• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

Kocanızın sizi ailenizin yanında göndermeme gibi bir hakkı yok.
O kim ki kendi anne babanızı görmek için izin alıyorsunuz?
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

Sen ne diyorsun ya, kayınvalidem düğün akşamı balayı yapacağım otele geldi! Hem de sülalesini de toplamış. Başımda duvakla koştum sokaklarda ağlaya ağlaya. Başka otele yerleştik, sabaha kadar eşimle birbirimizi yedik. Sonuç; 9 aydır evliyim, vajinusmusum, cinsellikten iğreniyorum! Ben nasıl unutayım! Ha bir de kv imi eve almadım hiç daha. Bıraksana, vicdansız desinler, kötü gelin desinler, şimdiden sonraki hayatına bak sen, senin düğünden sonra orada oturman hata. Ben bu kadar dayanmazdım, gece onların da geldiğini öğrenince üstümde gecelik kafamda duvak sokağa attım kendimi. Ben değil onlar rezil oldu.
hiç mi birlikte olmadiniz ??
birlikte olmadan ayrılsaydin sana neler yaşatmiş be bacim :(

konu sahibi seni önceki konudan biliyorum.
ilk günler güzel olmali ki sen kötü şeyler yaşamişsin böle giderken iyice yıpranirsin:(

Aynı benim yaşadıklarım...
Yıllardır ayak ağrısı çeken kv ben evlenince ameliyat olası tuttu. Yeni evliyken gittim geceli gündüzlü 6 gün kaldım hastanede. Sonra evinde kaldık baktık derken bir gün eşimle tartışırken araya girdi "sen zaten yemek yapmamak için hastaneye geldin bana baktın." Dedi. Ben de yazıklar olsun diyebildim sadece.
Içimden gelerek yaptığım iyiliği bile burnumdan getirdi. Böyle yapan yani değer bilmeyen kvlere yapılcak en güzel şey onu kendi haline bırakmak.

Evliliğimin ilk zamanlarında (bir buçuk yıl) senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Eşime karşı da bazen alaycı konuşuyorum. Içimde kırgınlıklarım var bu yüzden biliyorum.
Ama herkese inat eşime sevgime sahip çıktım. Eskisi gibi hissetmiyorum zaten aşk da kalıcı değil bu bir gerçek. Sevgime sahip çıkıyorum işin içinde inat da var tabii.
Eskisi gibi göremiyor oğluşunu. Bir iki seneye de iyice uzakta bir yerde kendi işimizi yapcaz eşime bunu empoze ettim :) başka türlü içim soğumazdı.

Canım benim, benim de evliligimin 4 yılı sıkıntılı geçti düşün düşün hasta oldum
Aynı şeyler bende de var hep geçmişi düşündüm 4 senedir şu olay oldu bu olay oldu ağladım üzüldüm eşim bana şunu dediler vs vs uzar gider bu
Düşünmekten hasta oldum ilaç kullandım ve geçmişi düşünmekten geleceğe hiç bakmadım benden sonra evlenenler evli mutlu çocuklu şimdi bense tek
Sen geçmişi geçmişte birak esin seni seviyor mu sen onu seviyo musun biseyler kat edebildiğiniz mi bunlara bak
Yazmazsın eşim cinsellik pek on plan da değil benim arkadaşım diyor 3 ay arkadaş uyuduk her erkek bir değil bizde bazen nine dedeye bağlıyoruz olabilir bunlar
Artık yaşayacağın sıkıntıları yaşamış atlatmışsın şimdi geleceğe bak canım
Üzme o tatlı canını
Bizde 1 yıldır can ciğeriz insallah darısı size
Yağmuru yaşamadan gök kuşağını göremezsin bunu unutmaHoppa
Teşekkür ederim haklisiniz

