Sen emareleri düzgün oku ve nisan düğün hazırlıkları konularında dolaş. Burda insanlar derdine derman arıyor. Sen evlenmeden önce konuşmadınız mi diyerek boş bir soru sormuş o oluyorsun insanların derdine bir çözüm degil
Sessiz kalıyor bir cevap vermiyor . Bu beni daha çok sinirlendiriyor . Ya da hatırlamıyorum öyle mi olmuştu ilk hafta diyorAslında boş bir soru değil. Bakın kahvaltıyı bile soyleyebilmis eşiniz ve siz kabul etmişsiniz.
Evlendiğinin ertesi kahvaltı saçmalığı olan bir ailede neler neler olmaz diye takilmaliydi aklınıza.
Gençler evlenmeden soracak, aile iliskileriniz nasıl, biz ne kadarına dahil olacağız , çekirdek aile kavramından haberdar misin v.s tarzında onlarca soru sormalı.
Zaten bir yerde muhakkak sinyal verir efendiler !
...
Bir gün düzelir düzelir diye bekledim demişsiniz. Ee düzelmiş işte artık çıkması gerekiyor aklınızdan. Biliyorum elinizde değil, öyleyse terapi alin.
Yazık değil mi kalbinize ?
Merak ettiğim en önemli konu , geçmişi konuştuğunuzda eşinizin cevapları be oluyor ?
Belli ki çok pişman değil ya da sizden içten özür dileyip sarmalamamis , kabul etmemiş ki hala ofkeniz taze.
Sessiz kalıyor bir cevap vermiyor . Bu beni daha çok sinirlendiriyor . Ya da hatırlamıyorum öyle mi olmuştu ilk hafta diyor
Bu konununn tam aynısı açılmamış mıydı?Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .
şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .
ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim.üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi .Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum ama oturuyor annesinde
3.gun kizlar gitmedim ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.
Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı .
Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.
Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.
Peki siz önceden konusmus muydunuz?Hiç öyle olmuyor
Dediğim gibi evlenmeden annesini görmüyordu bile ama evlenince annesi her cagırdıgında kosmak istedi bende her bes cagrısından birine gittim
Birinde basım agrıdı birinde midem agrıdı birinde baska plan var dedim birinde eh yeter dedim kavga ettim vs vs gitmedim en son senin bi evin bi eşin var annen her gel dediginde gidemeyiz biz bi aileyiz gibi net cümlelerle idrak ettirdim kendimi
Simdide atıyorum pazar cagırıyorsa yok diyorum işimiz var salı gelelim
Elimde değil ona karşı çok öfkeliyim . Su an en ufak bi telefonu çalsa sinirim tepeme çıkıyor . Inanır mısın gece gündüz o kadar çok ariyorlardiki esimin telefon zil sesini duymaktan nefret ediyorum şu anŞu an eşin gerçekten iyi ve olumlu anlamda değiştiyse başına kakma canım
Anlıyorum seni canım. Ben de oğluma çok düşkünüm diye konu açtım bugün değişmeliyim ilerde kv den gibi biri olmamalıyım. Sana gelince canım haklısın ama silmeye çalış beynindenElimde değil ona karşı çok öfkeliyim . Su an en ufak bi telefonu çalsa sinirim tepeme çıkıyor . Inanır mısın gece gündüz o kadar çok ariyorlardiki esimin telefon zil sesini duymaktan nefret ediyorum şu an
O öfke gecmez
Ilk gunlerin bosa gecmis haklisin ama gecmis gitmis artik
Yapacak birsey yok
O zaman odaya cekip geliyorsan gel gelmiyorsan bem gidiyorum
2 gunluk evliyiz sen anandan ayrilamiyorsun!!!!! Neden demedin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorum cikmasin diye demedin
Cikarsa bastan ciksin!!!
Genc kizlara da ornek olsun bu konu
Evet daha once de yazmistim kv benim yüzümden depresyona girdi diye kendimi suçlu hissetmiştim her gün gitmemi istiyor diye . Ama gitmiyorum.her gün çünkü hem ona hem eşime çok kızgınım.Bu konununn tam aynısı açılmamış mıydı?
