- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.790
- 408
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Niye illa bir üstünlük ariyorsunuz ben de bunu anlamıyorum? Güç iktidar savaşına döndürülürse bu evlilik değil başka bir şey olur. Ki ben tabii canım ver kartını demedim zaten. Bu kadar sert yapılan genel yorumlara eleştirim.
Bugün nişanlımla evi nasıl tadilat edelim diye konuşuyoduk daha doğrusu sürekli gündemimizde bu artık..Oda örnek bi ev bulalım ona uygun yapalım dedi neyse o bulmuş bitane gerçekten güzel bir ev..Mutfak dolaplarını ben beyaz istiyodum o evinkide beyazdı ama hem tezgah hem dolapların ara kısmıda beyazdı bu kadarı fazla bence arası renkli taşlar olmalı dedim vay efendim öyle güzel olmazmış artık evler böyleymiş biraz şakayla karışık bana baskın olduğunu onun dediğinin daha güzel olduğunu söyledi zaten beni mutlu edecek şeyi yaptırcakmış ben sinir oldum cevaplarımda biraz sert oldu haliyle..
Sonra evlenince değişeceksen haber ver dedi bende ne gibi dedim saygı konusunda dedi bana sesinin yükselmesinden hoşlanmıyorum lütfen evlenincede yükselmesin dedi..Sonra evlenince para mevzumuz nasıl olucak dedim oda hanım eşine teslim etmeli dedi nasıl yani kendi maaşım için senden izinmi alıcam dedim,evlenince senin benim maaşım diye bişey yok ben zaten para veririm kredi kartında olucak hem ne istedinde almadım dedi benim maaşım dediğin an ayıp edersin sen daha evlilik psikolojisinde değilsin,senin erkeğine saygı duyup onun koltuğunun altına bırakman lazım kendini evi erkek idare eder dedi..
O kadar çok şey konuştukki evlilikle ilgili aklımda bunlar kalmış,gergin bi konuşma geçti aramızda evlilik gerçekten zormu
Ağzı böyle der ama hareketleri öyle değil yani alsa bile beni mağdur edeceğini sanmıyorum çok verici bir insan kendisi ama böyle demesi benimde hoşuma gitmedi
esınden gelcek maasın hesabını yapan erkeklerden hoslanmıyorum. cogu da senın benım param mı olacak mesaajıyla yapıyor bunu.. bır bayan zaten esıne destek olmaktan haz duyar ama bu görev degıl.. !
eşinin maaşını isteyen adamdan hayır gelmez. bu kafadaki bir adamın bırak maaşını istemeyi sen istemezsen çalışma ben sana gül gibi bakarım demesi lazımdı. çıkar dünyası işte.
yeni nesil erkekler rahatlarına düşkün.
nişanlın madem seni mutlu etmek istiyor, neden itiraz ediyor mutfak dolabının rengine?Bugün nişanlımla evi nasıl tadilat edelim diye konuşuyoduk daha doğrusu sürekli gündemimizde bu artık..Oda örnek bi ev bulalım ona uygun yapalım dedi neyse o bulmuş bitane gerçekten güzel bir ev..Mutfak dolaplarını ben beyaz istiyodum o evinkide beyazdı ama hem tezgah hem dolapların ara kısmıda beyazdı bu kadarı fazla bence arası renkli taşlar olmalı dedim vay efendim öyle güzel olmazmış artık evler böyleymiş biraz şakayla karışık bana baskın olduğunu onun dediğinin daha güzel olduğunu söyledi zaten beni mutlu edecek şeyi yaptırcakmış ben sinir oldum cevaplarımda biraz sert oldu haliyle..
Sonra evlenince değişeceksen haber ver dedi bende ne gibi dedim saygı konusunda dedi bana sesinin yükselmesinden hoşlanmıyorum lütfen evlenincede yükselmesin dedi..Sonra evlenince para mevzumuz nasıl olucak dedim oda hanım eşine teslim etmeli dedi nasıl yani kendi maaşım için senden izinmi alıcam dedim,evlenince senin benim maaşım diye bişey yok ben zaten para veririm kredi kartında olucak hem ne istedinde almadım dedi benim maaşım dediğin an ayıp edersin sen daha evlilik psikolojisinde değilsin,senin erkeğine saygı duyup onun koltuğunun altına bırakman lazım kendini evi erkek idare eder dedi..
O kadar çok şey konuştukki evlilikle ilgili aklımda bunlar kalmış,gergin bi konuşma geçti aramızda evlilik gerçekten zormu
sizin evde nasıl oluyor?Onu asla kabul etmez :) kendi evlerinde öyle oluyormuş annesi babasına veriyomuş hiçbi sorun yaşanmamış o yüzden öyle olması gerektiğini düşünüyor
vay, özgüvene bak.Oda böyle diyor birbirimizi 1,5 yıldır tanıyoruz ben daha idareciyim sende bunu biliyosun seni asla mağdur etmem sen sadece kendini teslim et gerisini bana bırak diyor :))
Abisi ve yengesi uzman doktorlar,yengeside maaşını abisine bırakıyomuş anneside babasına bırakıyomuş iki aileyede bakıyorum gayet mutlular bendemi sorun var ya
Erkeklerin evlenince bir halt olacaklarini sanmalarina gicik oluyorum. Laflara bak ego ya bak daha simdiden kabarmis hindi gibi
``erkeğine saygı duyup onun koltuğunun altına bırakman lazım kendini evi erkek idare eder dedi``
Bunu diyen adam en denir biliyormusunuz :madem o kadar erkeksen karinin kazandigi maasa tenezul etmezsin,evini kendi maasinla idare edersin.
Oyle adama boyle cevap yakisir. Evlilik psikolojisi neymis , ameliyatla beynini aldirip kendini kocana teslim etmek miymis ?
Madem senin benim maaasim diye bisey yokmus ne diye maasini ona veriyorsn o zaman..ortak butcemiz olur der anlarim, evlilik zor degil arkadasimdaaa,ben erkegim benim koltugumun alti,benim lafim sozum diyen adamla zor..uyar aklini basina alsin, hic cekinme ne o oyle calisicam kocamdan harclik alicam az sacmalasin biraz..Ağzı böyle der ama hareketleri öyle değil yani alsa bile beni mağdur edeceğini sanmıyorum çok verici bir insan kendisi ama böyle demesi benimde hoşuma gitmedi
Benimke evlenmeyi dusunen biri bana demistiki....sozumde durursan gul gibi gecinir gideriz....canim yaa ne anlayisli biri
Ben ne mi yaptim? Evlenmedim gusel gusel reddettim o hala dusunedursun
senin benim olmaz ama kuzenimin calistiginda esi parasini sormadi bile erkek gecindirir evi baska sebepleride var ama bi yuzdendende degil ama evlenince kadinlarin calismamasi taraftariyim alistirmayin evlenen ba ka cak...ha ben ayaklarimin uzerinde durucam derseni o ayri ama kimse kadini altin yumurtlayan olarak gormesin evde calis iste calis koca kahri cek ailesinin kahrini cek cocuk buyut ee baska derdin?
benim maaşım dediğin an ayıp edersin sen daha evlilik psikolojisinde değilsin,
Siz benim yazdıklarımı okuyor musunuz? Ben üstünlük olmamalı her iki taraf birbirini törpülemeli illa biri üstün olacaksa niye bu hep erkekler oluyor, kadınlar değil yazıyorum. Sizin yazdıklarımı okuduğunuzdan/anladığınızdan şüpheliyim. Lütfen bu konuşma burada bitsin ve benden alıntı yapmayın artık. Sonucu olmayan tartışmalara gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?