Evlilik böyle mi olur

İyi misiniz? Bu konuda nasıl böyle bie yorum aklınıza geliyo??
Deli miyim ben durup dururken böyle yorum yapayım? Alıntı yaptığım kişi silmiş yorumunu. Diyordu ki kocam İstanbulda ünlü bir gece kulübünde çalışıyor şimdi de bodruma 4 aylığına çalışmaya gitmek istiyor sizce ne yapmalıyım iyi mi olur kötü mü demişti

Şimdi bi daha baktım da yorum aynen duruyor ben silindi sandım. Siz niye şaşırdınız ki benim yorumuma? Arkadaş soru sormuş ben de cevap verdim. Bodrum hayatını bilmiyorsunuz anlaşılan

inanmak istemiyor insan ama malesef böyle kişiler var hayatta.bir arkadaşımın ablası da evliyken böyle eziyetler görmüş.kaynanasıyla beraber oturuyormuş ozamanlar, sofraya oturtmadıklarını en ufacık birşeyde ceza olarak yemek yedirmediklerini söylermiş ağlaya ağlaya öbür odada çatal kaşık seslerini duyduğunu söylermiş arkadaşıma.ondan duymuştum ben buna benzer bir hikaye.neticede ayrıldılar...

Daha neler duyacagiz? Sok oldum yani. Insan esinden briseyi esirgermi ya. Ben bir lokma yiyorsam onada veririm. Ay ne tuhaf valla....

eşiniz hep böylemiydi içindeki okuz sonradanmı ortaya çıktı

Kadın belden aşağı yazmamış hakaret etmemiş niye banlıyorsunuz ki konu sahibini anlamıyorum.Konu açmak için kaç yıllık üyelik gerektiriyor? İnandırıcı olmak için ne gibi konular açmalılar?Konu fakese niye sayfalarca konuyu takip edip konu sahibini taciz ediyorsunuz?

Evet ilginc olan da o...
Hem inanmayip hem de adim adim takip ediyor
Inanmazsan konuyu şikayet edersin karsi tarafi kiskirtinca ne geciyor eline anlamiyorum.

İyi de sucuk almış bana sen yemeyeceksin dedi diyorsunuz sürekli sizden bir şey sakınıyor esirgiyor bu adam o zaman. Bir sucuğu çok gören biri daha neleri çok görür her yediğinizde aldığınızda gözü kalır yani sucuğa gelene kadar başka hiçbir olayınız m olmadı cimrilik konusunda bir tek bunu yazmışsınız. Bu adamla nasıl hayat sürdürdünüz o zaman?

Pardon ya ben konu sahibini alıntıladın sandım. . Sucuk mevzusundan sadece ailesinin yanına gidip kocasını yalnız bırakmasını sorun ettin sandım. .

Doğru demiş adam, sakın dokunma, bırak kendi yesin, belki biraz beyni gelişir beyinsizin...

Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
:))))))Hiç güleceğim yoktu cok bencillik yapmis.ama küçük çocuk gibi eşiniz.ne demek dokunmA.cok mu cimri normalde

Oturun bütün sucuğu yiyin .Yiyemediğinizi kedilere verin .Korkularınla yüzleşmelisin deyin esinize .
Kızmayın da küsmeyinde .Ödemeyi de bi ara yaparim dersiniz .
Adam deli galiba .

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler vakit ayırıp yazdiniz fakat bazı yorumlar beni çok üzdü ve banlanmam ise üzerine tuzu biberi oldu evet yeni üye oldum açmış olduğum konuları da görmüş iseniz bunlar benim yaşadıklarım neden insanları kandirayim onu da anlamış değilim fake ve şahıs değilim ben bir kadınım konuşacak kimsem olmadığı için burayı tercih ettim diğer açmış olduğum konularda dahil yorumlar bana çok yardımcı oldu bu konu ise o an yaşamış olduğum bir olaydı ve sinirlerim çok bozuktu desteğe ihtiyacım vardı belki bilmiyorum yazmış bulundum ama neden böyle bir durumla karşılaştım bilmiyorum zaten çektiğim sıkıntılar içimi kemirirken bir de böyle birşey olmasi beni inanılmaz üzdü çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…