Evliligin ilk senesi neden bu kadar zor?

arkadaşım,

sana birkaç önerim olacak.

---öncelikle kendi hayatına odaklan. eşine ve ilişkinize odaklanmayı bırak. ben de yeni evliyim ama bu gerçeği ve buna göre olan değişimleri çok net fark ettim. ne zaman kendi hayatıma odaklansam ilişkimizde daha az sorun olduğunu ve mutlu olduğumu, ne zaman eşime odaklansam taleplerimin ve beklentilerimin artıp mutsuz olduğumu gördüm.

ben de ailemden çok uzak, kalabalık ve karışık bir şehre geldim. hiçbir arkadaşım, akrabam, yakınlık kuracak komşum yok. başlar alışma dönemleri zor oluyor. ben de zor arkadaş edinen biriyim. geldiğim şehirde de henüz bazı sebeplerden dolayı çalışmıyorum. işte bu sebeplerden uğraşacak pek birşey bulamayınca eşime kafayı fazla taktığımı ve sorunlar yaşadığımızı fark ettim. şimdi elimdenn geldiğince farklı meşguliyetler bulmaya çalışıyorum. bu da ilişkimizi iyi yönde etkiliyor.

sizde iş bulmaya çalışın. bulana kadar farklı sosyal faaliyetlere enerjinizi yöneltin. çocuk konusu da sadece eşinize ait bir karar değil. beraber karar verilmesi gereken bir konu. sırf eşiniz istemiyor diye yaşınız geçse bile çocuk sahibi olmayacak mısınız? hem de gün geçtikçe riskler artarken. bu konuda keyfi hareket etmek yerine onu ikna etmeye çalışın...

ilişkinizdeki sorunlar cinsellikte açığa çıkıyor. cinsellik bir sorun değildir, ilişkinizi düzelltiğinniz zaman o da düzelecektir.
---eşiniz neden susuyor? neden kendi içine kapanıp iletişim kurmuyor. bu soruları kendinnize sorun ve ona göre kendi etkinizi değiştirin. zamanla eşinizin tepkileri de değişiecektir....

son birşey, kendinizi yargılamayı bırakın. olayların böyle gelişeceğii mbilsek yapmazdık elbet. biz kendimize göre doğru olanı yapıyuoruz. geçmişse dönüp şöyle yapsam yerine, şu an bunu nasıl değiştirebilirim sorusu üzerine kafa yorun... unutmayın ki bir yerde kısmet neyse onu yaşıyoruz...selametle...

Merhaba jenny,esiniz sizin bu duygularinizi onemsemiyor mu? Onunla ciddi ciddi oturup butun bu sorunlari tek tek konustunuz mu?
Bence boyle bir durumda cocuk cozum degil, esinizle olan bu sorunlari once bir sekilde cozmeniz gerekiyor. Evlilik terapistine gitme sansiniz var mi?

tatlım benım ınanakı genelde bu şekılde hep cıcım ayları denır ama evlılıgın ılk senesı z-cok zor eşin içinde senın ıcınde ınankı evlılıgın olgunlaşması dıye bıeşey var zamanla herşey yerıne oturuyo bırbırını daha ıyı anlamaya başlıyosun gercekten bızımde o şekılde oldu sanmakı hep böyle gııdcek

bizde yeni evliyiz ve ne kadar bekletinti içinde olursak o kadar yıpranıyoruz. Eşimiz salatayı yapmasada olur aslında evin bütün işini yapıyoruz erkeğin yapacağı bir salata yada maknaya bulaşık atması büyük işler değil ama bunları eşimizle yapmak bizi mutlu edicek. Ama erkekler bunu anlıyamıyor. söylediğinde ise sende yapma istemiyorsan oluyo ki bu daha kırıcı oluyo. ben çalışıyorum iyide kazanıyorum. Eşimden önce çıkıp eşimden önce geliyorum eve ben erken geldiğim için yemek yapıyorum evi temizliyorum eşim gelene kadar yoruluyorum. bulaşıkları sen atsana makinaya dediğinde 2 tane bulaşık ne var onda der ama içeri kaçar. erkekler iş yapmaz yardımcı olmaz. malesefki.

