şu anda çalışmıyosun.evdesin..yemek yapmaya temizlik yapmaya çokca vaktin varken neden eşinden yardım istiyosunki...o nihayetinde çalışıyo akşam yorgun geliyodur belki...bence sen bütün kredini şimdiden bitirme..yarın çalışmaya başladığında bak evdeyken herşeyi yapıyodum çalışmaya başladığımdan beri yetişemiyorum yardım edermisin dediğinde edecektir mutlaka.
ben çalşıyorum akşam 6,30 da evdeyim..önce evimi temizliyorum sonra yemek hatta tatlımı bile yetiştiriyorum iki saatte...eşim eve geldiğinde ev tertemiz ve yemekler fazlasıyla hazır..
o hiç beni övmeyen adam ben çalışmaya başladığımdan beri resmen ağzı açık...hem çok taktir ediyor hemde yardım etmeye çalışıyor..bütün bunları benim içinmi yaptın diye hoşuna gidiyor
sende çalışmaya başlayınca sana yardım edecektir ev konusunda...kendimden örnek veriyorum sürekli sana çünkü eşinde kendi eşimi gördüm..resmen aynı ( eski haliyle )
3,5 senelik evliyiz biz..2 yıl çalışmadım..böle küçümsemeler ara ara sonra tepeden bakmalar..laf sokmalar..çok rencide oluyodum kendimi salak ve işe yaramaz hissediyodum..ama içten içe yer etti bunlar bende..uzun zamandır çalışıyorum ve ondan fazla gelirim var.kendime geldim..bi arkadaş çevrem var..o artık merkezimde değil..ve onun bana yaptı söylediği ne varsa canımı acıtan yeri geldikçe vurdum yüzüne..bende onun canını acıttım..şimdi çok över beni üstüme düşerallah nazardan saklasın mutfakta yardım eder...ama eskisi gibi taviz vermiyorum hiçbişeyden..eskiden oturur ağlardım beni üzdüğünde ama şimdi tv izliyorum müzik dinliyorum şarkı söylüyorum...değerim arttı değer vermedikçe önemsemedikçe..
bunların hepsini bana evliliğim öğretti...ondan ilgi bekleme canım..değiştirmeyede çalışma..sen hareketlerini değiştir göreceksin oda değişecek..ben yaşadım ve gördüm...
şu anda çalışmıyosun.evdesin..yemek yapmaya temizlik yapmaya çokca vaktin varken neden eşinden yardım istiyosunki...o nihayetinde çalışıyo akşam yorgun geliyodur belki...bence sen bütün kredini şimdiden bitirme..yarın çalışmaya başladığında bak evdeyken herşeyi yapıyodum çalışmaya başladığımdan beri yetişemiyorum yardım edermisin dediğinde edecektir mutlaka.
ben çalşıyorum akşam 6,30 da evdeyim..önce evimi temizliyorum sonra yemek hatta tatlımı bile yetiştiriyorum iki saatte...eşim eve geldiğinde ev tertemiz ve yemekler fazlasıyla hazır..
o hiç beni övmeyen adam ben çalışmaya başladığımdan beri resmen ağzı açık...hem çok taktir ediyor hemde yardım etmeye çalışıyor..bütün bunları benim içinmi yaptın diye hoşuna gidiyor
sende çalışmaya başlayınca sana yardım edecektir ev konusunda...kendimden örnek veriyorum sürekli sana çünkü eşinde kendi eşimi gördüm..resmen aynı ( eski haliyle )
3,5 senelik evliyiz biz..2 yıl çalışmadım..böle küçümsemeler ara ara sonra tepeden bakmalar..laf sokmalar..çok rencide oluyodum kendimi salak ve işe yaramaz hissediyodum..ama içten içe yer etti bunlar bende..uzun zamandır çalışıyorum ve ondan fazla gelirim var.kendime geldim..bi arkadaş çevrem var..o artık merkezimde değil..ve onun bana yaptı söylediği ne varsa canımı acıtan yeri geldikçe vurdum yüzüne..bende onun canını acıttım..şimdi çok över beni üstüme düşerallah nazardan saklasın mutfakta yardım eder...ama eskisi gibi taviz vermiyorum hiçbişeyden..eskiden oturur ağlardım beni üzdüğünde ama şimdi tv izliyorum müzik dinliyorum şarkı söylüyorum...değerim arttı değer vermedikçe önemsemedikçe..
