Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

Şaka gibi bu insanlar ya..
Ne istiyolar anlamıyorum ,, bukadar oğlundan ayrılamıyosan evlendirmeseydin pamuklara sarsaydın oglunu evinde...

Kv yan bloğumda oturuyor 1 hafta gitmesem nerdeydin demez, gidincede sevgiyle karşılar.. neden sen gidesinki her gün? Senin de bi düzenin var ya,hadi gectim cinsel hayatı evinde işin var belkide ,yada uzanmak istiyosun öylece koltugunda.

Sonuna kadar haklısın dik dur,eşinlede bu durumu didişmeden acıkla,ailesinle zaman gecirmekten rahatsız olmandan öte evinde onunla basbasa olmak istedigini anlat.yani sorunun ailesi gibi gösterirsen eşinde sana bilenir

Aslında boş bir soru değil. Bakın kahvaltıyı bile soyleyebilmis eşiniz ve siz kabul etmişsiniz.

Evlendiğinin ertesi kahvaltı saçmalığı olan bir ailede neler neler olmaz diye takilmaliydi aklınıza.

Gençler evlenmeden soracak, aile iliskileriniz nasıl, biz ne kadarına dahil olacağız , çekirdek aile kavramından haberdar misin v.s tarzında onlarca soru sormalı.
Zaten bir yerde muhakkak sinyal verir efendiler !
...

Bir gün düzelir düzelir diye bekledim demişsiniz. Ee düzelmiş işte artık çıkması gerekiyor aklınızdan. Biliyorum elinizde değil, öyleyse terapi alin.
Yazık değil mi kalbinize ?

Merak ettiğim en önemli konu , geçmişi konuştuğunuzda eşinizin cevapları be oluyor ?
Belli ki çok pişman değil ya da sizden içten özür dileyip sarmalamamis , kabul etmemiş ki hala ofkeniz taze.

Sessiz kalıyor bir cevap vermiyor . Bu beni daha çok sinirlendiriyor . Ya da hatırlamıyorum öyle mi olmuştu ilk hafta diyor

Sessiz kalıyor bir cevap vermiyor . Bu beni daha çok sinirlendiriyor . Ya da hatırlamıyorum öyle mi olmuştu ilk hafta diyor

Iste dediğim gibi ofkenizin sebebi bu.
Gerçekten kabul etse, pişman olsa , ozrunu sunsa unutmaya başlarsınız.

Kendinizi küçümsemeyin. Değer verin, sevin.

Bir terapisten bir iki seansta olsa randevu alın. Eşinizle gidin. Derdinizi orada anlatın.

O zaman esinizde anlar , sizde rahatlarsiniz.

Yoksa adam elini kaldırsa şiddet anlamında değil ) o günler çağrışım yapar ve içinizdeki öfkeyle hep sorunlar çıkar.

Bu konununn tam aynısı açılmamış mıydı?

Peki siz önceden konusmus muydunuz?
Mesela esinize
Ben evlendigimde dakika bası zırt pırt annene gidemem
Herkesin evi ayrı
Zırt pırt arayip duramam
Onun koluna girip kapi kapi gezemem
Atiyorum iste bastan konusup tavrinizi belli etmis miydiniz ?

Şu an eşin gerçekten iyi ve olumlu anlamda değiştiyse başına kakma canım

Şu an eşin gerçekten iyi ve olumlu anlamda değiştiyse başına kakma canım
Elimde değil ona karşı çok öfkeliyim . Su an en ufak bi telefonu çalsa sinirim tepeme çıkıyor . Inanır mısın gece gündüz o kadar çok ariyorlardiki esimin telefon zil sesini duymaktan nefret ediyorum şu an

O öfke gecmez
Ilk gunlerin bosa gecmis haklisin ama gecmis gitmis artik

Yapacak birsey yok
O zaman odaya cekip geliyorsan gel gelmiyorsan bem gidiyorum
2 gunluk evliyiz sen anandan ayrilamiyorsun!!!!! Neden demedin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorum cikmasin diye demedin

Cikarsa bastan ciksin!!!
Genc kizlara da ornek olsun bu konu

Anlıyorum seni
Anlıyorum seni canım. Ben de oğluma çok düşkünüm diye konu açtım bugün değişmeliyim ilerde kv den gibi biri olmamalıyım. Sana gelince canım haklısın ama silmeye çalış beyninden

Bu konununn tam aynısı açılmamış mıydı?
Evet daha once de yazmistim kv benim yüzümden depresyona girdi diye kendimi suçlu hissetmiştim her gün gitmemi istiyor diye . Ama gitmiyorum.her gün çünkü hem ona hem eşime çok kızgınım.