Çok etkilendim kesinlikle çocuğa bagirma işi doğru patlayacak içimizi bosaltacak ilk çocuklar göz önünde oluyorBazı seylerin unutulması zordur.
Annem 34 senelik evli
Benim yaşım daha az
Hala evlendiginin ilk 3 ayini falan anlatir
Kayinvalide ve babami anlatir
Babam eve gelmiyormus bekae hayati yasiyormus dışarılarda annem.pencerede bekliyormuş
E o zamanlar yok tabi whatsap,cep telefonu...
Babamda sen beni bekleme kapida diyormus ben gec gelirim diyormus
Ve kaynanasiyla yaşıyormuş ayni evde
Onlarda balayina gitmemiş.
Cinselligi bilemiyorum sormadim o kadarını
Stres yuzunden gec cocuk sahibi oldu annem uzuntuden sıkıntıdan
O 34 sene unutamamış
Unutamayacaksin ama düşünme,kendini doldurma,kendini uzme
Gecmis gecmiste kalmıştır
Kalp kırıklıkları geçmiyor
Insan yeri geliyor babasini affedemiyor kocasini nasil affetcek. Diyelim affetti unutcak mi?
Ama sana nacizane bie tavsiyem vae yanlis anlama beni
Kocasiyla ve kaynanasiyla boyle tartismalae yasayan stresli zor gunler geciren kendi ailesiyle az gorusmus kadinlarin cocugu oldugunda ona kotu davranabiliyor.
Hepsi icin gecerli degil ben annem icin soyluyorum
Hep hırsını bizden çıkardı sanki
O kadar stresli uzuntulu bi evlilik gecirmis ki bize hep bagiriyordu soyleniyordu falan babamda onla kavga ediyordu gencligim gitti onlar yüzünden
Annem diyorki simdi simdi rahatim hic umrumda degil eskiden üzülürdüm takardim kafama ama simdi banane diyor
E tabi banane dersin ben evlendim kurtuldun
Kaynana dan da kurtuldun ayri evdesin ayri sehirdesin
Kizkardesimden de yakinda kurtulursun.
Demem o ki cocugun varmi bilmiyorum ama varsa ona sımsıkı sarıl. Yoksa da olunca sımsıkı sarıl onu öp kokla ye bitir
Sev
Bu gunleri o sana unutursun insallah.
De ki kendi kendine bazi anneker bencil benim kaynanam bencil laf sokucu terbiyesiz
Ben boyle bir anne boyle bi kaynana olmicam
Dimi ama
Kv nizin karakterinden kaynaklı benimki evlendikten sonra iyice tuhaflasti . Konuşurken konuşurken bi anda lafın içinde laf sokar. Ya da şaka yapıyormuş gibi laf sokar bunu eşim zinhar anlamaz ben de sürekli surda bunu demek istedi burda annen bunu demek istedi gibi muhabbetleri sevmiyorum . Ben cok merak ettim siz bu konuyu nasil konuştunuz benim aklımda hiç her gün annesine gitmek olmadığı için nisanliyken bu soruyu sormak aklıma gelmediBen evlenmeden önce herseyi konuştum.
Hatta cok cok konustum sanırım biraz fazla.
Işe yaradı.
Siz cok mantıklı birisiniz.
Konustum açıkça. Oyuna gerek var mi? Ask i memnu kurtlar vadisi cevirmiyoruz sonucta.
Savas a da gitmiyoruz dimi ama?
Onun icin simdi boyle problemler yaşamıyorum ama basks problemler yaşıyorum
Karisan eden kaynana yok
Haftada 1 gideriz.net haftada 1 2ye çıktığı gunler nadir olur oda gecerken bi kahveye ugrariz
Bana kimse lafta sokmaz
Yuzgoz değiliz
Balayinida konusmustuk mesela
Benden para saklamisligi da yoktur.
Ama baska sorunlar var aramizda. Acaba az mi konusmusum
Çok üzüldüm size de annenize de . Allah yardimiciniz olsun yazdıklarıniz önemli şeyler teşekkür ederimBazı seylerin unutulması zordur.