bunların hepsini bana evliliğim öğretti...ondan ilgi bekleme canım..değiştirmeyede çalışma..sen hareketlerini değiştir göreceksin oda değişecek..ben yaşadım ve gördüm...
Peki eşin tam olarak nasıl açıklıyor bu durumu? Soruyor musun neden böyle diye? Sadece seni mi suçluyor? Şu an hangi sıklığa indi cinselliğiniz?Sevgili xexexe ben de onu hala anlayamadim. Kendimi 20 yillik evli ciftler gibi hissediyorum inan. Son bikac aydir habire aynaya bakip bir kusur ariyorum. Bu oyle kotu bir his ki. Acaba neyi beceremiyorum diye dusunuyorum habire. Bir kursu olsa giderim diyecegim ama onceleri bir sorun yoktu. Bastan beri boyle olsa anlayacagim. Cinsel uyumsuzluk var diyecegim. Sorunun ne oldugunu hala cozemedim ancak bazen bu didismelerden dolayi oldugunu dusunmuyor degilim. Ondan sogumus olabiliriz. Karsilikli bir giciklik hakim.
Buklelikedi acikcasi artik ben hic israr etmiyorum. Onu uyarmaya calismiyorum. Oncekilerde nerdeyse hepsi benim cabamla oldu,Benim cabamla baslayan hersey gorev gibi baslayip bitti. Hic beni mutlu etmek gibi bir cabasi yoktu. Ben de biraktim artik,Dedigim gibi beni acik sacik gormesine izin vermiyorum. Kiskirtmiyorum. Onun da aklina bile gelmiyor. Pijamami bile gidip banyoda giyiyorum. Acikcasi taktik yapiyorum. 15 gundur tik yok. Sevimlilik desen var ama o yok iste. 15 gunden oncekilerin hepsi ben istedim diye oldu.Kendini rahatlatti ve bitti.Peki eşin tam olarak nasıl açıklıyor bu durumu? Soruyor musun neden böyle diye? Sadece seni mi suçluyor? Şu an hangi sıklığa indi cinselliğiniz?
fizyolojik yapında ne kusur buluyor.sormamda sakınca yoksa.
xexexe sen bekarsin sanirim. Ben bu forumu kesfettigimde 6- 7 aylik evliydim. Keske bekarken gormus olsaydim, herseyi okur degisik bakis acilari kazanir hayata toz pembe bakmazdim. Ama elbetteki mukemmele yakin evlilikler de vardir. Ben daha gormedim ama olsun. Iki kisinin kendi elinde boyle seyler. Insallah dogru bir evlilik yaparsin ama sunu unutma ki ( yani ben bunu tecrube ettim) bugun gormezden geldigin, sorun olmaz dedigin kucuk problemleri yarin her karesiyle yasiyorsun.Sonra donup kendine ben bunu onceden gormustum oysa diyorsun. Herkese keske'siz mutlu bir evlilik diliyorum.birazda şans sanırım bu evlilikler , özel ilşkiler Allah çirkin şansı versin derler ya çok doğru nasıl bağlıyolarsa erkekleri kendilerine bazıları çok becerikli bu konularda..jenny sende zamana bırak bir zaman sonra artı ve eksileri değerlendirip ona göre bir yol çizersin kendine..malesef benimde bu konularda pek şansım yok nerde saçma sapan, muamma ,dengesizler varsa benim karşıma çıkıyo.ilk erkek arkadaşımın uğursuzluğu laneti devam ediyo sanki..Allah belasını versin onun!!!
