bol bol. Yine sinirlendim ya :)).

eee sonra senin ailen biliyomu yada o gece o halde dısarda nasıl durdun esin ne yaptı

oooo iyi esin senle yatmadık bile diye yuzunue vurmuyo benimki olsa ooo aferin valla anasını dinlemeyen es her halukarda cevrilir

Benim kv de öyle annecim annecim dememi bekliyordu ama bir kez kızı gibi davranmadı tam tersi gorumceme hizmet ettirmeye kalktı liseye giden kıza. ben sizin gibi patlama yaşayamadım içime attım şimdide geçmek bilmeyen.bir sızı eşime karşı aşırı soğukluk ile baş başayım.

Esine bunlari anlat ve simdi bir balayi yasayin tatil ikinizede iyi gelecektir..
Eşime bunu dedim anlattım ve abartma her balayına giden ilk zamanlarını bas basa geçiren herkes mutlu mu dedi . Yani benim içimi acıtan bu şey onun için önemsiz

Çocuğunuz var mı ? Eşiniz hak veriyor mu size , o sizin ailenizle görüşüyor mu

eee sonra senin ailen biliyomu yada o gece o halde dısarda nasıl durdun esin ne yaptı
Eşim arkamdan koştu, beni kahveciye oturttu. Gitti eşyaları topladı, telefonla başka otel bulduk gittik. Ailemle ailesi asla görüşmediler bir daha. Ta ki eşimin babası ölene kadar. Baş sağlığı diledi annem o kadar.

Eşime bunu dedim anlattım ve abartma her balayına giden ilk zamanlarını bas basa geçiren herkes mutlu mu dedi . Yani benim içimi acıtan bu şey onun için önemsiz
Erkekler genelde boyle duygususz oluyor fazla bisey bekleme uzulur eder diye sen yazip sen okutturacaksn onun kafasi bunlara calismaz yaningeneli boyle sen ayarla herseyi onada uygulamasini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…