Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

evlenmeden önce hiç mi konuşmuyorsunuz bunları?
Inanın evlenmeden önce bunun lafı dahi geçmedi . Sabah kahvaltıya gideceğimizi biliyordum ama akşam öbur sabah diğer günler bunlar hiç konuşmadık çünkü benim cevremde hiç kimse böyle değil ki üstelik evimiz uzak yani yakında.degil

Hep düzelir dedim bugün böyle geçti ama yarın çağırmaz helrde yeni evliyiz anlar dedim ...

Ama Şimdi suçu kv değil eşime buluyorum ve ona karşı çok kızgınım o tepki koymalı değil miydi .
Zamanla düzelmesi size yetiyorsa düzelmiş işte. Düzelir mantığını hiç anlamam, işte görüyorsunuz insan giden günlere hep üzülüyor düzelmiş olsa bile. Bundan sonra istemediğiniz hiçbir şeye düzelir diye müsamaha göstermeyin.

evlenmeden önce hiç mi konuşmuyorsunuz bunları?
Evlenmeden bunu nasıl konussun ki çağırıypr gidiyolar
Bizimkinin anneside ne göz yazları döktü oglumu kaybettim bilmem ne diye her dk cagırdı istedi yanında halada istiyo üc bes kavga ettik ayıldım bayıldım yinede gitmedim simdi artık oda zorlamıyor

Sizi anlıyorum. Gerçekten zor şeyler bunlar, unutmak kolay değil. Insan bekarken evliliğinin ilk yıllarını çok başka hayal ediyor. Ne yazık ki erkeklerin çoğu evlendiklerini, ayrı bir aile olduklarını çok geç idrak ediyor. Kadınlar çok yıpranıyor. Gördüğüm kadarıyla maalesef ilk yıllar, coğunlukla çocuk eğitir gibi erkeklere ayrı bir aile olduklarını ögretmeye çalışarak geçiyor.

Yukarda arkadaşlarda yazmışlar. Bu durumda olan bir tek siz değilsiniz inanın. Benim de çevremdeki arkadaşlarımın çogu evliliğinin ilk yılını hatırlamak bile istemiyor.

Bu bir yıllık süre içinde eşinizde oldugu kadar sizde de hata var. Sizde bana göre çok pasif davranmışsınız. Şu duygularınızı eşinizle paylastınız mı bilmiyorum. Bence içinize atmaktan dolayı da kırgınlığınız geçmiyor. İçinizi dökseydiniz duygularınızı ifade etseydiniz belki bu kadar dolu olup eşinizden soğumazdınız.

Şu anda eşimle bir problem yok diyorsunuz. Bence ilk olarak eşinizle doğru bir iletisim kurarak, duygularınızı içinizde kalan şeyleri eşinizle paylaşarak başlayın. İçinizi bir dökün önce. Sonra kabullenin. Şu an geçen bir yılı geri getiremezsiniz ama önünüzde daha başka yıllar var. Hâlâ yeni evli sayılırsınız. Gelecek yıllarınızı karşılıklı çaba ile güzelleştirebilirsiniz.

"Evliliğimin ilk yılı kötü geçti ama sonraki yıllarım çok güzeldi "de diyebilirsiniz ilerde. Dediğim gibi ş anda eşimle sorun yok dediginiz icin böyle konuşuyorum. Ama siz sadece ilk bir yıla odaklanıp hep bunu düsünürseniz en başta icinizden bunu atamadığınız icin siz mutsuz olacaksınız. Belki giderek daha da çok soğuyacaksınız eşinizden. Bu düsüncelerinizi duygularınızı eşinizle paylaşın onun da telafi etmek için bir şansı olsun. Bir erkeğin kendiliğinden bunları düsünebileceğine pek ihtimal vermiyorum ınşallah bundan sonraki seneleriniz çok güzel geçer.

Kahvaltı da saçma ki, onu da kabul etmemeliydiniz. Ne münasebet? İlk günden kahvaltı. Ay hiç saygıları yok yeni evli çiftlere ya.

konuşulur neden konuşulmasın ki.

Nasıl ya niye geliyor ki .
Hep beraber akşam yemeği yiyelim, oteli de beğenirsek biz de kalırız diye gelmişmiş. Ha eşim halimi bildiği için bir kez bile gidelim demedi. Kp öldüğü için gittim 2 kez 1 er hafta kaldım. O da insanlığımdan. Onun dışında bayramda bile gelme istersen dedi. Ama eşim gideceksin, arayacaksın, onlarla olacaksın dese boşanırız biz. Kadının yüzünü görünce midem ağrıyor, ter basıyor, dakika sayıyorum. Değil onlara gidip oturacağım bir de..iki de görümcem var annelerinin koruması. 3 taraftan laf sokuyolar. Şimdi bebek bebek diye laf sokmalar başladı. Bilmiyorlar ki ilişkiye bile giremedik sayelerinde.

Eşim aslında ana kuzuusu bi insan değil . Annesi aramasa aklina.gelmez . Nisanliyken ne zaman buluşsak annesi babasi 10 kez arardi bu durumdan cok rahatsiz olurdu .Annesi babası çok baskın onlara hayır diyemediği için böyle oldu durumumuz .

Ilk sene herkesin biraz paldir küldür gecer :) bence unutulur ki esiniz düzelmesi lazim ve o kendi elinde

Ya ama yuh. Ne sebeble geldi ?

Bizim de nikahimiz kiyildi. Bi de baktım kv geldi aileme bi tek sizin kızınız gelin olmuyor benim oğlumda gelin oldu diye ağlamaya başladı herkese rezil oldum

Bizim de nikahimiz kiyildi. Bi de baktım kv geldi aileme bi tek sizin kızınız gelin olmuyor benim oğlumda gelin oldu diye ağlamaya başladı herkese rezil oldum
Çok teşekkür ederim inşallah . Eşime aslında icimi döktüm bi kaç kez hatta epeyce ağladım ama benim gönlümü alacak bişey demedi . Daha doğrusu hiç bişey demedi genel olarak sessiz kalıyor bu konular açıldığında bu da beni çok yıpratıyor

açık açık denmese de insan kendini belli eder. sonuçta bi sevgililik nişanlılık evresi var. orada gördükçe insna davranışlardan anlayabilir.
Bekarmısınız :)
Evlenince kocalarında analarınında içine bişey kacıyo
Eşimle nişanlanmadan bir yıl her gün görüştük ve aksamları eve 12de önce girmez sabahları 6da cıkar anacıgını hic görmez yanımda telle konusurdu sadece
Evlendik bi anda ah anam canım anam kadın cagırıyo napalım kadın istiyo napalım gidelim yiyelim ayıp olur su olur bu olur bir düşkün oldular birbirlerine höt dedim noluyoruz tepkimi tavrımı koydum bi ailen var artık kendine gel diye

Ay töbe düşman basına. Bizimkide anneme aglamıs oglumu kaybediyorum diye
Annemde ben kızımı kaybetmiyorum aksine birde ogul kazanıyorum sizde öyle düşünün demiş

Ay töbe düşman basına. Bizimkide anneme aglamıs oglumu kaybediyorum diye
Annemde ben kızımı kaybetmiyorum aksine birde ogul kazanıyorum sizde öyle düşünün demiş

kusura bakmayın ama çok güldüm. Allah sizlere sabır bana da (koca) kv’nin hayırlısını versin. amin kskskhgfg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…