Bu konu bana o kadar tanıdık geldi ki anlatamam o anları tekrar yaşadım şu anda benim kv depresyona girmedi sadece laf da sokmadı ama benim psikolojim bozuldu.
Biz farklı şehirdeniz eşimle iki düğün oldu ilki bizim orda düğün gecesi sabahı kardeşi aradı saat yedide hem de oradaki düğün için bir şey sormaya.
Sonra eşimle onların oraya gittik evimiz orda olacaktı eşyalar gelecekti kv geldi evimi yerleştirmeye gidiyorum geliyor gelmezse aratıp kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği ne varsa çağırıyor balayına biz de gidemedik eşimle de vakit geçiremedik kendimi kv evdeysen sinirden tuvalete kapatıp ağladığımı biliyorum eşimle çok tartıştık bu yüzden ama geçti şimdi şükür tabi aklıma geldikçe moralim bozuluyor o ayrı ama aynı düşünmemekle alakalı galiba eşim bizim burada öyle yeni evliler yalnız kalsınlar diye kimse düşünmez diyordu hep tabi olan bizim en güzel günlere oldu sizin de öyle olmuş
Ben de kv gilde tuvalette cok agladim malesef

Ilk bir sene ne demek, bir seneden fazla bizimle cok ama cok ugrastilar.
Evet neden aramiyorum, neden gitmiyorum kavgalari.
Cünkü köle olarak aliyorlar ya, yaninda tasinacak bir canta, ev süsüyüm, mutfak robotuyum.
caydan tiksindim caydan, bütün o incebelli bardaklari kirip atasim var düsündükce.
Cünkü sürekli tazelemeniz gerekir, görev gibi.
Baska isim yok cay bardaklarini izleme görevim vardi.
Tiksindim, esim de sonradan akillandi, anne babaya saygi dedik iligimizi kemigimi sömürmeye basladilar.
Esim de bende sinirsel olarak rahatsizlandik.
Öfff ya ben uzaktan gelmisim, yan apartmanda evimiz, yine de yollarken sarilir boynuna aglardi.
Al cikarttigin yere bir daha sok, gece gece sinirim zipladi yaa.
Ya tek benim sanıyodum biliyo musunuz bu çay meselesine takılan. Inanin ben de nefret ettim . Çay içmek yemek yemek lafından .

Kesinlikle kahvaltı da çok saçma, insan utanır bi kere yaa o sabah. Biz o sabah uyuyakalmışız, eşim de şehir dışından düğünümüz için eşiyle birlikte gelen arkadaşına yarın sabah uğrayın demiş düğünde nezaketen. Ve uğradılar, sabah saat 10 gibi, şok oldum. Apar topar giyindik yüzümüzü yıkayıp salona aldık onları, kahve yaptım mutfakta sigarayla içtiler fln, bazı insanlar hepten dengesiz ya.
Düğüne geldi düğünde gördü iste niye bi daha.geliyo ki arkadaşı. Ben çok.farkli hayal etmistim ilk sabahhimizi falan ama sabah 8 dr zir zir kv aramaya başladı

Ya tek benim sanıyodum biliyo musunuz bu çay meselesine takılan. Inanin ben de nefret ettim . Çay içmek yemek yemek lafından .

Evde cay demlemem ben kendim icin asla. Caydanligi kaldirdim, ne zaman gelseler cikariyor disari. Cay almam eve, cay alir getirir illa, demlencek o cay.
Yine de herseyi cöpe atasim var.
Bitki caylari iciyorum, siyah cayi sallama iciyorum. Ama caydanlik demeyin bana geliyorlar..
Ilk sene cok zorladilar bebi, cok baski yaptilar.
Ben gitmiyorum hastalanirdi, ilac kullanirdi. Zorla hap yazdirir kendisine, uyutur.
Bu sekilde dokunulmazlik kazandigini düsünür. Ama biliyor musun inanmiyorum hic.
Onun kadar raatini bencilini görmedim.
Al hapi hastayim de, acaba sen kendi haytain icin ne yapiyorsun depresyon disinda.
Bir hobin bir isin bir faydan mi var insanlara, ancak bizle ugras dur, sonra da hastayim.
Yemezler, artik yemiyorum telefon bile acasim yok, cünkü acinca genelde hep sorun cikiyor.
Kendinden nefret ettirdi, ben de rahatsizlanirim ama onun gibi kullanmam bunu.
Hepimizi de gömer orasi ayri, gram inanmiyorum.

