- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Teşekkür ederimÜslup sebebiyle.
Sen eşine eşin de kendine ne kadar güvenirse güvensin ortam çok tehlikeli. Güvenilmeyecek çok insan, özellikle kadın var. Biri aklını çelebilir, arkadaş ortamı içmeye götürür yanlış yola sapabilir her ihtimal var. Sen de git arkasından. Bodruma 4 aylığına yaz sezonu erkek gönderilmezkizlar biz yeni evliyiz istanbulda yasiyoruz esime guvenim tam isi garsonluk simdi is yeri onu bodrumda cok unlu bir gece klubune calismaya yolluyor istanbulda da cok unlu bir gece klubunde calisiyor. icim hic rahat degil o bodruma gidecegi icin sizce bisey olur mu 4 ay kalicak orda
Seni ilk olarak Allah'a sonra da buraya şikayet ettim
Bence sakinleşmek için sigara aramak yerine otur sucuğu bir güzel ye ..! Kocana da haddini bildir..evlilikte senin ,benim mi olur ya hu ?Evet ben sucuk severim ama isterim almaz kendine almış ve bana dokunma dedi ben öyle her gördüğünü yiyen biri değilim ki günde tek öğün yiyorum zaten sigaram da kalmadı sinirden öldüm sakinleşmek için buraya yazdim
İyi misiniz? Bu konuda nasıl böyle bie yorum aklınıza geliyo??Sen eşine eşin de kendine ne kadar güvenirse güvensin ortam çok tehlikeli. Güvenilmeyecek çok insan, özellikle kadın var. Biri aklını çelebilir, arkadaş ortamı içmeye götürür yanlış yola sapabilir her ihtimal var. Sen de git arkasından. Bodruma 4 aylığına yaz sezonu erkek gönderilmez
Geçen de aldatılmış cani cok yanan bir kadina yaptılar ayni şeyiŞuraya yazıp derdini anlatan bir kadını banlatınca elinize ne geçiyor allasen?
Ya zaten can havli ile yazmış. Konunun ne gibi magazinsel değeri varki fake olsun? Var böyle insanlar. Çok gördüm duydum. Keşke fake olsalar ama bildiğiniz kanlı canlı dolanıyorlar.
Mune hanım fake diye yorum atmayın kibleyin diye diye dilinizde tüy bitti. Madem öyle 3 senedir sitede ikamet edip bu uyarinizi duymasi imkansiz olan A Ayleyn0 adlı "şahsı" da banlamanız mümkün mü?
Size katılıyorumGeçen de aldatılmış cani cok yanan bir kadina yaptılar ayni şeyi
Kadının dertlesmeye ihtiyacı var önemli bir karar vermek üzere onu iki gün banlatinca ele ne geçiyor
Ne oldu da bu konuda neye inanamadi arkadaş acaba milyarlar kazanirken karısından çocuğundan kuru ekmek esirgeyenleti biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?