Evlilik böyle mi olur

Senin ailen onun ailesi ne diyo peki durumu biliyolar mi? Okuyunca sok gecirdim gercekten. Hep mi boyleydi sonradan mi degisti? Saka gibi...

Bu nasıl bi konu
Kötü koc
Senin ailen onun ailesi ne diyo peki durumu biliyolar mi? Okuyunca sok gecirdim gercekten. Hep mi boyleydi sonradan mi degisti? Saka gibi...
İlk başlarda bir tuhaflık vardı da ben anlayamadım ailesi oğlunun ne olduğunu biliyor beni haklı buluyor benim ailem ise sorumsuz kendi başımın çaresine bakacağım artık Allah yardımcım olsun

Vermezsen (sanirim cinsellikten bahsediyor) seni ac bırakırım diyen bir koca sampuaninda idrar fark ederse o sampuani idrarliyken bu kadina icirir gibi geliyor bana.

Alır çöpe atardım onun gözünün önünde yada onu bi yere mesela bakkala gonderir sonrada pişirir geldiginde alir onume bi güzel yerdim ki anlasin dünya kaç bucak

Raptiye felan komik geldi...
Yemin ederim benim haberim yoktu kadın aşağı inerken ayağıma birşey battı dedi baktım ki yerlerde raptiye var topladım akşam eve geldi birdaha buraya kimse gelmeyecek raptiye attım merdivenlere dedi inanamadim gulsem mı ağlasam mı bilemedim sonrada aşağıdaki kapıyı kilitledi ise giderken

Alır çöpe atardım onun gözünün önünde yada onu bi yere mesela bakkala gonderir sonrada pişirir geldiginde alir onume bi güzel yerdim ki anlasin dünya kaç bucak
Sabrediyorum yoksa anneme göndermez diye yoksa neler yapmazdım ki

Tüm yorumları okudum hemen boşan insan gururuna onuruna çok aykırı yaptıkları bu adamla sevisiyor olmanız düşünülemez bile
şimdiye kadar verdim de ne oldu deyin esiniz gerçekten hasta ve sizi sevmiyor seven bir eş ben yemeyim de sen ye der benim eşim senin yediklerin de bana geliyor sen ye der söyle pahali bir sofra kurulduysa evde önce çocukların ve ben doyana kadar ucundan kiyindan yer baktı biz doyduk rahat rahat yer yemin ediyorum huyu böyle ben de bundan şikayet ederim ona
ayrıca sizin tek problem bu değil komşu arkadas meselesi de çok can sıkıcı insan gibi davranmiyir size hemen kurtulun bu adamdan

Evet dolaba koydu sakin bunlara ellemeyeceksin dedi bir tanesini açılmış görürsem sana sigara getirmem dedi
Sen ne dedin peki bu durumda kocan olacak adama? Şaka mi yapiyor napiyor? Yorum bile yazamiyorum insan diyecek kelime bulamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…