Aynı benim yaşadıklarım...
Yıllardır ayak ağrısı çeken kv ben evlenince ameliyat olası tuttu. Yeni evliyken gittim geceli gündüzlü 6 gün kaldım hastanede. Sonra evinde kaldık baktık derken bir gün eşimle tartışırken araya girdi "sen zaten yemek yapmamak için hastaneye geldin bana baktın." Dedi. Ben de yazıklar olsun diyebildim sadece.
Içimden gelerek yaptığım iyiliği bile burnumdan getirdi. Böyle yapan yani değer bilmeyen kvlere yapılcak en güzel şey onu kendi haline bırakmak.

Evliliğimin ilk zamanlarında (bir buçuk yıl) senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Eşime karşı da bazen alaycı konuşuyorum. Içimde kırgınlıklarım var bu yüzden biliyorum.
Ama herkese inat eşime sevgime sahip çıktım. Eskisi gibi hissetmiyorum zaten aşk da kalıcı değil bu bir gerçek. Sevgime sahip çıkıyorum işin içinde inat da var tabii.
Eskisi gibi göremiyor oğluşunu. Bir iki seneye de iyice uzakta bir yerde kendi işimizi yapcaz eşime bunu empoze ettim :) başka türlü içim soğumazdı.[/QUOTE

Ben de eşimle alaycı konuşuyorum mesela dün bi arkadaşım evlendi eşime arkadaşım x düğünun ertesi günü sabah kv sine gidecekmiş sonra diğer tüm günler öyle gececkmis dedim yüzüme tuhaf tuhaf baktı .
Ne var biz öyle yapmadık mi dedim hatırlamıyor bile . Benim içimi deşen üzüntüden mahveden şeyleri hatırlamıyor

Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .

şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .

ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim. :KK43: üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi .Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum ama oturuyor annesinde

3.gun kizlar gitmedim ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.

Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı .

Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.

Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.
Hani deriz ya yap icinde kalmasin o duruma benzer olmus. Yasadklarin ve yasayamadklarn icinde kalmis. Esinle simdilerde acik acik konusabilirsin zaten sana kiymet veriyorsa gercktn kendini aciklayack ve unuttrmya calisacktir. Ama esini sen daha iyi tanirsin. Konusulablck birisiyse. Yoksa benimde ufacik seyde gelir aklima kotu seyler ve iyice buyur icimdeki ofke.

Hani deriz ya yap icinde kalmasin o duruma benzer olmus. Yasadklarin ve yasayamadklarn icinde kalmis. Esinle simdilerde acik acik konusabilirsin zaten sana kiymet veriyorsa gercktn kendini aciklayack ve unuttrmya calisacktir. Ama esini sen daha iyi tanirsin. Konusulablck birisiyse. Yoksa benimde ufacik seyde gelir aklima kotu seyler ve iyice buyur icimdeki ofke.
Gerçekten öyle oldu tüm heveslerim kırıldı . Eşimle konuştum ama hep sessiz kaldı konuşmadı ya da hatırlamıyorum dedi . Böyle olunca daha çok ofkeleniyorum

Baştan sona haklısın, öfkenin sebebi içindekileri her seferinde içine atıp kendi içinde yaşaman. Bu tür şeyler daha sonrasında illaki çıkıyor. Öfkeni bastırmaya çaliş. Öfke insana zarar verir eminde sonunda patlar. Düşünce şeklini değiştirmeye çaliş. O dönem karanlık bir dönemdi geldi geçti diye. Düşünmemeye çaliş. En güzel ceza görmezlikten gelmek inan bana. Kv hasta belli ciddiye bile alma onu ne hali varsa görsün. Hayattaki mutsuzluğunu sana bulaştırmasına izin verme. Bundan sonrada asla taviz verme. Önüne bak sen

