Deli miyim ben durup dururken böyle yorum yapayım? Alıntı yaptığım kişi silmiş yorumunu. Diyordu ki kocam İstanbulda ünlü bir gece kulübünde çalışıyor şimdi de bodruma 4 aylığına çalışmaya gitmek istiyor sizce ne yapmalıyım iyi mi olur kötü mü demiştiİyi misiniz? Bu konuda nasıl böyle bie yorum aklınıza geliyo??
Evet ilginc olan da o...Kadın belden aşağı yazmamış hakaret etmemiş niye banlıyorsunuz ki konu sahibini anlamıyorum.Konu açmak için kaç yıllık üyelik gerektiriyor? İnandırıcı olmak için ne gibi konular açmalılar?Konu fakese niye sayfalarca konuyu takip edip konu sahibini taciz ediyorsunuz?Tacizi yapan başkası ,banlanan mazlum olan, enteresan yani..
Aman dikkat edin bizide banlamasınlar..Bizide Fake sanarlar falan nemize lazımEvet ilginc olan da o...
Hem inanmayip hem de adim adim takip ediyor
Inanmazsan konuyu şikayet edersin karsi tarafi kiskirtinca ne geciyor eline anlamiyorum.
Pardon ya ben konu sahibini alıntıladın sandım. . Sucuk mevzusundan sadece ailesinin yanına gidip kocasını yalnız bırakmasını sorun ettin sandım. .Deli miyim ben durup dururken böyle yorum yapayım? Alıntı yaptığım kişi silmiş yorumunu. Diyordu ki kocam İstanbulda ünlü bir gece kulübünde çalışıyor şimdi de bodruma 4 aylığına çalışmaya gitmek istiyor sizce ne yapmalıyım iyi mi olur kötü mü demişti
Şimdi bi daha baktım da yorum aynen duruyor ben silindi sandım. Siz niye şaşırdınız ki benim yorumuma? Arkadaş soru sormuş ben de cevap verdim. Bodrum hayatını bilmiyorsunuz anlaşılan
:))))))Hiç güleceğim yoktu cok bencillik yapmis.ama küçük çocuk gibi eşiniz.ne demek dokunmA.cok mu cimri normaldeArkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?