- 9 Ocak 2012
- 15.614
- 30.292
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Teslim etmek derken ben de çok üç bir durumu kastedtmedim zaten. Adamla aynı yatağa giriyorsun sabah akşam birliktesin vakti gelince çocuk da yapılacak. Bunları yaşamayı göze aldığın birine para konusunda güvenmemek çok mantiksiz. Unlemlere gerek yok. Insanca tartışıyoruz burada. Ayrıca kendi param diyen konu sahibinin konuşma şekli çok mu doğru size?
Bizim ilişkimizde eşim kendini bana teslim ediyor. Bu teslim etmek olayı zorunluysa eğer bizde durum bu. Niye benimle zıtlaşmaya çalıştığınızı anlamıyorum ama bana göre sağlıklı bir ilişki/evlilikte her iki taraf ödün vermeli. Hep kadınlardan oluyor bu teslimiyet! Niyeyse. İki taraf biz olmak için törpülenmeli. Ama bu konuda eş namzeti diyorki " ben erkeğim kendini benim kollarıma bırak" ne münasebet. Niye kendini değiştirmek zorunda olan hep kadınlar. Erkekleri bu kadar üstün kılan ne?
maaşın kontrolu onda olması demek ekonomık ıtaat demek bı nevı gerektıgı kadar zaten verırım dıyor da ne munasebet gerektıgı kadar neden versınkı sızın ztn maasınız var. onu demek ıstıyorum sızın maasınızın kontrolunu de elıne almak hos bır tutum degıl.. tavrınızı sımdı koymanızı tavsıye ederım bu konuda..Benden bişey beklemiyorki istemezsen çalışmazsın demişti başka mevzuda sanırım ben konuyu yanlış açtım herkes farklı bişeye cevap veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?