- 20 Haziran 2016
- 164
- 87
- 18
- 40
- Konu Sahibi zodyak2411
-
Iyi de neden yurt dışı
Burada işiniz düzeniniz var
Boşverin aileyi
Kurun kendi hayatınızı
Arkadaşa yazdım canım çekincelerimi. Çok mutsuzum.Böyle yaşanmaz ki ama. Yurt dışına gitmenize gerek yok başka bir ile gidin oğlunuzla yeni bir hayat kurun kendinize.
Annemle babam anlaşamıyorlar. Her tartışmada benim evimde olacaklar biliyorum. Sürekli gerilim, sürekli para derdi. Birde o psikolojiyle ailemin derdini çekebilir miyim bilmiyorum.Kendi paranı kazanıyorsan ailene maddi olarak ihtiyacın yok. Manevi olarak yanında olmazlar diyorsanda sarıl oğluna. Boşan,kur düzenini.. Mutlu huzurlu büyüt oğlunu.. Bu psikolojiyle o evde çocukta mutlu olmaz..
Benim umudum yok. Kalmadı, bitti artık inan.Şu yazdıklarını okuyunca o kadar tanıdık geldi ki.
Benimde ilk evliliğim bu nedenle sarsılmaya başlamıştı.
İlk eşim memurdu ben özelde çalıştığım icin o benim memleketime tayin istemişti.
Inan burnumdan getirdi. Inan bitirdi beni.
Sürekli ailem orda kaldi ben nasil erkegim onlarin basina birşey gelirse kendimi seni asla affetmem modundaydı.
Sana umut verici şeyler soylemek isterdim ama maalesef durum buydu.
Böyle mizmiz ve karaktersiz insanla yaşamak cok zor.
Senin çocuğun varmış cocugun icin duzeltme yoluna git biraz daha diren.
Laf söz dedikodu olsun ne varBilmiyorum. Yaşım genç daha, milletin lafı, sözü, dedikodusu...
Kendi ailemin para derdi bitmez. Bildiğin para öğütme makinesi gibiler. Gelip hayatıma çöreklenmelerini istemiyorum. Korkuyorum.
Birde önceki konularımı oku bak. Neler yaptılar bana. Kendime bunları yaşattığıma inanamıyorum.Sonunu okuyamayacak kadar sinirlendim.
Maden anasinin dizinin dibinden ayrilamiyor ne halt yemeye evlenmis. Sinir oldum
Başka şehire gitsen? İşin buna müsait mi ? Aynı şehirde bile olsan istemiyorsan taviz vermezsin,kapını açmazsan gelemezler. Kendini düşün,gerisini boşver.Annemle babam anlaşamıyorlar. Her tartışmada benim evimde olacaklar biliyorum. Sürekli gerilim, sürekli para derdi. Birde o psikolojiyle ailemin derdini çekebilir miyim bilmiyorum.
Mantıklı aslında söylediklerin. İlk adımı atmasını bekliyorum atmıyor.Laf söz dedikodu olsun ne var
Zaten eşin ailesinin yanına gider siz de alıştığınız düzende en azından bir süre devam edersiniz
Insanlar şehir vs de değiştiriyor ama çocuk olunca hem yeni yaşama hem yeni şehir ve işe alışmak zor olabilir
Tayinli işiniz varsa dingin bir şehre de gidebilirsiniz tabii ama o zaman yeni ortamda dedikodu daha fazla olur
Bence zaten bilip tanıdığınız ortamda kalmak daha iyi olur
Bukadari bile beni bukadar sinirlendirdiysr diger konularda nasil tepki verirdim bilmiyorum.Birde önceki konularımı oku bak. Neler yaptılar bana. Kendime bunları yaşattığıma inanamıyorum.
Nasıl ifadee ediyor ailesının yanında yasamak ıstedıgını ya da size neler dıyor mesela?Hayatımdaki tüm sorunlarımı çözdüğüm bir dönemde batağa saplandığımı hissediyorum. Mutsuzum!