mrb jenny senin bu başlığını okulyalı aradan 2 sene geçti ve ne durumdasın diye merak ettim.master yapman çok iyi olmuş buna sevindim ancak evliliğinde 3.senende olmana rağmen mutsuz olmana üzüldüm.iş ve eş seçimi hayatta en önemli kararlar.eşinle severek evlenmişsin ama demekki bişeyler yanlış sanırım.umarım istediğin gibi bi iş bulursun.kendine ait ayrı bi hayatın olması sana iyi gelecektir ama evliliğindeki sorunları , iletişimsizliği nekadar giderir bilemem.çocuk yapma fikrinide bence ertele.onunda mutsuz bir evliliği kurtaracağını sanmıyorum hatta daha kötü bile olabilir.ben sevilmediğimi hissettiğim bir evliliği sürdüremezdim sanırım bilmiyoırum gerçi hiç evlenmedim ama çok zor olmalı.bende yanlızım ama benimki farklı bir yanlızlık hala aradığım adamı bulamadım:)aşık olmadan da kolay ilşkiler yaşayabilen bir insan değilim.bazen çok sıkılıyorum.ama iki kişilik mutsuzluktansa böyle yanlızlığı daha çok tercih ederim sanırım.herkesin sorunları farklı farklı...

aman tanrım tatlım aynı beni anlatmışsın aynı benim kocamın huyları şaşırdım okurken.bende senin gibiyi hasssım yada biz normal davranıyoruz da onlar çok gamsız duyarsız çözemedim gitti konuşalım seninle dertleşiriz bir ara mesajımı okursan beğen lütfen ki anlayayım bazen unutuyorum hangi topiğe girdiğimisevgiyle kal..

çok fazla şey beklememek lazım bence olduğu gibi kabullenmekte fayda var ama çocuk fikrini ertele bencede. erkekler eşinin kendinden üstün olmasına katlanamaz herzaman küçümsemeye çalışır ben üniversite mezunuyum eşim lise ben bunu hiç ama hiç problem etmedim herzaman eşimin çok bilgili olduğunu kendisine söylerim ama o en ufak hatada mesela ben araba kullanırken bi yeri bulamasam bile başlıyo senin okuduğun üniversitemi sana orda bişey öğretmemişler okadar sinirleniyorumki yahu okulda adresmi öğretiyolar ne alaka çok üzülüyodum ilk başta sonra umursamamaya başladım bende öyleydim çok şey bekliyodum hep ilgilensin konuşsun vakit geçirsin benle isterdim ama olmadı sanırım bu konuda şanssızım mesela erkenden uyurdu bende geç yatıyorum öyle sinir oluyodum ki tek yalnız başıma kalıyodum uyusun istemiyodum erkenden çünkü sıkılıyodum fazla bişey beklemiceksin

merak etme canım ondan bi tanede bende var üzme canını hepsi aynı bu erkeklerin torbadan çekmiş gibi..

jenny nerdesin ,neler yapıyorsun? seni merak ediyoruz.ben hala evlenmedim

Herkese tekrar merhaba. Bu kadar uzun sure ara verdigim icin gercekten cok ozur diliyorum. Hele hele beni merak edip ne yaptigimi sormus olmanizdan dolayi cok mahcup oldum. Bundan sonra forumu daha fazla takip edecegim. Buraya son yazdigim zamandan bu yana neler olmadi ki?? Dertlesmeye uzun uzun yazmaya nasil ihtiyacim oldugunu anlatamam. Maddi gucum yerinde olsa evlilik terapistine gitmeyi cok isterdim. Neyse.

