- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Aminnn :)kusura bakmayın ama çok güldüm. Allah sizlere sabır bana da (koca) kv’nin hayırlısını versin. amin kskskhgfg
Hala mı :/Hep beraber akşam yemeği yiyelim, oteli de beğenirsek biz de kalırız diye gelmişmiş. Ha eşim halimi bildiği için bir kez bile gidelim demedi. Kp öldüğü için gittim 2 kez 1 er hafta kaldım. O da insanlığımdan. Onun dışında bayramda bile gelme istersen dedi. Ama eşim gideceksin, arayacaksın, onlarla olacaksın dese boşanırız biz. Kadının yüzünü görünce midem ağrıyor, ter basıyor, dakika sayıyorum. Değil onlara gidip oturacağım bir de..iki de görümcem var annelerinin koruması. 3 taraftan laf sokuyolar. Şimdi bebek bebek diye laf sokmalar başladı. Bilmiyorlar ki ilişkiye bile giremedik sayelerinde.
Yanlış anlamayın ama bekar olduğunuz çok belli . Erkek arkadaşınıza ya da nisanaliniza sorun bakalım annene her gün.gitmek ister misin evlenince diye hayır askm ya ne işimiz var diyecektir. Ama evlenince bir telefona bakıyoraçık açık denmese de insan kendini belli eder. sonuçta bi sevgililik nişanlılık evresi var. orada gördükçe insna davranışlardan anlayabilir.
Bekarmısınız :)
Evlenince kocalarında analarınında içine bişey kacıyo
Eşimle nişanlanmadan bir yıl her gün görüştük ve aksamları eve 12de önce girmez sabahları 6da cıkar anacıgını hic görmez yanımda telle konusurdu sadece
Evlendik bi anda ah anam canım anam kadın cagırıyo napalım kadın istiyo napalım gidelim yiyelim ayıp olur su olur bu olur bir düşkün oldular birbirlerine höt dedim noluyoruz tepkimi tavrımı koydum bi ailen var artık kendine gel diye
Yanlış anlamayın ama bekar olduğunuz çok belli . Erkek arkadaşınıza ya da nisanaliniza sorun bakalım annene her gün.gitmek ister misin evlenince diye hayır askm ya ne işimiz var diyecektir. Ama evlenince bir telefona bakıyor
Ben evlenmeden önce herseyi konuştum.evlenmeden önce hiç mi konuşmuyorsunuz bunları?
Ben gitmedim sadece erkekler ana kuzusu oluyolar evlenince onun icin kendimden örnek verdimay evet bekarım.
bravo bu mantıklı çıkarımı yaptığınız için.
bu evlenince her gün anaya gitme meselesinin neden herkesin değil de bazı kadınların başına geldiğini bi düşünün. çünkü onlar da sizin gibi emareleri doğru okuyamıyorlar.
Inanın ben eşimi anlamayı o kadar istiyorum ki. Anlayayim diye her gün düşünüyorum . Ama anlasilcak bi tarafı yok ki . Neden ilk günler gece 12 lere kadar orda durdu .yeni evliydik baş başa bi film izlemedik evimizde güzel güzel vakit gecirmedik bunu nasıl anlayabilirim kiKiz annelerininin hayali kizlarininin mutlu huzurlu yuvasının olması damatlarının kendilerini sevmesi saymasidir. Erkek anneleri ise gelin aldıkları için oğullarına eş kendilerine gelin kız yardımcı arkadaş vs alma hayalleri vardır biraz fazla beklentili fazla ilgili olabiliyorlar. Zamanla bunun dengesi kuruluyor. Kimimiz ayak uydurup mutlu oluyoruz.kimimize ters gelip mesafe koyuyoruz bir şekilde düzeliyor.duzene giderkende herkes nasibini aliyor mutsuzluk kavga tartışma oluyor önemli olan bunları aşıp mutlu olabilmek. Sız aşmışsınız. Artık geçmişi düşünüp mutsuz olmayın. Güzel düşünün . Karşınızdaki insanı anlamaya çalışıp sevmeye çalışın kvnizi bile.. takılı kalıp düşünürsek Geçmişi bu gün mutlu olamayız.silin gitsin. Önünüze bakın.. inanın ilk yıllarda çok sorun yaşanıyor neler yasamadik ki .
