Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

Hala mı :/

Bazı seylerin unutulması zordur.
Annem 34 senelik evli
Benim yaşım daha az
Hala evlendiginin ilk 3 ayini falan anlatir
Kayinvalide ve babami anlatir
Babam eve gelmiyormus bekae hayati yasiyormus dışarılarda annem.pencerede bekliyormuş
E o zamanlar yok tabi whatsap,cep telefonu...
Babamda sen beni bekleme kapida diyormus ben gec gelirim diyormus
Ve kaynanasiyla yaşıyormuş ayni evde
Onlarda balayina gitmemiş.
Cinselligi bilemiyorum sormadim o kadarını
Stres yuzunden gec cocuk sahibi oldu annem uzuntuden sıkıntıdan
O 34 sene unutamamış
Unutamayacaksin ama düşünme,kendini doldurma,kendini uzme
Gecmis gecmiste kalmıştır
Kalp kırıklıkları geçmiyor
Insan yeri geliyor babasini affedemiyor kocasini nasil affetcek. Diyelim affetti unutcak mi?
Ama sana nacizane bie tavsiyem vae yanlis anlama beni
Kocasiyla ve kaynanasiyla boyle tartismalae yasayan stresli zor gunler geciren kendi ailesiyle az gorusmus kadinlarin cocugu oldugunda ona kotu davranabiliyor.
Hepsi icin gecerli degil ben annem icin soyluyorum
Hep hırsını bizden çıkardı sanki
O kadar stresli uzuntulu bi evlilik gecirmis ki bize hep bagiriyordu soyleniyordu falan babamda onla kavga ediyordu gencligim gitti onlar yüzünden
Annem diyorki simdi simdi rahatim hic umrumda degil eskiden üzülürdüm takardim kafama ama simdi banane diyor
E tabi banane dersin ben evlendim kurtuldun
Kaynana dan da kurtuldun ayri evdesin ayri sehirdesin
Kizkardesimden de yakinda kurtulursun.
Demem o ki cocugun varmi bilmiyorum ama varsa ona sımsıkı sarıl. Yoksa da olunca sımsıkı sarıl onu öp kokla ye bitir
Sev
Bu gunleri o sana unutursun insallah.
De ki kendi kendine bazi anneker bencil benim kaynanam bencil laf sokucu terbiyesiz
Ben boyle bir anne boyle bi kaynana olmicam
Dimi ama

açık açık denmese de insan kendini belli eder. sonuçta bi sevgililik nişanlılık evresi var. orada gördükçe insna davranışlardan anlayabilir.
Yanlış anlamayın ama bekar olduğunuz çok belli . Erkek arkadaşınıza ya da nisanaliniza sorun bakalım annene her gün.gitmek ister misin evlenince diye hayır askm ya ne işimiz var diyecektir. Ama evlenince bir telefona bakıyor

Kiz annelerininin hayali kizlarininin mutlu huzurlu yuvasının olması damatlarının kendilerini sevmesi saymasidir. Erkek anneleri ise gelin aldıkları için oğullarına eş kendilerine gelin kız yardımcı arkadaş vs alma hayalleri vardır biraz fazla beklentili fazla ilgili olabiliyorlar. Zamanla bunun dengesi kuruluyor. Kimimiz ayak uydurup mutlu oluyoruz.kimimize ters gelip mesafe koyuyoruz bir şekilde düzeliyor.duzene giderkende herkes nasibini aliyor mutsuzluk kavga tartışma oluyor önemli olan bunları aşıp mutlu olabilmek. Sız aşmışsınız. Artık geçmişi düşünüp mutsuz olmayın. Güzel düşünün . Karşınızdaki insanı anlamaya çalışıp sevmeye çalışın kvnizi bile.. takılı kalıp düşünürsek Geçmişi bu gün mutlu olamayız.silin gitsin. Önünüze bakın.. inanın ilk yıllarda çok sorun yaşanıyor neler yasamadik ki .

ay evet bekarım.

bravo bu mantıklı çıkarımı yaptığınız için.

bu evlenince her gün anaya gitme meselesinin neden herkesin değil de bazı kadınların başına geldiğini bi düşünün. çünkü onlar da sizin gibi emareleri doğru okuyamıyorlar.

