• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

Eşiniz demedi mi bir şey onlar takıları alırken ?
Takılar sadece gösteriş için takılmış demek ki size
İlk evlendiğimizde eşim bugünün parası 150 $ haftalık aylıyordu 10 sene önce dolar nekadardı bilmiyorum ben tasarımcıyım 3000 tl maaş alıyordum ozamanlar bu böyle olmaz eşit çalışalım dedim ama neyseki vergi ıvır zıvır benim boynumda sermayede eşimde kızmayın bana ama düşmeyin bu hale ne olur

Şimdi belki onlarca takı alırsınız ama yerini tutmuyor değil mi onların ?
Erkekler hiç düşünmüyor böyle şeyleri bence evlendik 4 yıl olacak Ağustos’ta hediye altın falan ben de görmedim hiç
Bende çok istiyorum bana ne diyor biliyormusunuZ kolye filan değer kaybediyormuş ben işe 2 ay gitmesem iş yerini kapatacak anlamıyor elim kolum bağlı yaklaşık 30 bin tl borcum var devlete ödüyorum bir bitsin direk adına geçirecem herşeyi ondan sonra bakıcam başımın çağresine

Ilk bir sene ne demek, bir seneden fazla bizimle cok ama cok ugrastilar.
Evet neden aramiyorum, neden gitmiyorum kavgalari.
Cünkü köle olarak aliyorlar ya, yaninda tasinacak bir canta, ev süsüyüm, mutfak robotuyum.
caydan tiksindim caydan, bütün o incebelli bardaklari kirip atasim var düsündükce.
Cünkü sürekli tazelemeniz gerekir, görev gibi.
Baska isim yok cay bardaklarini izleme görevim vardi.
Tiksindim, esim de sonradan akillandi, anne babaya saygi dedik iligimizi kemigimi sömürmeye basladilar.
Esim de bende sinirsel olarak rahatsizlandik.
Öfff ya ben uzaktan gelmisim, yan apartmanda evimiz, yine de yollarken sarilir boynuna aglardi.
Al cikarttigin yere bir daha sok, gece gece sinirim zipladi yaa.

Bende çok istiyorum bana ne diyor biliyormusunuZ kolye filan değer kaybediyormuş ben işe 2 ay gitmesem iş yerini kapatacak anlamıyor elim kolum bağlı yaklaşık 30 bin tl borcum var devlete ödüyorum bir bitsin direk adına geçirecem herşeyi ondan sonra bakıcam başımın çağresine
Benim eşim hediye alır da altın falan almadı hiç ya Kadınlar kendinden çok şey veriyor ve yıpranıyor kesinlikle eşinizden habersiz birikim falan yapıyor musunuz ?

Hep beraber akşam yemeği yiyelim, oteli de beğenirsek biz de kalırız diye gelmişmiş. Ha eşim halimi bildiği için bir kez bile gidelim demedi. Kp öldüğü için gittim 2 kez 1 er hafta kaldım. O da insanlığımdan. Onun dışında bayramda bile gelme istersen dedi. Ama eşim gideceksin, arayacaksın, onlarla olacaksın dese boşanırız biz. Kadının yüzünü görünce midem ağrıyor, ter basıyor, dakika sayıyorum. Değil onlara gidip oturacağım bir de..iki de görümcem var annelerinin koruması. 3 taraftan laf sokuyolar. Şimdi bebek bebek diye laf sokmalar başladı. Bilmiyorlar ki ilişkiye bile giremedik sayelerinde.
İnanamıyorum ya az kalsın gerdeğe de beraber girelim dicekmiş töbe yarabbim nasıl insanlar var yaaaa

Yok y
Benim eşim hediye alır da altın falan almadı hiç ya Kadınlar kendinden çok şey veriyor ve yıpranıyor kesinlikle eşinizden habersiz birikim falan yapıyor musunuz ?
apmıyorum işin tüm maddi benim sırtımda bankadaki sermayede onda ama borçlardan kurtulayım devam etmiycem yetti artık gündüz erkek gibi görmesinden sıkıldım evimiz var ortak tapu çok şükür Nasıl yaptırdık hala bilmiyorum ama 39 bin tl kadar iş yeri borcum var devlete bitsin anında rest çekicem ailesiyle beraber yaşasın yapacak birşey yok

Kahvaltı da saçma ki, onu da kabul etmemeliydiniz. Ne münasebet? İlk günden kahvaltı. Ay hiç saygıları yok yeni evli çiftlere ya.
Kesinlikle kahvaltı da çok saçma, insan utanır bi kere yaa o sabah. Biz o sabah uyuyakalmışız, eşim de şehir dışından düğünümüz için eşiyle birlikte gelen arkadaşına yarın sabah uğrayın demiş düğünde nezaketen. Ve uğradılar, sabah saat 10 gibi, şok oldum. Apar topar giyindik yüzümüzü yıkayıp salona aldık onları, kahve yaptım mutfakta sigarayla içtiler fln, bazı insanlar hepten dengesiz ya.

Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .

şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .

ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim. :KK43: üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi .Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum ama oturuyor annesinde

3.gun kizlar gitmedim ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.

Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı .

Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.

Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.

Eşinizin ilk aylar yaptığı hareket gerçekten enteresan... Ben de anlamadım. Kayınvalideniz oldukça korkutucu , paçayı kurtarmanıza sevindim.

Eşiniz şuan size karşı iyise ve bir sorununuz yoksa eski defterleri açmamanızı öneririm. Sevgiler

Sen ne diyorsun ya, kayınvalidem düğün akşamı balayı yapacağım otele geldi! Hem de sülalesini de toplamış. Başımda duvakla koştum sokaklarda ağlaya ağlaya. Başka otele yerleştik, sabaha kadar eşimle birbirimizi yedik. Sonuç; 9 aydır evliyim, vajinusmusum, cinsellikten iğreniyorum! Ben nasıl unutayım! Ha bir de kv imi eve almadım hiç daha. Bıraksana, vicdansız desinler, kötü gelin desinler, şimdiden sonraki hayatına bak sen, senin düğünden sonra orada oturman hata. Ben bu kadar dayanmazdım, gece onların da geldiğini öğrenince üstümde gecelik kafamda duvak sokağa attım kendimi. Ben değil onlar rezil oldu.

Siz balayına bulunduğunuz şehirde bir otele gittiniz de kv de şehir dışından gelen misafirlerine otel ararken sizin otel kaliteli diye mi orayı tercih etti ? Eğer böyle değilse neden geldiler anlamadım yazdıklarınız çok ilginç geldi merak ettim

"Evlenmeden önce farklı evlendikten sonra farklı oluyor, böyle şeyler evlenmeden nasıl konuşulsun" denilmiş ama ben konuşuyorum. Neden böyle şeyleri konuşmayayım ki? Nasıl bir evlilik yaşamak istiyorum, çekirdek aile tanımım ne, geniş aile nerede durmalı hepsini hem soruyorum hem anlatıyorum.

Evlilik her insanı değiştirebilir ama bu kadar bariz değişiklikler olacağına da inanmıyorum. Bence bu ilişki boyunca karşıdaki erkeğe sergilenen karakterle de ilgili.
Eğer sevgililik döneminde bir şeylere huzursuzluk çıkmasın diye tamam diyen, fazla sabır gösteren biriyseniz ya da bir konuda fikriniz netken sevgilinizin o fikrinizi değiştirmesine çok kolay izin veriyorsanız, yarın o adam evlenince tabii ki kendi kafasına göre davranır. Bilir ki karşısındaki kadın zaten eşinin kriterlerine göre şekil alacak. Oturalım diyecek oturacak, kalkalım diyecek kalkacak, anneme gidelim diyecek susacak.
Olay sadece erkeklerin bir anda annelerine düşkün olmaya başlaması değil yani, kadınların erkeğin gözünde oluşturduğu profil. Karşınızdaki insana sınırlarınızın ne olduğunu ilişki süresince anlatmaz ve göstermezseniz evlendikten sonra o sınırlarla istediği gibi oynayabileceğini düşünür.

Konuşsan bile evlenince değişen adamlar var ne yazık ki. O zamanla bu zaman bir değil diyen. Erkeğin karakteri önemli

Sen
Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .

şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .

ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim. :KK43: üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi .Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum ama oturuyor annesinde

3.gun kizlar gitmedim ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.

Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı .

Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.

Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.

senin adına üzüldüm. Çok kötü şeyler yaşamışsın. Haklısın. Bence eşinle yüzleşmelisin. Senin için bir şeyler yapmalı ki gönlünü kazanabilsin. İlk gğnlerin tadında olmaz belkş ama telafi rtmeye çalışmalı. O zaman belki yumuşarsın. Eşini al karşına konuş sakince muhabbet eder givi. Tek tek anlat. Önce bi şey konışmak şstediğini söyle. Bu yaşadıklsrım beni çok yıprattı ve senden soğuttu de. Aramızın düzelmesini istiyorum ama sana karşı sevgim de azaldı de. Birlikte başbaşa vakit geçirmek istiyorum ama bunları sen düşünmelisin kendimi değersiz hissediyorum de.bakalım ne diyecek

Konuşsan bile evlenince değişen adamlar var ne yazık ki. O zamanla bu zaman bir değil diyen. Erkeğin karakteri önemli

Haklısınız karakter önemli. Ama karşındakinin karakterini doğru değerlendirmek de önemli. Ben çok süper karakter analizi yaparım demiyorum ama bazı kadınlar da göre göre yapıyorlar hatayı. Değişir, düzelir diye umut ederek evlenen çok insan var. Evlenmeden önce çok düzgün olup evliliğin yükünü kaldıramayıp değişen adam da illa vardır. O da şans işi biraz.
Ama mesela bana nişanlım düğünün ertesi günü annesine kahvaltıya gideceğimizi söylese "sen benimle dalga mı geçiyorsun" derdim ve asla gitmezdim. Nişanlım da beni biraz tanıdıysa böyle bir saçmalığı teklif bile etmemesi gerektiğini bilir. Olay aslında iki kişinin birbirlerinin sınırlarını ve kendi hadlerini bilmesine bağlı biraz.