Ben biliyorsunuz Amerika'da yasiyordum son 5 yildir. Esim orda doktora yapmis, hayatta hem kendi icin hem de karisi icin kariyer hirslari olan, mukemmeliyetci, sinirli, ama onemli kararlar alamayacak kadar da korkak bir insandir. Ben de onun tam aksine oldukca esnek, uyumlu, sakin, hayir diyemeyen, duygusal, hayati biraz da akisini birakan bir insanim. Ne uyumlu bir cift olmusuz di mi? Ilk yazimi okumamis olanlar vardir diye bunlardan kisaca bahsetmek istedim.

Ben esime asik oldugum icin evlendim. Flort ederken ne yazikki bazi gercekleri goremeyecek kadar kor olmustum. Cunku esimi Turkiye'de en iyi universitelerde okumus, Amerika'da doktora yapmis, kendini surekli yetistiren, her konuda konusacak bilgisi olan, fiziksel olarak da cevremdeki herkesin yakisikli buldugu sosyal bir insan olarak goruyordum. 4 yillik bir flort doneminden sonra ailemi, arkadaslarimi, butun sevdiklerimi arkamda birakip gurbet ele goctum. Sirf o ugruna neler yapabilecegim erkek ile aile kurabilmek icin. Hayatta en cok istedigim seye ulasmistim sanki. Ama evlendikten sonra bu saydigim ozelliklerin beni mutlu etmedigini anladim. Daha ilk ay yanlis bir evlilik yaptigimin farkina varip gunlerce agladim. Sessiz sessiz saatlerce agladigim gunleri hic unutamiyorum. Neden mi? Cunku ben hic esime yetemedim. Benim basarili, iyi para kazanan, kasli seksi bir vucudu olan, guzel, alimli, zeki bir is kadini olmami istiyordu.

Ben onun istedigi kadin olmak icin ne cok cabaladim!. Ne buyuk aptallik simdi daha iyi anliyorum. Neler mi yaptim? Ingilizcemi gelistirdim. Master yapabilmek icin sinavlara hazirlandim. Masterimi derece ile bitirdim. Okuldan asistanlik buldum. Bu sayede egitim bursu aldim. Is bulmakta zorlanmamak icin ucretsiz staj yaptim. Surekli ekonomi haberlerini takip ettim ki mulakatlarda basarili olabileyim. Dunyada basari orani yuzde 20 olan kariyer alanimla ilgili onemli bir sinavi gectim. Spora gittim geldim bu sure icinde. Evimin temizligini ve yemeklerini yaptim. Is dunyasindan insanlarla tanismak isin tanimadigim insanlara email atip bulusma teklif ettim. Bulusup sirketlerindeki is olanaklariyla ilgili sorularimi sordum. Vize ile kaldigimiz icin butun cabalarima ragmen iki sene is bulamadim. Bu sure icinde esim Almanya'dan is teklifi aldi. Ben is bulamadigim icin hergun icindeki nefret daha cok buyuyordu. Cunku esim beni ben oldugum icin degil, hayalinde yarattigi beni seviyordu. Tasi taragi toplayip Almanyaya goctuk. Onun kariyerinde ilerleyebilmesine engel olmak istemedigim icin duzenli bir hayata gecmesek de olur diye dusundum. Amerikadan gocmeden once de dedim ki: Avrupaya tasindigimiz zaman, ben is bulursam hic beklemeyelim artik bir cocuk sahibi olalim. Ailemize yakinken bu sureyi iyi degerlendirelim. Cunku Amerikaya geri donme dusuncesi var esimde. Esim cocuklari cok sever. Kendisinin de olsun cok ister ama benim kariyerim onun icin herseyden daha onemli. Inanmayacaksiniz ama Almanyaya tasindiktan bir sure sonra 3 farkli yerden is teklifi aldim. Calismaya basladim. Bu sure icinde ben de bircok evli bayan gibi 30-35 yas araligina ulastim. Ve icimdeki bebek sahibi olma istegi her gecen gun biraz daha artti. Son 1 senedir o kadar cok anne olmak istedigimi farkettim ki. Artik herseyi is bulduktan sonrasina gore planlamaya basladim. Ama bu konuyu esimle detayli olarak konusma cesaretim hic olmadi. Niye mi? Cunku esim cabuk sinirlenen ilk duydugu herseye hayir diyen dogru kosullar olmadan asla adim atmayan kurallari olan biri. Bu konuda tartismaya girmek cok sacma geldi bana. Cocuk icin siddetle tartisan birbirini kiran bir cift cocugu nasil yapabilir !! Mantik olarak ters bi durum. Gidip cep telefonu almak gibi bir karar degil bu. Bu yuzden hep is bulacagim gunu bekledim sabirla. Ise basladiktan sonra esim 180 derece degisti. Bana karsi saygisi artti, kibarlasti, sebepsiz yere opmeler basladi. Resmen baska bir insan oldu. Simdi bana kizabilirsiniz ama onun bu degisimi bana cok sahte geldi. Beni ben oldugum icin degil, kariyer yaptigim icin sevdigini dusunuyordum artik tamamen emin oldum. Neyse. Tabiki bana karsi saygili olmasini, bana deger vermesini engelleyecek degilim. Zaten bunu istiyordum son 5 yildir.

