Evlilik böyle mi olur

Dayak yedin ve sen hala sucugu kendine sakladiyi sorun yapip yaziyorsun.
Allah yardimcin olsun elbette fakat insan ne yaparsa kendine yapar.dayak tehdit bunlara goz yumma.
Haftayayi neden bekliyorsun ki bekleme bile
Mahrumiyette kalıyorum bu yüzden bekliyorum sorun sucuk değil tabiki sadece bugün ona sinir oldum iki haftadir evi terketmeyi düşünüyorum ve o anı beklerken sürekli düşünüyor bazen de vicdan yapıyorum fakat bugün yaptığı vicdanimi rahatlattı iyi kide bosuyorum dedim bir de konuşacak kimsem yokki sinirlenince sigaramı yakar balkonda iğde ağacına anlatırdım ama sigarami erken bitirdim ve bana icememek çok stres yapıyor bu yüzden aklım dagilsin diye buraya yazdım

Kasapta yirmi beş lira sanırım epeydir dışarı çıkamıyorum bilmiyorum ki ama konu sucuk değil evlilik
yok yani alinamayacak bir sey degil. Esin hangi akla hizmet almiyor sanki 500 lira mi. Senden esirgememesi lazim.

İlerde çocuğu olur ondan da esirger.Insan bir sucuk için bunu yaparmı.Yemiş o kafayı

yok yani alinamayacak bir sey degil. Esin hangi akla hizmet almiyor sanki 500 lira mi. Senden esirgememesi lazim.
Hep böyleydi bencil parasını başkasi yesin istemiyor kendinden başka bir ihtiyacim oluyor benimle ilişkiye girersen alırım diyor ben onunla birlikte olmuyorum yaptıklarından dolayı ve bosayacagim için onda bile çıkar arıyor türünün son örneği bana denk geldi neden ben mutlu olamıyorum hiç mı haketmiyorum

Kültürlü biri kaymakam olmak istemiş olamamış kendini çok geliştirmiş ama asosyal ve bana çektiriyor davranışlarına anlam veremedim veremiyorum sanırım rahatsız
Abovvv iyi ki de olmamis ilcedeki butun hayvanlari kestirip kendine sucuk yapardi bir de ahaliye sigara icme yasagi getirirdi ne adammis ya okumus gorgusuz okumuslarin yüz karasi

Abovvv iyi ki de olmamis ilcedeki butun hayvanlari kestirip kendine sucuk yapardi bir de ahaliye sigara icme yasagi getirirdi ne adammis ya okumus gorgusuz okumuslarin yüz karasi
İlçedeki bütün iş adamlarını kendi amaç ve çıkarları doğrultusunda kullanır bütün kaynakları da kendi yerdi

Üyelik tarihi 3 hafta önce açılmış. Bu şahsın dediklerine inanıyor musunuz siz? Yok yere eğlence çıkarmış kendine yok şarja sokmama bile izin vermiyo neymiş telefon bozulurmuş :)) herkesi trolluyor arkadaş gece gece

Lütfen bilmediğiniz bir hayat hakkında böyle konuşmayın yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir sana bu gece de ki duam su ki inşallah benim yaşadıklarımı yaşar ve ne olduğunu anlarsın ben şahıs değil bir kadınım çektiklerimi anlatmama sen mı mani olacaksın terbiyesiz sinirim bozuk gece gece sinirimi daha fazla bozam

Beddua redduadir unutma. Ayrıca mesajın şikayet edildi. Umarım değerlendirilir.

Ana.. Değişiğe bak be
Ben diyette oldğm zamanlar bile bnm eşim bnm ağzma tıkıştırır ben yemesem evin bereketi olmazmış öyle der. ALLAHIM ARKADAŞIN EŞİNE BU MÜBAREK GECEDE AKIL VE MERHAMET VER

Konulara veya üyeliklere inanmıyorsanız lütfen konuya yazıp üyeyi emin olmadan zan altında bırakmak yerine rica ediyorum yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basınız.

Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış

Sucuk iyi bi sey degil ki. Senden saklamasina sevinmelisin. Asil ben saklamasaydi bosardim. Bir de boyle bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…