Evlilik böyle mi olur

Amin All
Amin Allah razı olsun herşey güzel olacak inşallah Allahim çektiğim sıkıntıları mükafatlandirsin

Amin All

Amin Allah razı olsun herşey güzel olacak inşallah Allahim çektiğim sıkıntıları mükafatlandirsin

Amin inşallah
Gercekten cok üzüldüm, Allah a havale et...
Ardina dahi bakma Rabbim 4 yılın hesabini da o adama sorsun.
Cocugunda yokmuş şükür ki bir is bulur hayatıni sifirdan kurarsin allah n izniyle ...

Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış

eşin evliliğin ben değil biz olduğunu anlayamamış ,çok bencil davranmış ,üzücü bir durum..

adam sucuk yemek için gitmedi dört gözle bekliyor

ne kadarlık evlisiniz
sadece sucukta böyle yapmıyodur heralde
cimri mi
bencil mi

Amin inşallah
Gercekten cok üzüldüm, Allah a havale et...
Ardina dahi bakma Rabbim 4 yılın hesabini da o adama sorsun.
Cocugunda yokmuş şükür ki bir is bulur hayatıni sifirdan kurarsin allah n izniyle ...
Amin inşallah Allah razı olsun

Bu arada koca denilecek yaratık İstanbul siyasal bilgiler fakültesi mezunu
Universite bir sey katamamis demek malzeme bu okul ne yapsin
Gorgusuz yetismis sevgiden merhametten bihaber ehlilestiremezsin de bunu boyle gelir boyle gider
Donup donup konuyu okuyorum kkya uye oldugumdan beri canimi sıkan konulardan biri oldu.

Sucuktan daha önemi meseleleriniz var. Adam eve hapsetmiş, resmen köle etmiş yıllardır seni. 5 senedir evlisiniz bir de. Koskoca 5 sene. Bir şey soracağım sence kocan normal mi? Böyle eve hapsetmesi falan normal mi geliyor sana?

neden haftaya da şimdi değil
ne mezunusun mesleğin var mı
nerde oturuyosun

Ben o kadar salağım ki herşeyimi paylaşırım evlenirken bir miktar param vardı onu bile verdim eline hesaba yatırılır dedim ayrım gayrim yoktu ama nereden bileyim bu adam böyle
Bu buyuk 1 problem
Dogru olan senin yaptigindir
Bir ask bir sevgi olan yerde esinin yaptiginin izahi yok
Seni mutlu ederse ancak kendiside mutlu olabilir bunu idrak etmeli.
Tatlinin en sevdigin yerini sana birakmasi gibi minik sirinliklere gelene kadar sucugu kendime aldim diyen afedersin ama okuz bisey.kirildigini sasirdigini ve kizdigini keskin 1 sekilde belli et

Hayır normal değil zaten konumda da yazdimcevap olarak başımı duvarlara vurdum ilk bir yılda pişman oldum ama babam rahatsızdı bosanamadim hastalığı ileri gitmesin diye babam vefat etti ve ben artikdayanamiyorum

Hayır normal değil zaten konumda da yazdimcevap olarak başımı duvarlara vurdum ilk bir yılda pişman oldum ama babam rahatsızdı bosanamadim hastalığı ileri gitmesin diye babam vefat etti ve ben artikdayanamiyorum
Anladım, başın sağ olsun. İnşallah kurtulursun bir an önce .

Ne yararı oluyor ki neler yapmadım çok tepki gösterdim dayak yedim sustum tehdit edildim tartıştım suçlandım bir yıldır ise görmezden geliyorum sabrım in sonuna geldim ve haftaya gidiyorum

Universite bir sey katamamis demek malzeme bu okul ne yapsin
Gorgusuz yetismis sevgiden merhametten bihaber ehlilestiremezsin de bunu boyle gelir boyle gider
Donup donup konuyu okuyorum kkya uye oldugumdan beri canimi sıkan konulardan biri oldu.
Kültürlü biri kaymakam olmak istemiş olamamış kendini çok geliştirmiş ama asosyal ve bana çektiriyor davranışlarına anlam veremedim veremiyorum sanırım rahatsız

Ne sucukmus yahu
Cebinizde bir 10 tl yok mu gidin siz de kendinize sucuk alin. Dolaplari da ayirin herkes kendi yemegini yapsin yesin. Esinizin yaptigini ancak deli bir ev arkadasi yapar.

Ne yararı oluyor ki neler yapmadım çok tepki gösterdim dayak yedim sustum tehdit edildim tartıştım suçlandım bir yıldır ise görmezden geliyorum sabrım in sonuna geldim ve haftaya gidiyorum
Dayak yedin ve sen hala sucugu kendine sakladiyi sorun yapip yaziyorsun.
Allah yardimcin olsun elbette fakat insan ne yaparsa kendine yapar.dayak tehdit bunlara goz yumma.
Haftayayi neden bekliyorsun ki bekleme bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…