Amin Allah razı olsun herşey güzel olacak inşallah Allahim çektiğim sıkıntıları mükafatlandirsinAh ya kıyamam
Boyle insan disi haraketleri okuyup duydukça valla evlilikten iyice soğudum...
Az kalmis normal davran en azindan simdi suphe duyup seni gondermezse Allah korusun.
Inşallah boşanma surecinde sizi zor durumda birakmaz. Sanki pek bosanmaya yanaşacak tipi yok.
Siz anlattikca yemin ederim migdem bulandi benim siz 4 yil nasil sabrettnz helal olsun
Bundan sonra insallah hayatin cok guzel olur...
Amin All
Amin Allah razı olsun herşey güzel olacak inşallah Allahim çektiğim sıkıntıları mükafatlandirsin
Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
Mesele keşke sucuk olsaCanım sucuk çekti iyi mi
Gel beraber yiyelim canım
Amin inşallah Allah razı olsunAmin inşallah
Gercekten cok üzüldüm, Allah a havale et...
Ardina dahi bakma Rabbim 4 yılın hesabini da o adama sorsun.
Cocugunda yokmuş şükür ki bir is bulur hayatıni sifirdan kurarsin allah n izniyle ...
Universite bir sey katamamis demek malzeme bu okul ne yapsinBu arada koca denilecek yaratık İstanbul siyasal bilgiler fakültesi mezunu
Çocuk yok ailemin destek olmasını istedim geçen sene bosayacaktim babam çok hastaydı Ekim ayında vefat etti kaybettim babamı onu üzmek istemedim hastalığı kötüye gitmesin istedim ama olmadı ayrilamadim bu yüzden şimdi annem de destek olmuyor tek başıma ayakta duracağım inşaallah haftaya buradan geri dönmemek uzere gidiyorum
Bu buyuk 1 problemBen o kadar salağım ki herşeyimi paylaşırım evlenirken bir miktar param vardı onu bile verdim eline hesaba yatırılır dedim ayrım gayrim yoktu ama nereden bileyim bu adam böyle
Hayır normal değil zaten konumda da yazdimcevap olarak başımı duvarlara vurdum ilk bir yılda pişman oldum ama babam rahatsızdı bosanamadim hastalığı ileri gitmesin diye babam vefat etti ve ben artikdayanamiyorumSucuktan daha önemi meseleleriniz var. Adam eve hapsetmiş, resmen köle etmiş yıllardır seni. 5 senedir evlisiniz bir de. Koskoca 5 sene. Bir şey soracağım sence kocan normal mi? Böyle eve hapsetmesi falan normal mi geliyor sana?
Mesele keşke sucuk olsa
Anladım, başın sağ olsun. İnşallah kurtulursun bir an önce .Hayır normal değil zaten konumda da yazdimcevap olarak başımı duvarlara vurdum ilk bir yılda pişman oldum ama babam rahatsızdı bosanamadim hastalığı ileri gitmesin diye babam vefat etti ve ben artikdayanamiyorum
Ne yararı oluyor ki neler yapmadım çok tepki gösterdim dayak yedim sustum tehdit edildim tartıştım suçlandım bir yıldır ise görmezden geliyorum sabrım in sonuna geldim ve haftaya gidiyorumBu buyuk 1 problem
Dogru olan senin yaptigindir
Bir ask bir sevgi olan yerde esinin yaptiginin izahi yok
Seni mutlu ederse ancak kendiside mutlu olabilir bunu idrak etmeli.
Tatlinin en sevdigin yerini sana birakmasi gibi minik sirinliklere gelene kadar sucugu kendime aldim diyen afedersin ama okuz bisey.kirildigini sasirdigini ve kizdigini keskin 1 sekilde belli et
Kültürlü biri kaymakam olmak istemiş olamamış kendini çok geliştirmiş ama asosyal ve bana çektiriyor davranışlarına anlam veremedim veremiyorum sanırım rahatsızUniversite bir sey katamamis demek malzeme bu okul ne yapsin
Gorgusuz yetismis sevgiden merhametten bihaber ehlilestiremezsin de bunu boyle gelir boyle gider
Donup donup konuyu okuyorum kkya uye oldugumdan beri canimi sıkan konulardan biri oldu.
Sağolun mekanı cennet olur inşallah.Anladım, başın sağ olsun. İnşallah kurtulursun bir an önce .
Dayak yedin ve sen hala sucugu kendine sakladiyi sorun yapip yaziyorsun.Ne yararı oluyor ki neler yapmadım çok tepki gösterdim dayak yedim sustum tehdit edildim tartıştım suçlandım bir yıldır ise görmezden geliyorum sabrım in sonuna geldim ve haftaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?