Mahrumiyette kalıyorum bu yüzden bekliyorum sorun sucuk değil tabiki sadece bugün ona sinir oldum iki haftadir evi terketmeyi düşünüyorum ve o anı beklerken sürekli düşünüyor bazen de vicdan yapıyorum fakat bugün yaptığı vicdanimi rahatlattı iyi kide bosuyorum dedim bir de konuşacak kimsem yokki sinirlenince sigaramı yakar balkonda iğde ağacına anlatırdım ama sigarami erken bitirdim ve bana icememek çok stres yapıyor bu yüzden aklım dagilsin diye buraya yazdımDayak yedin ve sen hala sucugu kendine sakladiyi sorun yapip yaziyorsun.
Allah yardimcin olsun elbette fakat insan ne yaparsa kendine yapar.dayak tehdit bunlara goz yumma.
Haftayayi neden bekliyorsun ki bekleme bile
Kasapta yirmi beş lira sanırım epeydir dışarı çıkamıyorum bilmiyorum ki ama konu sucuk değil evlilikSucuk 10 tl falan degil mi ya
yok yani alinamayacak bir sey degil. Esin hangi akla hizmet almiyor sanki 500 lira mi. Senden esirgememesi lazim.Kasapta yirmi beş lira sanırım epeydir dışarı çıkamıyorum bilmiyorum ki ama konu sucuk değil evlilik
yok yani alinamayacak bir sey degil. Esin hangi akla hizmet almiyor sanki 500 lira mi. Senden esirgememesi lazim.
Abovvv iyi ki de olmamis ilcedeki butun hayvanlari kestirip kendine sucuk yapardi bir de ahaliye sigara icme yasagi getirirdi ne adammis ya okumus gorgusuz okumuslarin yüz karasiKültürlü biri kaymakam olmak istemiş olamamış kendini çok geliştirmiş ama asosyal ve bana çektiriyor davranışlarına anlam veremedim veremiyorum sanırım rahatsız
İlçedeki bütün iş adamlarını kendi amaç ve çıkarları doğrultusunda kullanır bütün kaynakları da kendi yerdiAbovvv iyi ki de olmamis ilcedeki butun hayvanlari kestirip kendine sucuk yapardi bir de ahaliye sigara icme yasagi getirirdi ne adammis ya okumus gorgusuz okumuslarin yüz karasi
Lütfen bilmediğiniz bir hayat hakkında böyle konuşmayın yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir sana bu gece de ki duam su ki inşallah benim yaşadıklarımı yaşar ve ne olduğunu anlarsın ben şahıs değil bir kadınım çektiklerimi anlatmama sen mı mani olacaksın terbiyesiz sinirim bozuk gece gece sinirimi daha fazla bozamÜyelik tarihi 3 hafta önce açılmış. Bu şahsın dediklerine inanıyor musunuz siz? Yok yere eğlence çıkarmış kendine yok şarja sokmama bile izin vermiyo neymiş telefon bozulurmuş :)) herkesi trolluyor arkadaş gece gece
alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste bende seni şikayet ettim ne tesadüf benim yasadiklarima sen trol diyemezsinBeddua redduadir unutma. Ayrıca mesajın şikayet edildi. Umarım değerlendirilir.
Seni ilk olarak Allah'a sonra da buraya şikayet ettimalma mazlumun ahini çıkar aheste aheste bende seni şikayet ettim ne tesadüf benim yasadiklarima sen trol diyemezsin
Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
Üslup sebebiyle.Niye banlandi şimdi yahu fake mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?