5 yıldır neredeyse her Allah' ın günü ailesinin memleketinde yaşamadığımız için hayatımı zindana çeviren bir adamla birlikte yaşıyorum. Sürekli mutsuz, suratsız...
Neredeyse hiçbir sosyal aktivitemiz yok. 5 yıldır bir kez bile tatile gitmedik ki ben çok yoğum çalışan bir insanım. Kirası yaşadığımız semte göre uygun olduğu için(kira fiyatlarının yüksek olduğu bir semtte oturuyoruz, fakat gelirimiz iyi, istesek aynı fiyata farklı bir semtte daha iyi bir ev tutabiliriz) yüksek giriş katında olan, karanlık bir evde yaşıyorum.
5 yıldır tek bir hediye almadı bana, bütün özel günlerimizi es geçti ve bunu sadece ve sadece beni cezalandırmak için yapıyor biliyorum.
Sürekli annesinin dizinin dibinde yaşamak isteyen bir adam var hayatımda. Sanki ben onu kendi memleketinden alıp şu anda yaşadığımız yere getirmişim gibi davranıyor. Halbuki zaten biz evlenmeden önce farklı bir şehre atanmıştı, sonradan eş durumundan kendi isteğiyle yanıma geldi.
Suçlanmaktan bıktım. Aileme güvenebilsem boşanırım ama çok sorunlu bir ailem var, birde onlarla uğraşmak istemiyorum. Acaba oğlumu alıp yurt dışına mı yerleşsem diyorum. Sonra korkuyorum. Aklıma bin türlü şey geliyor.
Yabancı bir ülke, bebeğim çok küçük. Kime güvenip bırakabilirim onu? Yeni düzen, yeni bir hayat...
Eşimden bıktım artık. Çok bunaldım...
benım eskı eşim boyle idiHayatımdaki tüm sorunlarımı çözdüğüm bir dönemde batağa saplandığımı hissediyorum. Mutsuzum!
5 yıldır neredeyse her Allah' ın günü ailesinin memleketinde yaşamadığımız için hayatımı zindana çeviren bir adamla birlikte yaşıyorum. Sürekli mutsuz, suratsız...
Neredeyse hiçbir sosyal aktivitemiz yok. 5 yıldır bir kez bile tatile gitmedik ki ben çok yoğum çalışan bir insanım. Kirası yaşadığımız semte göre uygun olduğu için(kira fiyatlarının yüksek olduğu bir semtte oturuyoruz, fakat gelirimiz iyi, istesek aynı fiyata farklı bir semtte daha iyi bir ev tutabiliriz) yüksek giriş katında olan, karanlık bir evde yaşıyorum.
5 yıldır tek bir hediye almadı bana, bütün özel günlerimizi es geçti ve bunu sadece ve sadece beni cezalandırmak için yapıyor biliyorum.
Sürekli annesinin dizinin dibinde yaşamak isteyen bir adam var hayatımda. Sanki ben onu kendi memleketinden alıp şu anda yaşadığımız yere getirmişim gibi davranıyor. Halbuki zaten biz evlenmeden önce farklı bir şehre atanmıştı, sonradan eş durumundan kendi isteğiyle yanıma geldi.
Suçlanmaktan bıktım. Aileme güvenebilsem boşanırım ama çok sorunlu bir ailem var, birde onlarla uğraşmak istemiyorum. Acaba oğlumu alıp yurt dışına mı yerleşsem diyorum. Sonra korkuyorum. Aklıma bin türlü şey geliyor.
Yabancı bir ülke, bebeğim çok küçük. Kime güvenip bırakabilirim onu? Yeni düzen, yeni bir hayat...
Eşimden bıktım artık. Çok bunaldım...
Neden bu haldeyiz, daha mutlu olmak için neler yapmalıyız diyorum. Ben buradan gideceğim diyor. İyi git o zaman diyorum. Güya oğlumuzun büyümesini bekliyormuş. Gidecek adam 5 sene durur mu? Benim ömrümü yemek derdinde başka bir şey değil.Nasıl ifadee ediyor ailesının yanında yasamak ıstedıgını ya da size neler dıyor mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?