Butun cesaretmi toplayip artik anne olmak istedigimi soyledim yumusak bir ses tonuyla. Sen ne dusunuyorsun dedim. Fena olmaz, evililigimize heyecan gelir, mutluluk gelir. Yuzume bile bakmadan "erken daha" dedi. Aslinda hic erken olmadigini, 5 yildir evli oldugumuzu, benim 33 kendisinin 40 oldugunu soyledim. Bana dondu ve sinirli bir sekilde dedi ki: Sen ev kadini mi olmak istiyorsun, cocuk olursa ben size nasil bakacagim, sen madem kariyer yapmayacaksin neden cocugu onceden istemedin, senin hayattaki amacin ne daha bilmiyor musun, cocuk demek ev hanimligi demek. Bu dusunceleri aklina kim sokuyor, kimden ogut aliyorsun dedi. Benim en dogal hakkim olan annelik istegimi aldi yuzume carpti. Bunu istedigim icin de beni resmen kinadi. Daha yeni is buldun. Ne cocuguymus, nerden cikariyorsun falan gibi asagilayici laflar ve siddetli bir tartisma... Kisacasi korktugum basima geldi. Belki de Allahin sevgili kuluyum ki boyle bir insandan cocuk sahibi olmamam gerekiyor. Bazen dusunuyorum. Bana herkes deli diyecek ama boyle birinden bosansam beni ben oldugum icin seven biriyle evlensem nasil olur diye. Ama biz Turk kulturunde buyuduk. Oyle bosanma karari kolay verilebilecek bir karar degil. Cesaretim yok. Ailemi de uzmek hayal kirikligina ugratmam istemiyorum. Bazen o asik oldugum adami sevmedigimi dusunuyorum. Ben cok yoruldum. Hem uzun suren issizliklikten, hem de esimden saygi gormedigim icin. Esra Erolu izliyordum gecen gun. Soyle bir cumle kurdu ve bana ilk duydugumda cok mantikli geldi. Sizlerin neler dusundugunu cok merak ediyorum. Demisti k: Esimden bosansam, tekrar biri ile flort etsem, evlensem. Yeniden birini taniyip evlenene kadar hayatima soktugum esime vakit ayirir, onunla olan iliskimi gelistiririm daha iyi.

