Evlilik böyle mi olur

Tarim kredi kooperatifinde çalışıyor ayda üç bine yakın para alıyor yılda kazanca göre aldığı ayrı bir ücrette var sanırım parasından bile haberim yok
Gerçekten çok ilginç eşine anlam veremedim aile olmayı biz olmayı öğrenememiş ... bir sucuk için bunu yapan adam daha mühim birşey için neler yapar

Gerçekten çok ilginç eşine anlam veremedim aile olmayı biz olmayı öğrenememiş ... bir sucuk için bunu yapan adam daha mühim birşey için neler yapar
Ona güvenmiyorum zaten biran önce kurtarmak istiyorum kendimi birde düşünüyordum vicdanım rahat mı diye bugün bu mübarek günde yaptığı bu davranışı daha önce de yaptı ama şuanda vicdanimi okadar rahatlattı ki

O ufacık birşey için bile sizin kalbinizi kıracak kadar vicdansızlık yapıyorsa siz neden ona vicdan yapacaksınız ki? Böyle bir adamla mümkün değil ömür geçmez. İnsan karısından yiyeceği sakınıyorsa ben o adamın insanlığından şüphe duyarım . Böyle birşeyin bencilliği olmaz muhtemelen ruh hastası eşiniz ve sizinde tuh sağlınızı bozmuş olabilir ya da bozabilir böyle giderse

Haklısınız bu adam benim de psikolojimi bozdu sigara ile kendimi sakinlestiriyordum o da yok sinir oluyorum kendi kendime

Simkartimdaki konuşma paketi on sekiz lira sigara hatadan bir paket içiyorum ama bazen sinirden fazla içiyorum bir paket yetmiyor sigara on lira
Valla durumun cok zor.sigarayi biraksan diyecem ama icen biri olarak zaten o sinirle bitti bitecek diye daha cok icer insan.

Valla durumun cok zor.sigarayi biraksan diyecem ama icen biri olarak zaten o sinirle bitti bitecek diye daha cok icer insan.
Aynen öyle yarim yarim içiyorum bazen bitmesin diye bazende bir sigarayı üç defa da içiyorum sabrın dibini yaşıyorum bu adamla sanırım

Valla ben anlamiyorum buradaki kadinlarin nasil kocalari var. Sahsen suan hastayim ve canim cevizli baklava istiyor esim elinde telefon yemeksepetinden baklava soyleyecek yer ariyor. Bulamazsa gider alir eminim ki. 1 sucugun lafini yapmak imkansiz geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…