Arkadas dogru söylüyor.ay evet bekarım.
bu evlenince her gün anaya gitme meselesinin neden herkesin değil de bazı kadınların başına geldiğini bi düşünün. çünkü onlar da sizin gibi emareleri doğru okuyamıyorlar.
Sen emareleri düzgün oku ve nisan düğün hazırlıkları konularında dolaş. Burda insanlar derdine derman arıyor. Sen evlenmeden önce konuşmadınız mi diyerek boş bir soru sormuş o oluyorsun insanların derdine bir çözüm degilay evet bekarım.
Hiç öyle olmuyorArkadas dogru söylüyor.
Mesela neden benim başıma gelmedi
Ben sonuçta uzaylı degilim melake de degilim normal bir insanım.
Hergun degil haftada 1 giderim kaynanaya
Kaynanam bana laf sokmaz
Gorumcem sokmaz
Hergun esimle telefonda konusmaz
Esim nisanliyken de ana kuzusu degildi
E simdi de degil?
Balık bastan kokar hanımlar. Hata sizde bence
Sen emareleri düzgün oku ve nisan düğün hazırlıkları konularında dolaş. Burda insanlar derdine derman arıyor. Sen evlenmeden önce konuşmadınız mi diyerek boş bir soru sormuş o oluyorsun insanların derdine bir çözüm degil
merhaba, nedeni basit.Inanın ben eşimi anlamayı o kadar istiyorum ki. Anlayayim diye her gün düşünüyorum . Ama anlasilcak bi tarafı yok ki . Neden ilk günler gece 12 lere kadar orda durdu .yeni evliydik baş başa bi film izlemedik evimizde güzel güzel vakit gecirmedik bunu nasıl anlayabilirim ki
Hep düzelir dedim bugün böyle geçti ama yarın çağırmaz helrde yeni evliyiz anlar dedim ...
Ama Şimdi suçu kv değil eşime buluyorum ve ona karşı çok kızgınım o tepki koymalı değil miydi .
Yanlış anlamayın ama acemiliğinize gelmiş belli. Siz gidip saatlerce oturduktan sonra eşiniz tabiki tepki göstermez sizin bir daha gitmeyerek tepki göstermeniz gerekirdi. Kayınvalideniz siz gitmiyorsunuz diye tedavi görmüyor, muhtemelen ilaçları yıllar önce doğurduğu oğluyla kesmeyi unuttukları göbek bağı düşsün diye içiyordur.
Artık üzerine bir sünger çekmeniz gerekiyor, kocanız hatalı evet ama bir erkeğin düşünme kapasitesini aşan birşeyi düşünmesini beklemişsiniz. Evet o öfke hiç geçmiyor ama bugüne odaklanmanız gerekiyor artık.
Yorumunuz süper ya :) :) bnce de o göbek bağı düşsün diye . Aslında eşime gitmeyeceğim diye tavrımı koydum ama kv esimin beynini sürekli bizi istemiyor bak gelmeyecek görürsün diye 7 24 yıkadığı için eşim de olaya annem haklı çıktı gözüyle bakıyordu .Yanlış anlamayın ama acemiliğinize gelmiş belli. Siz gidip saatlerce oturduktan sonra eşiniz tabiki tepki göstermez sizin bir daha gitmeyerek tepki göstermeniz gerekirdi. Kayınvalideniz siz gitmiyorsunuz diye tedavi görmüyor, muhtemelen ilaçları yıllar önce doğurduğu oğluyla kesmeyi unuttukları göbek bağı düşsün diye içiyordur.
Artık üzerine bir sünger çekmeniz gerekiyor, kocanız hatalı evet ama bir erkeğin düşünme kapasitesini aşan birşeyi düşünmesini beklemişsiniz. Evet o öfke hiç geçmiyor ama bugüne odaklanmanız gerekiyor artık.
Cinselliğe çok düşkün değil evet ama aseksuel olacak kadar az değil ilişkimizBen esinizin escinsel ya da aseksuel oldugunu dusunuyorum. Sizinle cinsel birliktelik yasamak istemedigi icin her gun annesine kosmus gibi gorunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?