Bence çözüm yolları arayın beklentilerinizi belirleyin iki medeni insan gibi birbirinize saygı duyuyosaniz devam edin böyle yapmaya hakkı yok sizeAllah size de yardım etsin inşaallah. Bende çok düşündüm burada da paylaştım konuşacak kimsem olmadığı için ve artık kararımı verdim daha fazla bu hayata katlanamiyorum dört yıl oldu bir yıl daha nasıl geçer korkuyorum
Oturdum konuştum zaten tartışmayı sevmem kimse kimseyi anlamıyor tartışınca o da tamam dedi bosan ama hala hiç konuşmamisiz gibi davranıyorBence çözüm yolları arayın beklentilerinizi belirleyin iki medeni insan gibi birbirinize saygı duyuyosaniz devam edin böyle yapmaya hakkı yok size
Bi ümit yoksa bitmesi daha iyi yol yakınken bende dört yıldır evliyim bi oğlum var o bizi bagliyo birbirimize yoksa çoktan ayrilmistik Allah hakkınızda hayirlisini versin canimOturdum konuştum zaten tartışmayı sevmem kimse kimseyi anlamıyor tartışınca o da tamam dedi bosan ama hala hiç konuşmamisiz gibi davranıyor
Amin sizinde inşallah Allah yardımcınız olsun inşallah herşey güzel olur çok mutlu olursunuzBi ümit yoksa bitmesi daha iyi yol yakınken bende dört yıldır evliyim bi oğlum var o bizi bagliyo birbirimize yoksa çoktan ayrilmistik Allah hakkınızda hayirlisini versin canim
İnşallah canım Allah razı olsunAmin sizinde inşallah Allah yardımcınız olsun inşallah herşey güzel olur çok mutlu olursunuz
Amin Allah razı olsunÇok zormuş yaa. Allah sabır kolaylık versin. 4 yıl iyi dayanmışın. En başından beri böyleyse iyi çekmişin
İşte böyle bir kocaya sahipsek çalışmak, kendi ayaklarımız üstünde durmak şart. Ben bencilliğe katlanamazdım aynı şeyi benim kocam yapsa defol git tek başına ye iç s...ç gözün doysun ben artık hayatında yokum derdim.Evet kendine obur cubur alır saklar ben yemeyeyim diye sigara kullanıyorum bana işkence ediyor haftada bir paket hak veriyor ve artık günler uzun olduğu için sigaram yetmiyor içemeyince sinirli oluyorum ama bağırıp çağırmiyorum kendi kendimi yiyorum
İlk isim sucuk mangal olacak beklerimBu konu beni cok etkilediAkrep 87 bu yaratigi terk edip kendini sucuklu yumurta ile odullendirdiğinde buraya yaz lütfen :))
Annem bir defa geldi oda sikila sikila ben derdimi açtım beni anlamak istemedi elalemin lafına çok bakar ablalarim kendi işinde gücünde kimsenin umrunda değilim anlayacağınız babam vefat etti gece ben ise cenazeye zor yetiştim yeni babamı kaybettim bir daha da gidemedimannen sana gelmiyomu hiç onun gelmesidemi yasak. kardeşlerin falan yokmu.1,5 saatlik mesafe uzak değil. 5 aydan önce gitmen gereken bi durum olsa düğün olur cenaze olur, o zamanda göndermiyomu. ille 5 aymı beklemen gerekiyo. kendi aileside 4 aymış onlarla mesafeniz ne kadar.
Bilemiyorum misafirden haberim yok kibelki özel bir misafiri gelicektir.:)
Yeni bir hayat kuracağım çalışıp kendi ayaklarım üzerinde duracağımSiz nereye gidiyirdunuz ? Ve o sucugu alın sokakta yaşayan kedi köpege verin sevap işlersiniz
Belki dedim hep belki bir aile olabiliriz ama baktım ki olmuyor şikayetlerimi hangi şekilde dile getirdimse de iflah olmadı artık deneyecek bir tarafı kalmadı bugün gideceğim ya bir daha dönmeyeceğim korkusundan bana diyor tayinimi şehre isterim araba alırım hafta sonu evde durmayiz vs vs ama annemden geliyorum kalmadık laf isitiyorum artık yemem ben bunlariİşte böyle bir kocaya sahipsek çalışmak, kendi ayaklarımız üstünde durmak şart. Ben bencilliğe katlanamazdım aynı şeyi benim kocam yapsa defol git tek başına ye iç s...ç gözün doysun ben artık hayatında yokum derdim.
Boş bir insana benziyor. Artık seçim sizin.Belki dedim hep belki bir aile olabiliriz ama baktım ki olmuyor şikayetlerimi hangi şekilde dile getirdimse de iflah olmadı artık deneyecek bir tarafı kalmadı bugün gideceğim ya bir daha dönmeyeceğim korkusundan bana diyor tayinimi şehre isterim araba alırım hafta sonu evde durmayiz vs vs ama annemden geliyorum kalmadık laf isitiyorum artık yemem ben bunlari
Yok iste evlilik te gurur olmaz .En iyisini en guzelini kendine ayiracaksin ki böyle bir adam sana kıymet versin .Yemedim tabiki konuda sucuğu yemem değil bana yapılan haksızlık ben gururlu biriyim on gün aç kalsam yine yemem
Ne yani sakın yemeyecek dokunmayacaksin dediği seyi yiyip kendime laf mı söyleteyim tabiki benimde bir gururum var.. Teşekkürler inşallah sizinde gunleriniz mutlu huzurlu neşe dolu geçerYok iste evlilik te gurur olmaz .En iyisini en guzelini kendine ayiracaksin ki böyle bir adam sana kıymet versin .
Sen aç kaldinda ona bir zarari oldumu. Söke söke alacaksin .
Babacım hep söyler hak verilmez alinır ,kimse de hakkinızı bırakmayin .Onun icin size sabir degil guzel günler diliyorum .Sabırli olmayı bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?