Cok uzun yazdim. Kusura bakmayin. Sanirim bugune kadar yazamadiklarimin acisi.

sen balık burcumusun merak ettim eşinde belki kovadır

kendi biten evliliğimi gördüm sende.. aynı böyleydi 4 sene çektim.. boşa çekmişim.. hiç de çirkin değilmişim ayrıca uykum var diyecek kadarda istenilmeyecek bir kadın değilmişim.. canım inşallah düzeltirsin durumu ben düzeltemedim..

aman Allahım geç gördüm yazdığın uzun mesajı.. kuzum daha ne duruyorsun bırak hiç birşey için geç değil.. kendi hayatımı dışardan görür gibi gördüm.. o adamla geçirdiğin yıllara yanacaksın..

OTE="Jennny, post: 39583909, member: 199722"]Herkese tekrar merhaba. Bu kadar uzun sure ara verdigim icin gercekten cok ozur diliyorum. Hele hele beni merak edip ne yaptigimi sormus olmanizdan dolayi cok mahcup oldum. Bundan sonra forumu daha fazla takip edecegim. Buraya son yazdigim zamandan bu yana neler olmadi ki?? Dertlesmeye uzun uzun yazmaya nasil ihtiyacim oldugunu anlatamam. Maddi gucum yerinde olsa evlilik terapistine gitmeyi cok isterdim. Neyse.

Ben biliyorsunuz Amerika'da yasiyordum son 5 yildir. Esim orda doktora yapmis, hayatta hem kendi icin hem de karisi icin kariyer hirslari olan, mukemmeliyetci, sinirli, ama onemli kararlar alamayacak kadar da korkak bir insandir. Ben de onun tam aksine oldukca esnek, uyumlu, sakin, hayir diyemeyen, duygusal, hayati biraz da akisini birakan bir insanim. Ne uyumlu bir cift olmusuz di mi? Ilk yazimi okumamis olanlar vardir diye bunlardan kisaca bahsetmek istedim.

Ben esime asik oldugum icin evlendim. Flort ederken ne yazikki bazi gercekleri goremeyecek kadar kor olmustum. Cunku esimi Turkiye'de en iyi universitelerde okumus, Amerika'da doktora yapmis, kendini surekli yetistiren, her konuda konusacak bilgisi olan, fiziksel olarak da cevremdeki herkesin yakisikli buldugu sosyal bir insan olarak goruyordum. 4 yillik bir flort doneminden sonra ailemi, arkadaslarimi, butun sevdiklerimi arkamda birakip gurbet ele goctum. Sirf o ugruna neler yapabilecegim erkek ile aile kurabilmek icin. Hayatta en cok istedigim seye ulasmistim sanki. Ama evlendikten sonra bu saydigim ozelliklerin beni mutlu etmedigini anladim. Daha ilk ay yanlis bir evlilik yaptigimin farkina varip gunlerce agladim. Sessiz sessiz saatlerce agladigim gunleri hic unutamiyorum. Neden mi? Cunku ben hic esime yetemedim. Benim basarili, iyi para kazanan, kasli seksi bir vucudu olan, guzel, alimli, zeki bir is kadini olmami istiyordu.

