Evlilik böyle mi olur

Bana destek olduğunuz için teşekkürler yorumunuz içimi rahatlattı

Konum içerisinde üç kez taciz edildim sanırım yorum alan konulara tahammül edemiyorlar fakat bu durum beni çok üzdü desteğiniz için teşekkürler.. konuşacak tek bir kimsem bile yokken burası bana iyi geldi diyordum ki sanırım daha fazla üzüldüm kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum.Allah sizden razı olsun

Güzel bi dille anlat. Konu sucuk değil ama ben senin diğer yarınım. Benden mi kıyıyorsun falan de. Ne bileyim
Muhatap olmak istemiyorum çünkü birkaç gün sonra evden gidiyorum derdini hakime anlatır artık bol bol ben yokken sucuk yer ama ben hem mutlu hemde huzurlu hayatıma devam ederim

Yemedim tabiki konuda sucuğu yemem değil bana yapılan haksızlık ben gururlu biriyim on gün aç kalsam yine yemem
Tamam anladım size yapılan haksızlığı
Esiniz tam bir bencil yetiştirilmiş
Evlilik tek kişilik değildir alinan hersey ortaktır bende yaptığı terbiyezlige kızdım konunuzu okuyunca
Konuda sucuk pasta yada herneyse alınan farketmez sonuçta yenecek bişey noldu dünden beri onu meraktan sordum

Dünden bu yana değişen birşey yok sadece haksız yere banlanmama üzüldüm gün boyu konusacak kimsem yok iken burada derdime çare arıyordum ama yine haksızlık gördüm.ilginize teşekkürler

Bence hic satasme esine,sucugu felanda bosver seni otobuse bindirene kadar kavga felan cikmasin.Kopruyu gecene kadar ayiya dayi de.Sonrasinda insallah kurtulup ferahlayacaksin.Banlanmana bende cok uzuldum.İki gundur benim hesapta kapaliydi kim niye banladi anlamadim.Burda da cesit cesit insan var

Haklısınız bende bu yüzden sesimi çıkarmıyorum. Bu zamana kadar sabrettim bu konu çok basit kalır yaninda. Banlanma ise sanırım site içerisinde yandaşlar var konu fazla yorum alınca yayiliyorlar diye düşünüyorum.desteginiz için teşekkürler

Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
Ne kiymetli sucugu warmis ayip ayip insan esine byle yaparmi

Neden bu hale geldiniz severek mi evlendiniz bencil eşiniz gerçekten böyle bişey olur mu sen ona o kadar hizmet et onun yaptığına bak ömür geçmez bu zihniyette biriyle de

Tabiki evlilik bu degil
Neden sakiniyor sucuğu
Neyin hesabında?
Aslında mantığı şu benim olan birşeye hiç kimse dokunamaz paramı kimse yiyemez bencil bir insan. Bende boşanmayi düşünüyorum insanın içinde az da olsa bir acaba kalıyor ama bu hareketiyle onuda aldı götürdü

Neden bu hale geldiniz severek mi evlendiniz bencil eşiniz gerçekten böyle bişey olur mu sen ona o kadar hizmet et onun yaptığına bak ömür geçmez bu zihniyette biriyle de
Severek evlenmedik zaten on yaş var aramızda beni köle almış ben bunun farkına varamadım ikna ve konuşma özelliği çok iyi olduğundan dolayı ben inandım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…