Kahvaltı da saçma ki, onu da kabul etmemeliydiniz. Ne münasebet? İlk günden kahvaltı. Ay hiç saygıları yok yeni evli çiftlere ya.
Bence de,gülüşe koklaşa güzelce bir kahvaltı ne güzel kalacaktı anılarında.Çok saçma çok.Her olayda bulunup tüy dikecekler,sorulsa"kahvaltıyla uğraşmasınlar ilk günden"olur adı,çok zor tabi peynir ekmeği masaya koymak:işsiz:

Ay töbe düşman basına. Bizimkide anneme aglamıs oglumu kaybediyorum diye
Annemde ben kızımı kaybetmiyorum aksine birde ogul kazanıyorum sizde öyle düşünün demiş
Öyle düşündüğü için ağlamış işte:D
Ben oğlumu kaybediyorum,dünür bir oğul kazanıyor:confused:

ay evet bekarım.

bravo bu mantıklı çıkarımı yaptığınız için.

bu evlenince her gün anaya gitme meselesinin neden herkesin değil de bazı kadınların başına geldiğini bi düşünün. çünkü onlar da sizin gibi emareleri doğru okuyamıyorlar.
:DKaptaan kaptan büyük konuşma:))

Yorumunuz süper ya :) :) bnce de o göbek bağı düşsün diye . Aslında eşime gitmeyeceğim diye tavrımı koydum ama kv esimin beynini sürekli bizi istemiyor bak gelmeyecek görürsün diye 7 24 yıkadığı için eşim de olaya annem haklı çıktı gözüyle bakıyordu .
Bir de"sen evlenince karıköylü olursun,bizi de görmezsin artık"marka deterjan var,o da çok iyi beyin yıkar,yıllar geçtikçe pırıldar beyin,kıza tertemiz teslim edilir;)

Evet bu sekilde herseyi dusunmek herseye kafa patlatmak ve önlem almak plâncı olmak belmi bazi insanlars gore ters birseydir.
Mecburdum yani konusmaya cekinmeden açıkça söyledim herseyi tatli dille ve sakince..
Sagolsun itiraz da etmedi.
Ben çünkü kin tutarim
Kin tutmayacagim seyi de unutmam ama unutamam hafizam deli manyak güçlü
Su 3 gunluk dunyada kaynanayla kus gorumceyle kus kocayla ara açıklığı olcak gerek yok
Kocamla birbirimizi cok yiyoruz yalan degil 5 gun iyiysek 2 gun kotu geciyor bazen..
Ama hallediyoruz bi sekilde
Kaynana ile olsa halleder miydim bilmiyorum ama sanirim halledemezdim
En dogrusu bu oldu haftada 1 gun gorusmek mesafeli olmak yuz goz olmamak
Ben hala siz diye hitap ederim. Sen hic demedim
Esim de benim anneme babama annecim babacim ve siz diye hitap eder.
Beni aramadiklari muddetce aramam aradigimda olur.. aradigimda da hos karsilanirim mesela anne gelelim mi bugun size evdemisiniz derim
Ne yapcağını sasirir yemekti bilmemne hemen sorar ne yapayim diye anne ugrasmayin derim. Olur mu der ac mi kalcaz
Ben arayip bole hal hatir sorunca esime de gidelim mi bugun annen e diyince seviniyor aslinda o da
Tamam gidelim askim diyor .
Genelde ben ayarliyorum zaten boyle seyleri
Esimin istedigi zamanlarda yok demem olur derim ama halım yoksa eger tamam sen kal ben bi ugrayayim der kusmez yani gitmiyorum diye
Dengeyi saglayabiliyorum.
Safsarışın değil,gerçekten akıllı bir sarışınsınız:))akıllı insanları severim:9::9::9::9:

Geçmişi düşünerek bugünü kaçırma olan olmuş değiştirebileceğin birşey yok . Ne güzel gitme sıklığınızda azalmış eşinde iyiymiş boşver herkes ilk yıl yaşar böyle sorunları . Cünselliğe gelince erkekler bayanlar gibi evlenince yapmıyor o işi belki ondan üstüne düşmemiştir kimiside fazla istekli oluyor oda ayrı kişilik tamamen . Geçmişi affet içindeki zehiri at ve geleceğin sana getireceği güzelliklere hazırlan :)

Back
X