Inanın ben eşimi anlamayı o kadar istiyorum ki. Anlayayim diye her gün düşünüyorum . Ama anlasilcak bi tarafı yok ki . Neden ilk günler gece 12 lere kadar orda durdu .yeni evliydik baş başa bi film izlemedik evimizde güzel güzel vakit gecirmedik bunu nasıl anlayabilirim ki
Emin ol o da bilincinde olsaydı bu hataları yapmazdı.o da toy derler bizim buralarda toydur olgunlasmamistir idrak edememiştir.kasitli değildir bence.sonradan toparladigina göre..Eşime ilk yıllarda yaptiklariniñ hesabını sordugumda ne cahilmistim ne kafadaymistim çocuk gibiymistim keşke şimdiki aklım olsa fln cevabını itiraf eder hep.. Malesef erkekler geç olgunlaşır. Kadınlar gibi herşeyi idrak edip davranamaz

Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım kv ben her gün onlara gitmiyorum diye depresyon tedavisi görüyor 1.5 yıllık evliyim . Fakat ben geçtiğimiz yılı unutamıyorum lütfen bana akıl verin .

şöyle özet geçeyim evlendiğimiz gün düğünden çıkıp gündüz 5 gibi kv evine geldik saat 9 bucuk oldu hala bizi salmıyor tüm akrababalari gitsinler artik diyor o hayir bi cay isinler daha erken diyor bide esimin yengesi ayni fikirde onunla . Her neyse 10 a dogru evimize geldik .

ertesi gün adetmis diye kv ye kahvaltıya gittik 10 gibi tabi geç kaldık diye surat savat. Eşim tam saat 4 e kadar orda oyalandi evimize net bağlanmadı diye mac özetlerini izledi. Ben mutfak topladim kv ile.gelen hediyelere baktım. Eşimin yanına gidip hadi kalk dedikce oturdu ve ben babamgili şehir dışına ugurlayackatim yetişemedim. :KK43: üstüne bide tam ordan çıkarken kv aksma yemeğe bekliyoruz dedi .Tabi babamgile yetişemeyince ben ağladım sinirim bozuldu esim bi yere gidleim bas basa gezelim uzulme vs biseyler demedi hic gonlumu almadi bende gurur yaptim o demeyince başka hiç bi yere gitmeden doğruca annesigile geri gittik gece 12 ye kadar durduk . Kapıdan çıkarken yarın yine gelin bekliyoruz dedi. Eşimin son izin günüydü balayına gitmedik ama baş başa vakitte geçirmedik hiç. Yine 2.gunu de oraya gittik ve gece 12 ye kadar . Şimdi bazen eski mesajları okuyorum kizlar telde yeni evliyiz ve ben esime hadi kalk diye gece saat 23 te mesaj atmışım düşünün kizlar . Yazmam uygun değil belki ama ilk gun birlkte de olamamıştık ben kendimi sıkınca .yani şimdi düşünüyorum esim nasıl bi insanmış nasıl bi erkek ben kadın olduğum halde eve gidip bi daha denemek ilk gece stresini üzerimden atmak istiyorum ama oturuyor annesinde

3.gun kizlar gitmedim ve esim bana küstü sen zaten benim ailemi istemiyosun diye . Ve bu arada hala birlikte olamadık. Ve kizlar 4.gun yine gittik 5 6 7 8 9 bu böyle ilk 1 ay devam etti . 2. Aydan sonra hafta da 5 gün 5 6 aydan sonra 4 gün ve bir yılın sonunda haftada 2 3 e indi . Ve şu an haftada 1 kez gidiyorum.

Basta dediğim gibi kv bu durum karşısında hasta oldu . Haftalık 3 gün gittiğimiz dönemler benden nasıl hırsını alacağını bilemiyordu çıldırıyordu laf sokacam diye. Ona gore gelmiyorduk çünkü yetmiyordu .2 kez büyükbir tartışma yaşadık bana demediğini bırakmadı .

