Evlilik böyle mi olur

Cahil diyen yok kelimeyi çekme.
Koskoca 4 yıl bir başkasının eline bakmaktansa bende çalışmasndan yanaym lütfen konuda ki yorumlarimi ve neyi kast ettiğimi bilmeden sırf karşındaki kişiyi yermek adına yorum yapma.
O kişi ben değilim çünkü.

Bu arada sesli konuşma sistemi olsaydı inan ne demek istediğimi anlardin ama mesajla olmuyor demekki.
Ayrıca bence konu sahibi bayan benim ne demek istediğimi açıkça anladı.
Kimseyi obje olarak gördüğüm yok.

Öncelikle ben size siz derken bana sen diye hitap etmeniz hoş değil karsinizda çocuk yok
Bu yuzden sizinle konuşamayacağımızı anladim.
Benim için konuşma bitmiştir. Alinti yapmaniz durumunda size cevap dahi yazmayacagimi bilin.

nıye sıze herkes bu sekılde teklıfte bulunuyor

Usenmedim konunun çoğunu okudum ztn o koca denen hayvana gerekli yorumlar yapılmış bunun çok benzeri bir yakın dostumun başında var çocukları için bosanmiyo çok saçma neyse ben şuna takıldım bütün paramı kocama verdim bankaya yatırdı param yok demiştiniz sonra da az bi param var hayatımı kurcam demissiniz ona kafam karisti

kartım vardı kimseye söylemedim bir miktar orada param var

Valla kaçın kurtulun derim bende. İnşallah güzel bir iş bulup çocuğunuza sahip çıkarsınız. .dünyaya bir kere geliniyor eminim böyle olacağını bilseniz 2.evlilik yapmazdınız. .yolunuz açık olsun..

Bende konuyu baştan beri okuyanlardanım,durumunuza gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin hiç kolay bir şey değil,ben de yarın dan sonrasını merak ediyorum açıkçası eş denilen müsvette bu kadar kolay vazgeçicek mi sizden,boşanmayı istediğinizi ama ailenizin de çok destek olmadığını yazmışsınız anneniz ne tepki verecek?? Allah bundan sonra ki yolunuzu açık etsin...

Sağolun Allah razı olsun vakit ayırıp yazdığınız için inşaallah herşey güzel olur

Vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler. İnşallah herşey güzel olur ben buradan bir kurtulsam herşey birsekilde olur annemle tekrar konuştum iş bul ev kirala çalış dedi

Keşke bizim ülkemizin kadınları yasalarla daha iyi korunsa. .bugün buraya baktım da parasızlık yüzünden ayrılmayan, cesaretsiz ve çaresiz kadınlarımız var..oysa bir kere geliniyor hayata..acı çeken, hogorulen hep kadınlar olcak galiba..bir de boşanmış kadına yapılan toplum baskisida var..bu dertler Avrupa daki bir kadının başıma gelse kimbilir neler olurdu?
Bu yaşadıklarınız umarım gençlere meslek sahibi olup ekonomik gücün önemini göstermiştir. .hoş gerçi parası olan ayrılmak isteyen kadınlara da neler yapıyorlar? Tekrar allah yardımcınız olsun..boşanın ve iyice ölçüp biçmeden tekrar evlenmeyin..

Dediğiniz gibi bu ülkede kadın olmak zor insanlar birbirinin zaaflarını kolluyor sanki el kaldırsan bile dedikodu oluyor. İnşallah kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz sağolun Allah razı olsun

Oyle deme sakin ne insanlar var hayatta .
Haline sukret..

Yaşadıklarınız beni çok etkiledi inş yarından sonra herşey güzel olur nasıl bunca yıl katlandınız aklım almıyor.en çokta çocuğunuza üzüldüm annesini 4 5 ayda bir mi görebiliyor ?

hakkınızı arayın evladınızı annesinden mahrum bırakmayın, daha önce de diğer konunuza yaZmıştım annenize güvenmeyin umursamayın rahat edip düze çıkana kadar onda kalın.ne kadar laf etse de duymaZdan gelin o ev annenizin olduğu ksdar sizinde eviniz sizinde hakkınız var

Ayyyyyy cok guldum ya
Bu adam piskopat mi ???
Estagfirullah raptiye atmakda ne demk???

Sağolun yazdığınız için bende böyle yapmayı düşünüyorum iş bulmam gerek biran önce ev buldum

Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
dusuncwsiz merhametsizin teki sende aynisini yap ona da gorsun nasil hissettiriyormua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…