Ben onun istedigi kadin olmak icin ne cok cabaladim!. Ne buyuk aptallik simdi daha iyi anliyorum. Neler mi yaptim? Ingilizcemi gelistirdim. Master yapabilmek icin sinavlara hazirlandim. Masterimi derece ile bitirdim. Okuldan asistanlik buldum. Bu sayede egitim bursu aldim. Is bulmakta zorlanmamak icin ucretsiz staj yaptim. Surekli ekonomi haberlerini takip ettim ki mulakatlarda basarili olabileyim. Dunyada basari orani yuzde 20 olan kariyer alanimla ilgili onemli bir sinavi gectim. Spora gittim geldim bu sure icinde. Evimin temizligini ve yemeklerini yaptim. Is dunyasindan insanlarla tanismak isin tanimadigim insanlara email atip bulusma teklif ettim. Bulusup sirketlerindeki is olanaklariyla ilgili sorularimi sordum. Vize ile kaldigimiz icin butun cabalarima ragmen iki sene is bulamadim. Bu sure icinde esim Almanya'dan is teklifi aldi. Ben is bulamadigim icin hergun icindeki nefret daha cok buyuyordu. Cunku esim beni ben oldugum icin degil, hayalinde yarattigi beni seviyordu. Tasi taragi toplayip Almanyaya goctuk. Onun kariyerinde ilerleyebilmesine engel olmak istemedigim icin duzenli bir hayata gecmesek de olur diye dusundum. Amerikadan gocmeden once de dedim ki: Avrupaya tasindigimiz zaman, ben is bulursam hic beklemeyelim artik bir cocuk sahibi olalim. Ailemize yakinken bu sureyi iyi degerlendirelim. Cunku Amerikaya geri donme dusuncesi var esimde. Esim cocuklari cok sever. Kendisinin de olsun cok ister ama benim kariyerim onun icin herseyden daha onemli. Inanmayacaksiniz ama Almanyaya tasindiktan bir sure sonra 3 farkli yerden is teklifi aldim. Calismaya basladim. Bu sure icinde ben de bircok evli bayan gibi 30-35 yas araligina ulastim. Ve icimdeki bebek sahibi olma istegi her gecen gun biraz daha artti. Son 1 senedir o kadar cok anne olmak istedigimi farkettim ki. Artik herseyi is bulduktan sonrasina gore planlamaya basladim. Ama bu konuyu esimle detayli olarak konusma cesaretim hic olmadi. Niye mi? Cunku esim cabuk sinirlenen ilk duydugu herseye hayir diyen dogru kosullar olmadan asla adim atmayan kurallari olan biri. Bu konuda tartismaya girmek cok sacma geldi bana. Cocuk icin siddetle tartisan birbirini kiran bir cift cocugu nasil yapabilir !! Mantik olarak ters bi durum. Gidip cep telefonu almak gibi bir karar degil bu. Bu yuzden hep is bulacagim gunu bekledim sabirla. Ise basladiktan sonra esim 180 derece degisti. Bana karsi saygisi artti, kibarlasti, sebepsiz yere opmeler basladi. Resmen baska bir insan oldu. Simdi bana kizabilirsiniz ama onun bu degisimi bana cok sahte geldi. Beni ben oldugum icin degil, kariyer yaptigim icin sevdigini dusunuyordum artik tamamen emin oldum. Neyse. Tabiki bana karsi saygili olmasini, bana deger vermesini engelleyecek degilim. Zaten bunu istiyordum son 5 yildir.

Butun cesaretmi toplayip artik anne olmak istedigimi soyledim yumusak bir ses tonuyla. Sen ne dusunuyorsun dedim. Fena olmaz, evililigimize heyecan gelir, mutluluk gelir. Yuzume bile bakmadan "erken daha" dedi. Aslinda hic erken olmadigini, 5 yildir evli oldugumuzu, benim 33 kendisinin 40 oldugunu soyledim. Bana dondu ve sinirli bir sekilde dedi ki: Sen ev kadini mi olmak istiyorsun, cocuk olursa ben size nasil bakacagim, sen madem kariyer yapmayacaksin neden cocugu onceden istemedin, senin hayattaki amacin ne daha bilmiyor musun, cocuk demek ev hanimligi demek. Bu dusunceleri aklina kim sokuyor, kimden ogut aliyorsun dedi. Benim en dogal hakkim olan annelik istegimi aldi yuzume carpti. Bunu istedigim icin de beni resmen kinadi. Daha yeni is buldun. Ne cocuguymus, nerden cikariyorsun falan gibi asagilayici laflar ve siddetli bir tartisma... Kisacasi korktugum basima geldi. Belki de Allahin sevgili kuluyum ki boyle bir insandan cocuk sahibi olmamam gerekiyor. Bazen dusunuyorum. Bana herkes deli diyecek ama boyle birinden bosansam beni ben oldugum icin seven biriyle evlensem nasil olur diye. Ama biz Turk kulturunde buyuduk. Oyle bosanma karari kolay verilebilecek bir karar degil. Cesaretim yok. Ailemi de uzmek hayal kirikligina ugratmam istemiyorum. Bazen o asik oldugum adami sevmedigimi dusunuyorum. Ben cok yoruldum. Hem uzun suren issizliklikten, hem de esimden saygi gormedigim icin. Esra Erolu izliyordum gecen gun. Soyle bir cumle kurdu ve bana ilk duydugumda cok mantikli geldi. Sizlerin neler dusundugunu cok merak ediyorum. Demisti k: Esimden bosansam, tekrar biri ile flort etsem, evlensem. Yeniden birini taniyip evlenene kadar hayatima soktugum esime vakit ayirir, onunla olan iliskimi gelistiririm daha iyi.

