Evlilik böyle mi olur

Haklısınız bu adam benim de psikolojimi bozdu sigara ile kendimi sakinlestiriyordum o da yok sinir oluyorum kendi kendime
İnanırım insan sinirleri bozukkken üst üste sigara yakıyor maalesef .... Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde İnşallah çocuğunuz yoktur

Sen de ona ceza olarak tuvalete git, başka türden bir sucuk bırak sonra da "hayatım sana çok güzel bir sucuk bıraktım afiyet olsun" de ve git. Çok iğrenç olduğunun farkındayım, taşlamayın, dövmeyin sevgili KK hatunları ama böyle kocalık mı olur ayol?

Nimettir yazık balkondan atayım ki köpekler kediler yesin az kaldı gideceğim inşaallah dua edin benim için rabbim yolumu açsın
Amin inşallah
Ben olsam hiç acimazdim vallahi oyle yeseydi hatta daha igrenc fikirlerim vardı ama milletin midesini bulandirmamak için söylemiyorum

Güzelmiş hahaha sağol güldürdün benu

Siz necisiniz? Ne o öyle köle gibi? Çalışmak falan yok mu? Ekonomik şiddet görüyorsunuz bir eliniz yağda bir eliniz balda olsa tamam da
Dört yıldır evliyim ve eşim değil çalışmama dışarı çıkmama bile izin vermiyor komşum yok arkadaşim yok Birgün iki yakındaki komşu gelmişti merdivenlere raptiye atmış ayaklarına batsın diye sonra da aşağıda kapıyı kilitledi ve kimse gelmedi

Iyide senin ki koca degil sahip o zaman. Yere raptiye atmak nedir ya. Musteri gelsin diye yola civi doken lastikci gibi. Tovbe tovbe.

Allahını seversen annene giderken o sucuğu çantana at ve annenle kahkaha ata ata ye. Ayıcaa bi arkadaşımın eski kötü ev arkadaşına yaptıklarını anlatmak istiyorum aynen yap:

1) işedikten sonra adamın diş fırçasını al klozete batır çıkar
2) en çok kullanılan tabak bardak çatal kaşığa tükür bi güzel yedir o tükürüğü.
3) şampuanına da işeyebilirsin.

Böyle kocaya böyle muamele.

Hahaha uygulamak istiyorum iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…