evlenmeden önce hiç mi konuşmuyorsunuz bunları?
Ben evlenmeden önce herseyi konuştum.
Hatta cok cok konustum sanırım biraz fazla.
Işe yaradı.
Siz cok mantıklı birisiniz.
Konustum açıkça. Oyuna gerek var mi? Ask i memnu kurtlar vadisi cevirmiyoruz sonucta.
Savas a da gitmiyoruz dimi ama?
Onun icin simdi boyle problemler yaşamıyorum ama basks problemler yaşıyorum
Karisan eden kaynana yok
Haftada 1 gideriz.net haftada 1 2ye çıktığı gunler nadir olur oda gecerken bi kahveye ugrariz
Bana kimse lafta sokmaz
Yuzgoz değiliz
Balayinida konusmustuk mesela
Benden para saklamisligi da yoktur.
Ama baska sorunlar var aramizda. Acaba az mi konusmusum

Ben gitmedim sadece erkekler ana kuzusu oluyolar evlenince onun icin kendimden örnek verdim
Müsade etsem belki giderdik ama ne gerek

Inanın ben eşimi anlamayı o kadar istiyorum ki. Anlayayim diye her gün düşünüyorum . Ama anlasilcak bi tarafı yok ki . Neden ilk günler gece 12 lere kadar orda durdu .yeni evliydik baş başa bi film izlemedik evimizde güzel güzel vakit gecirmedik bunu nasıl anlayabilirim ki

Arkadas dogru söylüyor.
Mesela neden benim başıma gelmedi
Ben sonuçta uzaylı degilim melake de degilim normal bir insanım.
Hergun degil haftada 1 giderim kaynanaya
Kaynanam bana laf sokmaz
Gorumcem sokmaz
Hergun esimle telefonda konusmaz
Esim nisanliyken de ana kuzusu degildi
E simdi de degil?
Balık bastan kokar hanımlar. Hata sizde bence

Sen emareleri düzgün oku ve nisan düğün hazırlıkları konularında dolaş. Burda insanlar derdine derman arıyor. Sen evlenmeden önce konuşmadınız mi diyerek boş bir soru sormuş o oluyorsun insanların derdine bir çözüm degil

Hiç öyle olmuyor
Dediğim gibi evlenmeden annesini görmüyordu bile ama evlenince annesi her cagırdıgında kosmak istedi bende her bes cagrısından birine gittim
Birinde basım agrıdı birinde midem agrıdı birinde baska plan var dedim birinde eh yeter dedim kavga ettim vs vs gitmedim en son senin bi evin bi eşin var annen her gel dediginde gidemeyiz biz bi aileyiz gibi net cümlelerle idrak ettirdim kendimi
Simdide atıyorum pazar cagırıyorsa yok diyorum işimiz var salı gelelim

nerde dolaşacağımı size sormayacağım tabi ki. yorumları beğenmiyorsanız profile girip gözardı edebilirsiniz.

merhaba, nedeni basit.
bagimlilik . bazı aileler farkında bile degil..
baglilik ile bagimlilik arasında ince bi çizgi var. bagimlilik aileyi görmeden duramama. ailenin de çocuğu gelmezse karalar bağlaması..ruhsal bi durum

Hep düzelir dedim bugün böyle geçti ama yarın çağırmaz helrde yeni evliyiz anlar dedim ...

Ama Şimdi suçu kv değil eşime buluyorum ve ona karşı çok kızgınım o tepki koymalı değil miydi .

Yanlış anlamayın ama acemiliğinize gelmiş belli. Siz gidip saatlerce oturduktan sonra eşiniz tabiki tepki göstermez sizin bir daha gitmeyerek tepki göstermeniz gerekirdi. Kayınvalideniz siz gitmiyorsunuz diye tedavi görmüyor, muhtemelen ilaçları yıllar önce doğurduğu oğluyla kesmeyi unuttukları göbek bağı düşsün diye içiyordur.
Artık üzerine bir sünger çekmeniz gerekiyor, kocanız hatalı evet ama bir erkeğin düşünme kapasitesini aşan birşeyi düşünmesini beklemişsiniz. Evet o öfke hiç geçmiyor ama bugüne odaklanmanız gerekiyor artık.

Ayy niye evlenmiş ki eşiniz sizinle. Otursaymış anasıyla babasıyla. Walla eşimin aileside beklediler düğün ertesi sabahı kahvaltıya tabi biz balayına gittik. Yaa anlamıyorum düğünün ertesi sabahı eşimin ailesinin evine kahvaltıya niye gidiyim ki yaa.

Ben esinizin escinsel ya da aseksuel oldugunu dusunuyorum. Sizinle cinsel birliktelik yasamak istemedigi icin her gun annesine kosmus gibi gorunuyor.

Yorumunuz süper ya :) :) bnce de o göbek bağı düşsün diye . Aslında eşime gitmeyeceğim diye tavrımı koydum ama kv esimin beynini sürekli bizi istemiyor bak gelmeyecek görürsün diye 7 24 yıkadığı için eşim de olaya annem haklı çıktı gözüyle bakıyordu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…