Annem 34 senelik evli
Benim yaşım daha az
Hala evlendiginin ilk 3 ayini falan anlatir
Kayinvalide ve babami anlatir
Babam eve gelmiyormus bekae hayati yasiyormus dışarılarda annem.pencerede bekliyormuş
E o zamanlar yok tabi whatsap,cep telefonu...
Babamda sen beni bekleme kapida diyormus ben gec gelirim diyormus
Ve kaynanasiyla yaşıyormuş ayni evde
Onlarda balayina gitmemiş.
Cinselligi bilemiyorum sormadim o kadarını
Stres yuzunden gec cocuk sahibi oldu annem uzuntuden sıkıntıdan
O 34 sene unutamamış
Unutamayacaksin ama düşünme,kendini doldurma,kendini uzme
Gecmis gecmiste kalmıştır
Kalp kırıklıkları geçmiyor
Insan yeri geliyor babasini affedemiyor kocasini nasil affetcek. Diyelim affetti unutcak mi?
Ama sana nacizane bie tavsiyem vae yanlis anlama beni
Kocasiyla ve kaynanasiyla boyle tartismalae yasayan stresli zor gunler geciren kendi ailesiyle az gorusmus kadinlarin cocugu oldugunda ona kotu davranabiliyor.
Hepsi icin gecerli degil ben annem icin soyluyorum
Hep hırsını bizden çıkardı sanki
O kadar stresli uzuntulu bi evlilik gecirmis ki bize hep bagiriyordu soyleniyordu falan babamda onla kavga ediyordu gencligim gitti onlar yüzünden
Annem diyorki simdi simdi rahatim hic umrumda degil eskiden üzülürdüm takardim kafama ama simdi banane diyor
E tabi banane dersin ben evlendim kurtuldun
Kaynana dan da kurtuldun ayri evdesin ayri sehirdesin
Kizkardesimden de yakinda kurtulursun.
Demem o ki cocugun varmi bilmiyorum ama varsa ona sımsıkı sarıl. Yoksa da olunca sımsıkı sarıl onu öp kokla ye bitir
Sev
Bu gunleri o sana unutursun insallah.
De ki kendi kendine bazi anneker bencil benim kaynanam bencil laf sokucu terbiyesiz
Ben boyle bir anne boyle bi kaynana olmicam
Dimi ama
Cinselliğe çok düşkün değil evet ama aseksuel olacak kadar az değil ilişkimiz
Canim şimdi zaten erkek anneleri evlenince değişirler,aslinda bu cok gorulen bir durum olur.Kiskanclik oluyor yani.Kv nizin karakterinden kaynaklı benimki evlendikten sonra iyice tuhaflasti . Konuşurken konuşurken bi anda lafın içinde laf sokar. Ya da şaka yapıyormuş gibi laf sokar bunu eşim zinhar anlamaz ben de sürekli surda bunu demek istedi burda annen bunu demek istedi gibi muhabbetleri sevmiyorum . Ben cok merak ettim siz bu konuyu nasil konuştunuz benim aklımda hiç her gün annesine gitmek olmadığı için nisanliyken bu soruyu sormak aklıma gelmedi
Ne yapmalıydım 1 günlük evliyim ve kv kapıdan bacadan her yerden beni dinliyor. Oglumu goturcek diye psikopata bağlamış eşimle o an evde değil ama arabaya binince çok.tartistim geciktik.diye
Hayır . Çünkü o parayı ev için biriktirmis şimdi ev sahibi olmuşuz har vurup harman savurmamis ona göre balayı saçmaNe mi yapacaktin? Esine rest cekmek ve kv'deye hic gitmeyecektin. Simdi bile halen sadece kv'deyi sucluyorsun psikopat diye. Ki sorun kv degil, esindir. Ne demek yeni evli olmak ve saat 12'lere kadar kalmak? Bide gelip senin ile tartisiyordu. Ve üstüne yalan söylemis. Parasi varken balaya gitmediniz. Mühtemelen annesinden ayri kalmak istemediginden. Ben o halde mesela annemlere giderdim ve uzan zaman geri gitmezdim eve.
Esin birsey yaptimi kendini af ettirmek icin? Ne bilim bu balay olayindan sonra seni hic tatile götürdümü? Özür diledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?