Cok uzun yazdim. Kusura bakmayin. Sanirim bugune kadar yazamadiklarimin acisi.[/QUOTE]
Tek tek diyecgm arkana bile bakmaaa

Eşiniz sizi imzası gibi görüyor anlaşılan. Kadın fit olsun , işi yi olsun , zeki olsun , kariyerli olsun , eve iyi para getirsin arka planda da ev işi yapsın , temizlik , ütü , yemek , çamaşır..... bizi ne kadar gözlerinde büyütüyolar . boşanmak istiyorsanız beklemeyin bence kendinize yeten bir insan olduğunuzu kanıtlamışsınız. esra erol un sözüne katılmıyorum çünkü ; eşinize vakit ayırsanız arada yaşanmışlıklar unutulacak mı ? kötü anları durdurup değiştirebilecek misiniz? siz işe girdiğiniz için olan yapmacık tavırlara katlanabilecek misiniz gerçek olmadığını bildiğiniz halde ? hayır sadece duruma alışıp öylece yaşayıp gidersiniz ve bir gün çocuğunuz olduğunda , işten ayrıldığınızda güvensizlikle başbaşa kalırsınız.

Cnm bende seninle ayni durumdayim. Bemde baska bi ulkeye geldim esim icin. Onun butun akrabalari burda.benim tek bi akrabam yok arkadasim yok. Esim cok bencil.tek cocuk hep onun istediinin yapilmasina alismis. Ben calismaktan yana dertli degilim sadece kendi calisiyor olmasini benim basima kakmiyor ama beni hep sevmediim insanlarla gorusmeye zorluyor.insan gibi konustum olmadi kavga ettik olmadi bosanmaya kalktik bi sure duzeldi sonra yine ayni.disari cikar nereye gittigini bilmem.arkadaslarini bilmem onu bilmem bunu bilmem...baska biri mi var diye dusunuyorum bazen ama ne bi mesaj ne bi telefon yakaladim sadece supheylede suclanmiyor.. Bence bizim yalnizligimizi kullaniyolar hepsi bu.evden cikip gitsen nereye gitceksin kime derdini anlatcaksin..tamamen bunu bilmeleri herseyim sebebi bence. Ya sabredicez zamanla duzelmesini beklicez yada pes edicez ki ne zamana kadar bilmiyorum..allah sabir ve kolaylik versin diyebiliyorum sadece

Eşinizi mutlu etmek ve onun istediği gibi biri olmak için harcanan zamana yazık değil mi? Kaldı ki eşiniz aslında ne istediğini de bilmiyor çünkü siz onun istediği gibi biri de olmuşşunuz ama o bununla yetinmiyor..

Ayrılın demek bana düşmez ama 10 yıl sonra nasıl jenny olmak istiyorsanız, nelere sahip olmak istiyorsanız sizi ne mutlu edecekse şimdiden demir alın...

Türk kültürü ile yetiştiğiniz için mi ayrılmak zor geliyor yoksa eşinizin üstünüzdeki tahakkümüne alışık olduğunuz için mi? Bunun cevabını en iyi siz bilebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…