sevgili jennny,
seni o kadar iyi anlıyorum ki..bizim 2.yılımız bitti bir oğlumuz oldu.hala zorluklar devam ediyor ama ilk ayları hatırlamak bile istemiyorum. bide cicim ayları derler benim için cehennemdi resmen..mafoldumben
bende evlenip ailemden 2 saat uzaklıkta bir şehre geldim.yalnızdım ilk zamanlar arkadaşımda yoktu.eşimin bazı yönleri eşine çok benziyor.çabuk sinirlenir ama siniri çabuk sönmez.ilk zamanlar küserdi sofraya oturmazdı bile.tek kelime konuşmazdı 1 kaç gün.yemeklerimi beğenmez laf söylerdi.''dolaşık karısın anan bişey öğretmemiş sende suç yok'' derdi.klava: küstüğü konuşmadığı zamanlar konuşup sorunu halledelim diye yanına giderdim ''git başımdan,rahat bırak beni,uyumak istiyorum,konuşmak istemiyorum'' derdi. bazen vurur kapıyı çıkar giderdi.önüne geçmek istesem iteklerdi beni....senağlama o kadar çok ağlardım ki o kadar çok kırardı ki beni...ağladığım zaman gelip sarılmasını saçımı okşayıp ilgi göstermesini beklerdim,hiç birşey olmamış gibi tv izler bilgisayar oynardı ben hıçkıra hıçkıra ağlarken..mafoldumbenen güzel geçmesi gereken aylarım gözyaşı ,sıkıntı ve üzüntüyle geçti hep... içimde yer etti ama asla unutmam bu yaptıklarını...:mymeka:
bir kez odamızı terkedip başka oda da sabahladığı gün çıkıp gittim evden ailemin yanına... artık canıma tak demiş bardağı taşıran son damla olmuştu..o günden sonra epeyce değişti küsmemeye başladı,yatak odasını terk etmedi bi daha.. ama hala kırar hala kırar.... bende onun gibi yapmayı öğrendim ağlamıyorum artık onun yanında.. bende başka şeylerle uğraşıyorum konuşmuyorum takmıyorum onun yaptığı gibi... :dilcikar:
yemek yapmakta falan yardımcı olur,cinsellikte de sorun yok ama benim sorunum ilgisiz olması,sevgi ve şevkat gösterememesi,paylaşım azlığımız...ruhsal açlık...:çok üzgünüm:
sende üstüne düşme cnm başka şeylerle oyalan onu takmadığını görsün...eşim ben böyle yapınca bana sürtünmeye ,alttan almaya başlar... evlilik zor zanaat canım Allah hepimize güç ve sabır versin bu yolda :Saruboceq::Saruboceq:herşeyin gönlünce olması dileğiyle...:teselli:
Evet zaten butun sorunlar ilgisizlikle basliyor. Hep derim kadinlarin kalbini calmak aslinda cok kolay diye. Ben erkek olsaydim neler yapmazdim diye dusunurum hep. Ama evet ben de senin gibi dusunuyorum artik. Hatta sonuc da aliyorum sanirim. Hic ilgilenmiyorum. Bakiyorum ilgisizlikten yanima geliyor bir sure sonra. Ama o dedigin diger unsurlar bence degismez. Yani sinirliyken benim esimde ne dusunurse soyler. Once dusunup sonra konusma olayi yoktur. Sofrada tek kelime etmeme durumu da var tabi. O lokmalar bogazima dizilir. neyin var diye sordugumda iyice tavir alir. En guzeli neyi oldugunu merak etmemek. Hatta umursamamak. Bu belki bir savunma seklidir ama bana kendimi iyi hissettiriyor. Evlillik kesinlikle cok zor, insan sabretmeyi, sinirlerini kontrol etmeyi ogreniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?