Aslında Şu an sorun bunların hiç biri değil kizlar . Çünkü dedigim.gibi az gorusuyorum kv ilaç kullanıyor ve hep uyuşuk vaziyette. Ama
Ben eşimden çok soğudum. Ilk zamanlar hiç birlikte zaman geciremedik hep benim isteklerimi reddetti . Gezmedik balayina gitmedik üstelik bana söylemediği bi miktar paarası varmış buna rağmen gitmedik . Geçtiğimiz yaz yani 2017 de ben annesigile az gidiyorum haftada 3 tu o zamanlar beni babamgilin yanına.sehir dışına götürmedi inadindan bunu açıkça demedi ama biliyorum bu yüzden. Bunları hep yuttum kizlar esim şu an iyi bana karşı biseyleri kendi de anladığı için az gidiyor ailesine.

Ama ben çok mutsuzum kizlar aklımda hep ilk 1 yılımiz annesinde sabahtan aksma kadar geçen günler. Eve gelince yaşadığımız kavgalar tartışmalar kuslukler .tamam esim cinselliğe önem veren bi insan değil ama Yeni evli bi erkek nasıl evde karısıyla vakit geçirmek yerine bu yaşına kadar hiç görmemiş gibi annesine gitti eve gelelim.diye Bi an önce heyecan yapmadı diyorum . Ben mesaj attım kalkmayınca ilk günlerimizi aylarımızı heba etti diye aklımdan çıkmıyor kizlar ne yapmalıyım eşim şu an iyi bi sorunumuz yok ama çok kendimi çok yorgun kırgın hisseidyirim ona karşı içimde bi öfke var yenemiyorum.
Gece giderken yarın da gelin bekliyoruz dediğinde eşimi aman al başına çal elinden oyuncağı alınmış gibi davranan çocuklarla uğraşamam ben deyip anasının evine atardım çok kıymetli oğluşunu. O andan sonra eşimin yapacağı da geleceğimizi belirledi sen çok susmuşsun küçük bir sinir krizi depresyondayım bunalımdayım kozlarını kaynanaya kaptırmışsın Allah peygamber sabrı versin inşallah

Ne yapsan çıkmaz ben evleneli 4.yıla gircez kaynananın düğünden sonra aradığı gün aklımdan çıkmaz bilmem ne yaptığımız ona kaldı sanki gerçi sonrasında olanlar daha beter valla ben çareyi iletişimi koparmakta buldum ama bunu herkes yapamiyo malesef allah sizi de kurtarsin hanımlar.

Gece giderken yarın da gelin bekliyoruz dediğinde eşimi aman al başına çal elinden oyuncağı alınmış gibi davranan çocuklarla uğraşamam ben deyip anasının evine atardım çok kıymetli oğluşunu. O andan sonra eşimin yapacağı da geleceğimizi belirledi sen çok susmuşsun küçük bir sinir krizi depresyondayım bunalımdayım kozlarını kaynanaya kaptırmışsın Allah peygamber sabrı versin inşallah
Ben de kendime hayret ediyorum nasıl katlanıyorum diye.

Emin ol o da bilincinde olsaydı bu hataları yapmazdı.o da toy derler bizim buralarda toydur olgunlasmamistir idrak edememiştir.kasitli değildir bence.sonradan toparladigina göre..Eşime ilk yıllarda yaptiklariniñ hesabını sordugumda ne cahilmistim ne kafadaymistim çocuk gibiymistim keşke şimdiki aklım olsa fln cevabını itiraf eder hep.. Malesef erkekler geç olgunlaşır. Kadınlar gibi herşeyi idrak edip davranamaz
Söylediklerinizde haklisiniz ama eşim çok küçük değil 28 yaşında uzun süredir çalışma hayatının içinde . Başka konularda çok olgun . Ama bu konuda niye böyle davrandı bilmiyorum

Back
X