Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

Kocanızın sizi ailenizin yanında göndermeme gibi bir hakkı yok.
O kim ki kendi anne babanızı görmek için izin alıyorsunuz?
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

hiç mi birlikte olmadiniz ??
birlikte olmadan ayrılsaydin sana neler yaşatmiş be bacim

konu sahibi seni önceki konudan biliyorum.
ilk günler güzel olmali ki sen kötü şeyler yaşamişsin böle giderken iyice yıpranirsin

Aynı benim yaşadıklarım...
Yıllardır ayak ağrısı çeken kv ben evlenince ameliyat olası tuttu. Yeni evliyken gittim geceli gündüzlü 6 gün kaldım hastanede. Sonra evinde kaldık baktık derken bir gün eşimle tartışırken araya girdi "sen zaten yemek yapmamak için hastaneye geldin bana baktın." Dedi. Ben de yazıklar olsun diyebildim sadece.
Içimden gelerek yaptığım iyiliği bile burnumdan getirdi. Böyle yapan yani değer bilmeyen kvlere yapılcak en güzel şey onu kendi haline bırakmak.

Evliliğimin ilk zamanlarında (bir buçuk yıl) senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Eşime karşı da bazen alaycı konuşuyorum. Içimde kırgınlıklarım var bu yüzden biliyorum.
Ama herkese inat eşime sevgime sahip çıktım. Eskisi gibi hissetmiyorum zaten aşk da kalıcı değil bu bir gerçek. Sevgime sahip çıkıyorum işin içinde inat da var tabii.
Eskisi gibi göremiyor oğluşunu. Bir iki seneye de iyice uzakta bir yerde kendi işimizi yapcaz eşime bunu empoze ettim :) başka türlü içim soğumazdı.

Teşekkür ederim haklisiniz

Ben de kv gilde tuvalette cok agladim malesef

Ya tek benim sanıyodum biliyo musunuz bu çay meselesine takılan. Inanin ben de nefret ettim . Çay içmek yemek yemek lafından .

Düğüne geldi düğünde gördü iste niye bi daha.geliyo ki arkadaşı. Ben çok.farkli hayal etmistim ilk sabahhimizi falan ama sabah 8 dr zir zir kv aramaya başladı

Ya tek benim sanıyodum biliyo musunuz bu çay meselesine takılan. Inanin ben de nefret ettim . Çay içmek yemek yemek lafından .

Evde cay demlemem ben kendim icin asla. Caydanligi kaldirdim, ne zaman gelseler cikariyor disari. Cay almam eve, cay alir getirir illa, demlencek o cay.
Yine de herseyi cöpe atasim var.
Bitki caylari iciyorum, siyah cayi sallama iciyorum. Ama caydanlik demeyin bana geliyorlar..
Ilk sene cok zorladilar bebi, cok baski yaptilar.
Ben gitmiyorum hastalanirdi, ilac kullanirdi. Zorla hap yazdirir kendisine, uyutur.
Bu sekilde dokunulmazlik kazandigini düsünür. Ama biliyor musun inanmiyorum hic.
Onun kadar raatini bencilini görmedim.
Al hapi hastayim de, acaba sen kendi haytain icin ne yapiyorsun depresyon disinda.
Bir hobin bir isin bir faydan mi var insanlara, ancak bizle ugras dur, sonra da hastayim.
Yemezler, artik yemiyorum telefon bile acasim yok, cünkü acinca genelde hep sorun cikiyor.
Kendinden nefret ettirdi, ben de rahatsizlanirim ama onun gibi kullanmam bunu.
Hepimizi de gömer orasi ayri, gram inanmiyorum.

Hani deriz ya yap icinde kalmasin o duruma benzer olmus. Yasadklarin ve yasayamadklarn icinde kalmis. Esinle simdilerde acik acik konusabilirsin zaten sana kiymet veriyorsa gercktn kendini aciklayack ve unuttrmya calisacktir. Ama esini sen daha iyi tanirsin. Konusulablck birisiyse. Yoksa benimde ufacik seyde gelir aklima kotu seyler ve iyice buyur icimdeki ofke.

Gerçekten öyle oldu tüm heveslerim kırıldı . Eşimle konuştum ama hep sessiz kaldı konuşmadı ya da hatırlamıyorum dedi . Böyle olunca daha çok ofkeleniyorum

Baştan sona haklısın, öfkenin sebebi içindekileri her seferinde içine atıp kendi içinde yaşaman. Bu tür şeyler daha sonrasında illaki çıkıyor. Öfkeni bastırmaya çaliş. Öfke insana zarar verir eminde sonunda patlar. Düşünce şeklini değiştirmeye çaliş. O dönem karanlık bir dönemdi geldi geçti diye. Düşünmemeye çaliş. En güzel ceza görmezlikten gelmek inan bana. Kv hasta belli ciddiye bile alma onu ne hali varsa görsün. Hayattaki mutsuzluğunu sana bulaştırmasına izin verme. Bundan sonrada asla taviz verme. Önüne bak sen

Emin ol o da bilincinde olsaydı bu hataları yapmazdı.o da toy derler bizim buralarda toydur olgunlasmamistir idrak edememiştir.kasitli değildir bence.sonradan toparladigina göre..Eşime ilk yıllarda yaptiklariniñ hesabını sordugumda ne cahilmistim ne kafadaymistim çocuk gibiymistim keşke şimdiki aklım olsa fln cevabını itiraf eder hep.. Malesef erkekler geç olgunlaşır. Kadınlar gibi herşeyi idrak edip davranamaz

Gece giderken yarın da gelin bekliyoruz dediğinde eşimi aman al başına çal elinden oyuncağı alınmış gibi davranan çocuklarla uğraşamam ben deyip anasının evine atardım çok kıymetli oğluşunu. O andan sonra eşimin yapacağı da geleceğimizi belirledi sen çok susmuşsun küçük bir sinir krizi depresyondayım bunalımdayım kozlarını kaynanaya kaptırmışsın Allah peygamber sabrı versin inşallah

Ne yapsan çıkmaz ben evleneli 4.yıla gircez kaynananın düğünden sonra aradığı gün aklımdan çıkmaz bilmem ne yaptığımız ona kaldı sanki gerçi sonrasında olanlar daha beter valla ben çareyi iletişimi koparmakta buldum ama bunu herkes yapamiyo malesef allah sizi de kurtarsin hanımlar.

Ben de kendime hayret ediyorum nasıl katlanıyorum diye.

Söylediklerinizde haklisiniz ama eşim çok küçük değil 28 yaşında uzun süredir çalışma hayatının içinde . Başka konularda çok olgun . Ama bu konuda niye böyle davrandı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…