Çok etkilendim kesinlikle çocuğa bagirma işi doğru patlayacak içimizi bosaltacak ilk çocuklar göz önünde oluyor

Konu sahibi psikolojik destek al başka türlü en ufak bi olayda eşine sararsin kavganın arkası kesilmez
Benimde unutamadığım çok olaylar oldu hatırlamadıgim gün yoktu oturur aglardim niye böyle yaptı eşim kaynanam diye yıllarca annesi beni aşırı derece de kullandı eşim hic ses etmezdi sonunda eşime karşı geldim rahatladım en sonda destek aldım kurtuldum şükür
Yani bi sen değilsin

Kv nizin karakterinden kaynaklı benimki evlendikten sonra iyice tuhaflasti . Konuşurken konuşurken bi anda lafın içinde laf sokar. Ya da şaka yapıyormuş gibi laf sokar bunu eşim zinhar anlamaz ben de sürekli surda bunu demek istedi burda annen bunu demek istedi gibi muhabbetleri sevmiyorum . Ben cok merak ettim siz bu konuyu nasil konuştunuz benim aklımda hiç her gün annesine gitmek olmadığı için nisanliyken bu soruyu sormak aklıma gelmedi

Çok üzüldüm size de annenize de . Allah yardimiciniz olsun yazdıklarıniz önemli şeyler teşekkür ederim

Canim şimdi zaten erkek anneleri evlenince değişirler,aslinda bu cok gorulen bir durum olur.Kiskanclik oluyor yani.
Evlendikten sonra degisir zaten evlenmeden önce daha başkadır.
Ben valla hic dalavere yapmadım canım .biz zaten cok gezdik hergun neredeyse birlikteydik.nisanlim beni hic yalniz birakmadi o zamanlar kuafore gidicem gelir alır arabayla carsiya gidicem kendisi götürür vs.
Ben başkaları uzerinden ornekler verdim ama örnekler,atmasyon değil gerçek seylerdi
Sonra da dedim ki aşkım ben misafiri hic sevmem geliyorlar ituruyorlardi bizim eski evde cay kahve kısır muhabbeti
Aksama babamin raki sofralari
Evde uyuyamazdim sesten annem de cok yoruluyordu
Evlenince evimize kimse gelmesin dedim
Kendisi zaten asosyal ve evcil bir erkek yok bende istemem zaten hergun gelsinlee gitsinler ev ozeldir.ben en yakin arkadaşlarımı bile evime almiyorum pek dışarıda görüşmeyi tercih ediyorum dedi
Guvendim inandım ki doğru söylemiş
Sonra baska bir zamanda konuya şöyle girdim
Askim mobilya secimimize esya secimimize kimse karışamaz ben isime hic kimseyi karıştırmam dedim.
O da bana kim be derse desin herkes bisey soyler ama senin dedigin senin istedigin olcak dedi.
Nitekim de oyle oldu
Ben yine de risk almak istemedim,zaten de internette daha uygundu butun evimi beyaz esya ve perde harici internetten aldım bu tip karismalar,mudahaleler olmasin diye.
Kaynana laf etti yok birisi dolandirilmis internerten de nasil guvenmisiz de bilmemne klasik yaşlı söylemleri...Hic iplemedim.
Sonra evi uzaktan tuttun gelip gitmek mesaketli olsun kaynana ve cevresi her dakika gelemesin biz de gidemeyelim diye gerci arabamiz var ama olsun esimin usengec oldugunu biliyordum.
Esim de tamam dedi uzaktan tutmamıza.
Ben hicbir zaman annene hergun gitmem o da her gun gelmesin diye direkt söylemedim ama dedim ki,askim ben aileyle cok yuz goz olmayi sevmem yalnizligi severim evimizde olalim film izleyelim yemek yaparim sana dedim. Ya yok her dakika ne isimiz var zaten dedi..
Nisanliyken tuttuğumuz eve gelip gelip marifetlerimi sergiledim yemek yapip yiyip çıktık.
Neticede erkekte biten birsey ama ben o kadar mükemmeliyetçi ve ne yazikki biraz takıntılı ve öngörülü bir insanim ki hayat tecrubem cevremden goeduklerim beni bu konusmalaei yapnaya itti.
En yakin arkadasim cok muzdaripti kaynana konusunda
Nasilsa ayni yörenin insanlari yas ortalamasi da ayni
Bide ben kaynana da bu hali tavri birazcik sezdim.
Yuz versem surekli cagircak.beni koluna takacak.
Gelin mevlidi,bebek mevlidi,dogumgunleri,kina,altin günü,kısır partisi,cay partisi boyle ortamlara sokacak
Her dakika gel diyecek
Yapisi musait yani buna
Evi uzaktan tuttum bu en buyuk etken,mesafemi çizdim boylelikle kafam cok rahat
Simdi mesela oturduğumuz yerden taşınacağız ama kaynananin haberi yok.
Taşındıktan sonra söyleyeceğiz.
Eşim araba aldiginda dq sonradan soylemis
Bu evi tuttugumuzda da sonradan soylemisti
Demekki annesinin bidi bidici oldugunu biliyor.
Bazen bazi seyleri konusmak gerek iste

