Evlilik böyle mi olur

Çok ilginç neden senin sucuk yemeni istemiyor acaba yatağa girdiğinde ağzın falan kokar diye mi düşünüyorum ama bir insan niye eşinden yemeğini esirgesin
Evimiz sobalı lojmanda kalıyoruz oturma odasında soba olduğu için aynı kanepede bile uyumuyoruz neymiş kanepe kırılır mis yıllardır ayrı kanepedeyiz bencillik yaptığı bunun için yememi istemiyor

Çok ilginç neden senin sucuk yemeni istemiyor acaba yatağa girdiğinde ağzın falan kokar diye mi düşünüyorum ama bir insan niye eşinden yemeğini esirgesin
Kendisi yicek zaten ayrı yatıyorlarmış pis bencil cimri ser...siz a...d...i herif

O adamın başına yikarim o evi ben kim oluyomuş da göndermiyormuş para vermiyormu hiç pazara neyle gidiyorsun
Pazara birlikte gidiyoruz sebzeleri bile bana sectirmiyor kendi seciyor cüzdanımda beş kuruş bırakmıyor bu yüzden yanımda hiç param yok pazardada sadece poşet taşıyorum

Pazara birlikte gidiyoruz sebzeleri bile bana sectirmiyor kendi seciyor cüzdanımda beş kuruş bırakmıyor bu yüzden yanımda hiç param yok pazardada sadece poşet taşıyorum
Nasil katlandın bu dört sene vallahi bırakır gider anama babama bile söylemezdim şöyle annen göndersin para yada kardeşin abin ablan bişeyin yokmu çekilmez bu kardeşim 4 gün daha çekilmez ona

Bekarken görüştüğünüzde de böyle huyları var mıydı yani Seni bir şeylerden dışliyor muydu ya da bir hareketi bir sözleri falan senin kalbini kırıyor muydu bu olayları Yeni Yeni mi oldu Evlendiğiniz ilk zamanlar var mıyd

Onun yaptığı zaten tuhaf ötesi de siz de sucuğu pişirmek yerine buraya konu mu açtınız? Gidip inadına hepsini yiyin.

Nasil katlandın bu dört sene vallahi bırakır gider anama babama bile söylemezdim şöyle annen göndersin para yada kardeşin abin ablan bişeyin yokmu çekilmez bu kardeşim 4 gün daha çekilmez ona
Çok sabrettim değişir dedim değişmedi hayatımda böyle İnsan ne gördüm ne duydum artık canıma yetti annemler hiç destek olmadı maddi manevi haftaya biraz param var bankada kimse bilmiyor onunla kendime yeni bir hayat kuracağım Allah'ım yardım ederse

Sigaram yok konuşacak kimsem de konuşurum kafam dağılır destek bulurum diye açtım hata mı etmişim ki çok üzgünüm ne yapayım

Eeee param varmış biraz o ise gidince çağır bir taksi git taksi de yokmu olduğun yerde ayy kan beynime sıçradı vallahi

Flört dönemim olmadı sadece tutumlu olduğunu sezdim

Eeee param varmış biraz o ise gidince çağır bir taksi git taksi de yokmu olduğun yerde ayy kan beynime sıçradı vallahi
Burda kimseyi tanımıyorum Google mapste bile yok okadar mahrumiyet yani kimseyi tanımam etmem bu kadar sabrettim dört gün daha edicem mecbur

Bizim dolapta var ben vereyim gözü doysun hayvanın çok sinirlendim eşim benim cnm ne isterse alır bu ne ya insan eşinden sakınır mı ne hakaret etsem az kalır kocan denecek mahlukata

Bizim dolapta var ben vereyim gözü doysun hayvanın çok sinirlendim eşim benim cnm ne isterse alır bu ne ya insan eşinden sakınır mı ne hakaret etsem az kalır kocan denecek mahlukata
Bana ceza mı bu diyorum bazen bende çok sessiz biriyim asla tartışmayi sevmem sabrım güçlüdür ama artık çok birikti dayanacak gücüm kalmadi

Ah ya kıyamam
Boyle insan disi haraketleri okuyup duydukça valla evlilikten iyice soğudum...

Az kalmis normal davran en azindan simdi suphe duyup seni gondermezse Allah korusun.
Inşallah boşanma surecinde sizi zor durumda birakmaz. Sanki pek bosanmaya yanaşacak tipi yok.

Siz anlattikca yemin ederim migdem bulandi benim siz 4 yil nasil sabrettnz helal olsun

Bundan sonra insallah hayatin cok guzel olur...

Sağolun Allah razı olsun inşallah herşey çok güzel olacak Allah'ım çektiğim sıkıntıları mükafatlandirsin

Mesele sucuk değil nasıl böyle bencil egoist olabiliyor
Evet evlilik bu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…