Kötü kocBu nasıl bi konu
İlk başlarda bir tuhaflık vardı da ben anlayamadım ailesi oğlunun ne olduğunu biliyor beni haklı buluyor benim ailem ise sorumsuz kendi başımın çaresine bakacağım artık Allah yardımcım olsunSenin ailen onun ailesi ne diyo peki durumu biliyolar mi? Okuyunca sok gecirdim gercekten. Hep mi boyleydi sonradan mi degisti? Saka gibi...
Müslümanim elhamdülillah yalan söyleyecek biri değilim ve bu mübarek gecede sinirlerim alt üst olmuş durumda dalga filan geçmiyorumBence konu dalga geçilmek için açılmış...
Zaten sinirliydim adamin yaptığını okuyunca iyice zivanadan çıktım
Raptiye felan komik geldi...Müslümanim elhamdülillah yalan söyleyecek biri değilim ve bu mübarek gecede sinirlerim alt üst olmuş durumda dalga filan geçmiyorum
Zaten sinirliydim adamin yaptığını okuyunca iyice zivanadan çıktım
Evet dolaba koydu sakin bunlara ellemeyeceksin dedi bir tanesini açılmış görürsem sana sigara getirmem dediNasil ya sen yeme mi diyor inanamadim
Allahını seversen annene giderken o sucuğu çantana at ve annenle kahkaha ata ata ye. Ayıcaa bi arkadaşımın eski kötü ev arkadaşına yaptıklarını anlatmak istiyorum aynen yap:
1) işedikten sonra adamın diş fırçasını al klozete batır çıkar
2) en çok kullanılan tabak bardak çatal kaşığa tükür bi güzel yedir o tükürüğü.
3) şampuanına da işeyebilirsin.
Böyle kocaya böyle muamele.
Yemin ederim benim haberim yoktu kadın aşağı inerken ayağıma birşey battı dedi baktım ki yerlerde raptiye var topladım akşam eve geldi birdaha buraya kimse gelmeyecek raptiye attım merdivenlere dedi inanamadim gulsem mı ağlasam mı bilemedim sonrada aşağıdaki kapıyı kilitledi ise giderkenRaptiye felan komik geldi...
Sabrediyorum yoksa anneme göndermez diye yoksa neler yapmazdım kiAlır çöpe atardım onun gözünün önünde yada onu bi yere mesela bakkala gonderir sonrada pişirir geldiginde alir onume bi güzel yerdim ki anlasin dünya kaç bucak
şimdiye kadar verdim de ne oldu deyin esiniz gerçekten hasta ve sizi sevmiyor seven bir eş ben yemeyim de sen ye der benim eşim senin yediklerin de bana geliyor sen ye der söyle pahali bir sofra kurulduysa evde önce çocukların ve ben doyana kadar ucundan kiyindan yer baktı biz doyduk rahat rahat yer yemin ediyorum huyu böyle ben de bundan şikayet ederim onaTüm yorumları okudum hemen boşan insan gururuna onuruna çok aykırı yaptıkları bu adamla sevisiyor olmanız düşünülemez bile
Sen ne dedin peki bu durumda kocan olacak adama? Şaka mi yapiyor napiyor? Yorum bile yazamiyorum insan diyecek kelime bulamiyor.Evet dolaba koydu sakin bunlara ellemeyeceksin dedi bir tanesini açılmış görürsem sana sigara getirmem dedi
bakın anneme göndermez diyorsunuz o kim de gindermiyor ya iliskiniz baştan hatalı izin almayın haber verin kafiSabrediyorum yoksa anneme göndermez diye yoksa neler yapmazdım ki
Şaka değil gerçek gerçek bağırdı ve bunun gibi bir çok durum yaşadım maalesefSen ne dedin peki bu durumda kocan olacak adama? Şaka mi yapiyor napiyor? Yorum bile yazamiyorum insan diyecek kelime bulamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?