Şimdi napiyosunhz ayriliyomusunuz çocuk varmiSeverek evlenmedik zaten on yaş var aramızda beni köle almış ben bunun farkına varamadım ikna ve konuşma özelliği çok iyi olduğundan dolayı ben inandım ona
yaptıklarından pişman oluyor mu pekiAslında mantığı şu benim olan birşeye hiç kimse dokunamaz paramı kimse yiyemez bencil bir insan. Bende boşanmayi düşünüyorum insanın içinde az da olsa bir acaba kalıyor ama bu hareketiyle onuda aldı götürdü
Çocuk yok konumda da yazdım beş ayda bir anneme gidiyorum zamanım geldi dört gün sonra gidiyor ve birdaha dönmüyorum annem bir buçuk saatlik yolda ve ben beş ayda bir gidebiliyorumŞimdi napiyosunhz ayriliyomusunuz çocuk varmi
Çok nadir olduğu oluyor yalan söyleyemem pişmanlık da öyle pişmanım beni affet değil sadece yaptığı şeyin yanlış olduğunu anladığında biraz sessizlesiyoryaptıklarından pişman oluyor mu peki
Haber ver merak ediyorum canımÇocuk yok konumda da yazdım beş ayda bir anneme gidiyorum zamanım geldi dört gün sonra gidiyor ve birdaha dönmüyorum annem bir buçuk saatlik yolda ve ben beş ayda bir gidebiliyorum
Çok saçma ya millet yurtdisindan geliyor memleketine her yıl olmaz yani böyle kendi ailesine ne kadar sıklıkla gidebiliyosun ailen ne diyo bu duruma pekiÇocuk yok konumda da yazdım beş ayda bir anneme gidiyorum zamanım geldi dört gün sonra gidiyor ve birdaha dönmüyorum annem bir buçuk saatlik yolda ve ben beş ayda bir gidebiliyorum
Bende geleyim mi canım merhaba larEvlilik nasıl yaşarsan öyle olur, cepteki son parayı paylaşırsın gerekirse, kaldı ki sucuk, tövbe estağfurullah, kahvaltı yapıyoruz sucuk var söylemesi ayıp,gel kız bizde ye çatlayana kadar, kızarım yemek esirgeyen insanlara
Ailem sorumsuz babamı uzmeyeyimdiye kaylandim çok hastaydı kaybettik onun ailesi malının nne olduğunu bildiği için aman içki içmiyor karı kız yok ne olacak yani diyor annesine de dört ayda bir gidiyoruz tek başıma dışarı çıkmam yasakÇok saçma ya millet yurtdisindan geliyor memleketine her yıl olmaz yani böyle kendi ailesine ne kadar sıklıkla gidebiliyosun ailen ne diyo bu duruma peki
Bende geleyim mi canım merhaba lareşi de aynı duruma düşsün inşallah görsün yaptığı muameleyi anlasın hayvanlara yapılmaz böyle bisey
Oooo tam köle hayatı ben kendime köle diyodum da sen hücre de kaliyosun resmen ben daha özgür müsüm calisabiliyorum mesela böyle hayat geçer mi canım yasin kaç meslek var miAilem sorumsuz babamı uzmeyeyimdiye kaylandim çok hastaydı kaybettik onun ailesi malının nne olduğunu bildiği için aman içki içmiyor karı kız yok ne olacak yani diyor annesine de dört ayda bir gidiyoruz tek başıma dışarı çıkmam yasak
Teşekkürler afiyet olsun size ama keşke mesele sucuk olsaEvlilik nasıl yaşarsan öyle olur, cepteki son parayı paylaşırsın gerekirse, kaldı ki sucuk, tövbe estağfurullah, kahvaltı yapıyoruz sucuk var söylemesi ayıp,gel kız bizde ye çatlayana kadar, kızarım yemek esirgeyen insanlara
29 yaşındayim finans ve muhasebe mezunuyum isim vardı evlenince bıraktımOooo tam köle hayatı ben kendime köle diyodum da sen hücre de kaliyosun resmen ben daha özgür müsüm calisabiliyorum mesela böyle hayat geçer mi canım yasin kaç meslek var mi
Teşekkürler afiyet olsun size ama keşke mesele sucuk olsa
Amin Allah razı olsun dört gün sonra gelişmeleri yazarım inşallah sağolunHaber ver merak ediyorum canım
Allah kurtarsın seni bu pislikten
Hehhe düşünmek lazım canım bizde aynı fazla olsun eksik olmasın yeter kiAnkara olanlar buyursun :)
Aklıma ne geldi, arkadaş mevlit yapacak hesap yapıyo 20 kişi çağırdım 2 şer pideden işte 40 pide, ha dedim ben 3.yü istesem yok, ya da biri yanında annesini kardeşini falan getirse fazladan 1 pide yok, bizde şu kadar gelecek giderken eşlerine de koyarız diye hesap yaparız insanlar bir tuhaf
Bırak bırak bence sen böyle kafayı yersin git çalış kendine bi yol ciz memnunsan ki degilsin ve seni bağlayan bişey yok benim oğlum var da katlanıyor um bazı şeyler e bencil insanla ömür gecmez29 yaşındayim finans ve muhasebe mezunuyum isim vardı evlenince bıraktım
Allah size de yardım etsin inşaallah. Bende çok düşündüm burada da paylaştım konuşacak kimsem olmadığı için ve artık kararımı verdim daha fazla bu hayata katlanamiyorum dört yıl oldu bir yıl daha nasıl geçer korkuyorumBırak bırak bence sen böyle kafayı yersin git çalış kendine bi yol ciz memnunsan ki degilsin ve seni bağlayan bişey yok benim oğlum var da katlanıyor um bazı şeyler e bencil insanla ömür gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?