İnanırım insan sinirleri bozukkken üst üste sigara yakıyor maalesef .... Allah yardımcınız olsun bu mübarek gündeHaklısınız bu adam benim de psikolojimi bozdu sigara ile kendimi sakinlestiriyordum o da yok sinir oluyorum kendi kendime
Valla ben anlamiyorum buradaki kadinlarin nasil kocalari var. Sahsen suan hastayim ve canim cevizli baklava istiyor esim elinde telefon yemeksepetinden baklava soyleyecek yer ariyor. Bulamazsa gider alir eminim ki. 1 sucugun lafini yapmak imkansiz geliyor bana..
Nimettir yazık balkondan atayım ki köpekler kediler yesin az kaldı gideceğim inşaallah dua edin benim için rabbim yolumu açsınAnnene git hemen bosanma işlemine basla giderken de sucuguna tukur öyle zikkimlansin
Ahhh ahhh hiç sormayın nerede ne var bana denk geliyorBu insanlık medeniyet düşmanı mağara adamini nerden buldun böyle
Amin inşallahNimettir yazık balkondan atayım ki köpekler kediler yesin az kaldı gideceğim inşaallah dua edin benim için rabbim yolumu açsın
Güzelmiş hahaha sağol güldürdün benuSen de ona ceza olarak tuvalete git, başka türden bir sucuk bırak sonra da "hayatım sana çok güzel bir sucuk bıraktım afiyet olsun" de ve git.Çok iğrenç olduğunun farkındayım, taşlamayın, dövmeyin sevgili KK hatunları ama böyle kocalık mı olur ayol?
Siz necisiniz? Ne o öyle köle gibi? Çalışmak falan yok mu? Ekonomik şiddet görüyorsunuz bir eliniz yağda bir eliniz balda olsa tamam daCimri kıskanç bencil çıkarcı.sigara on lira olduğu için haftada bir defa alıyor
İnşallah çocuğunuz yoktur bu adamdanAhhh ahhh hiç sormayın nerede ne var bana denk geliyor
Yok Allah'a çok şükür kiİnşallah çocuğunuz yoktur bu adamdan
Dört yıldır evliyim ve eşim değil çalışmama dışarı çıkmama bile izin vermiyor komşum yok arkadaşim yok Birgün iki yakındaki komşu gelmişti merdivenlere raptiye atmış ayaklarına batsın diye sonra da aşağıda kapıyı kilitledi ve kimse gelmediSiz necisiniz? Ne o öyle köle gibi? Çalışmak falan yok mu? Ekonomik şiddet görüyorsunuz bir eliniz yağda bir eliniz balda olsa tamam da
Rica ederim amaç güldürmek tabi kusura bakmayın pis bir espri oldu ama diyecek başka birşey bulamadım.Güzelmiş hahaha sağol güldürdün benu
Dört yıldır evliyim ve eşim değil çalışmama dışarı çıkmama bile izin vermiyor komşum yok arkadaşim yok Birgün iki yakındaki komşu gelmişti merdivenlere raptiye atmış ayaklarına batsın diye sonra da aşağıda kapıyı kilitledi ve kimse gelmedi
Hahaha uygulamak istiyorum iyiymisAllahını seversen annene giderken o sucuğu çantana at ve annenle kahkaha ata ata ye. Ayıcaa bi arkadaşımın eski kötü ev arkadaşına yaptıklarını anlatmak istiyorum aynen yap:
1) işedikten sonra adamın diş fırçasını al klozete batır çıkar
2) en çok kullanılan tabak bardak çatal kaşığa tükür bi güzel yedir o tükürüğü.
3) şampuanına da işeyebilirsin.
Böyle kocaya böyle muamele.
Hayır birlikte olmuyorum yatağımı bile ayırdım şimdide bana vermezsen onu almam bunu yapmam diye tehdit ediyorTüm yorumları okudum hemen boşan insan gururuna onuruna çok aykırı yaptıkları bu adamla sevisiyor olmanız düşünülemez bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?