Evet bu sekilde herseyi dusunmek herseye kafa patlatmak ve önlem almak plâncı olmak belmi bazi insanlars gore ters birseydir.
Mecburdum yani konusmaya cekinmeden açıkça söyledim herseyi tatli dille ve sakince..
Sagolsun itiraz da etmedi.
Ben çünkü kin tutarim
Kin tutmayacagim seyi de unutmam ama unutamam hafizam deli manyak güçlü
Su 3 gunluk dunyada kaynanayla kus gorumceyle kus kocayla ara açıklığı olcak gerek yok
Kocamla birbirimizi cok yiyoruz yalan degil 5 gun iyiysek 2 gun kotu geciyor bazen..
Ama hallediyoruz bi sekilde
Kaynana ile olsa halleder miydim bilmiyorum ama sanirim halledemezdim
En dogrusu bu oldu haftada 1 gun gorusmek mesafeli olmak yuz goz olmamak
Ben hala siz diye hitap ederim. Sen hic demedim
Esim de benim anneme babama annecim babacim ve siz diye hitap eder.
Beni aramadiklari muddetce aramam aradigimda olur.. aradigimda da hos karsilanirim mesela anne gelelim mi bugun size evdemisiniz derim
Ne yapcağını sasirir yemekti bilmemne hemen sorar ne yapayim diye anne ugrasmayin derim. Olur mu der ac mi kalcaz
Ben arayip bole hal hatir sorunca esime de gidelim mi bugun annen e diyince seviniyor aslinda o da
Tamam gidelim askim diyor .
Genelde ben ayarliyorum zaten boyle seyleri
Esimin istedigi zamanlarda yok demem olur derim ama halım yoksa eger tamam sen kal ben bi ugrayayim der kusmez yani gitmiyorum diye
Dengeyi saglayabiliyorum.

Bacılarım bu yorumlarınızı dehşetle okudum , bu kadar dert çile sevdiğiniz adam için miydi? O adamlar sizi sizin onları sevdiğiniz kadar sevse dert çile çektirir miydi bu kadar analarına höt diyemezler miydi? Üzüldüm sizlere.Konu sahibi çok haklısın.Aşamıyorsan doktora git.Evliliğin ilk gübü kayınvalidede oturmak neyin nesi , sabahına kahvaltıya gitmek neyin nesi? Eşin çok garip davranmış.Kaç yaşında ki eşin böyle erkek gibi değil de erkek çocuğu gibi davranmış?

Ne yapmalıydım 1 günlük evliyim ve kv kapıdan bacadan her yerden beni dinliyor. Oglumu goturcek diye psikopata bağlamış eşimle o an evde değil ama arabaya binince çok.tartistim geciktik.diye

Ne mi yapacaktin? Esine rest cekmek ve kv'deye hic gitmeyecektin. Simdi bile halen sadece kv'deyi sucluyorsun psikopat diye. Ki sorun kv degil, esindir. Ne demek yeni evli olmak ve saat 12'lere kadar kalmak? Bide gelip senin ile tartisiyordu. Ve üstüne yalan söylemis. Parasi varken balaya gitmediniz. Mühtemelen annesinden ayri kalmak istemediginden. Ben o halde mesela annemlere giderdim ve uzan zaman geri gitmezdim eve.

Esin birsey yaptimi kendini af ettirmek icin? Ne bilim bu balay olayindan sonra seni hic tatile götürdümü? Özür diledi mi?

Hayır . Çünkü o parayı ev için biriktirmis şimdi ev sahibi olmuşuz har vurup harman savurmamis ona göre balayı saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…