- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
Evlilikle kafayı bozmuş durumdayım. Yaş oldu 31. Herkes evlen artık evde kaldın diyip duruyor. Güzel ilişkim var. Evet düşününce kim istemez güzel bir yuva. Ben de anneliği tatmak isterim elbette. Ama bi yandan da bu yaşıma kadar rahata alıştım. Bundan sonra çok zor gelecek gibi hissediyorum. Baş edemezmisim gibi geliyor hem ekstra bi adamin çamaşırı ütüsü temizliği, ayni zamanda çocuk olunca onun bakımı vs. Bunları düşününce çalışan bir insan olarak altından kalkılamayacak bir işkence gibi geliyor korkuyorum açıkçası. Bi yandan sevgilim aşırı özenli disiplinli. Benim katladigim havluyu bile beğenmez alır tekrar kendisi yeniden katlar. Adamın evinde çorapları bile muazzam dizilmiş. Tek yaşayan bi erkek olarak hiç böyle düzenli adam ben hayatimda gormedim. Beni annem çok rahat yetiştirdi ve ben biraz dağınık bi insanım. Nasıl yürüteceğiz diye düşünüyorum ister istemez. Ya da ne bileyim ben sürekli onun akrabasına ailesine gelin olarak hizmet mi edeceğim? Bunlar evlilikten beklenen şeyler değil mi? Bu yaştan sonra nasıl alışacağım ben bunlara? Bu mantıkla hiç evlenmemem gerekiyor. Hiç evlenmeyince de toplum gözünde eksik, evde kalmış biri oluyorsun. Bu nasıl bir çelişki böyle? Siz bunlara nasıl alıştınız? Geç evlenip alışabilen var mı?