evlilik delisi kızlar

Biz okumasına birşey demiyoruz ki okusun zaten ama ben kendi adıma söyleyeyim başkalarının hayatıyla dalga geçer gibi bir tavırla ve ailesinin zenginliğiyle ego tatmini tuhaf geliyor sadece.

Ay ben de Deu hukukta okuyorum:)) ne Zaman mezun oldunuz??

Derdinizi anlayamadım. Arkadaşsız kalmak mı?
Bana da öyle geldi sürekli arkadaşım yok demiş . Konu sahibi bence herkesin senin gibi düşünmesini beklememelisin eğer arkadaşlarınla da bu şekilde konuşuyorsan fikirlerini eleştirdiğin için yalnız kalıyor olabilirsin. Bırak herkes kendi hayalini yaşasın. Bu kadar dert etme kendine

Dediklerinin hepsine katılıyorum biri hariç; Marmara üniversitesi okul öncesi öğretmenliği bölümüne hatırı sayılır bir puan ile yerleşmiştim zamanında yaaa
Hem de çok ama çok zengindik amerikada filan da okuyabilirdim,en iyi özel üniversitede de okuyabilirdim hatta babam parasıyla bana üniversite açacaktı ama ben devlet üniversitesini tercih ettim

Yok kız bununki önlisans
O yüzden dedim.
Baksana bilgilere
Hatta puana da baktım söylerken faka basmıyım diye.

Babanın başka çocuğu var mı beni de alabilir yani bilsin, söyliyim de

Mantık iyi de, ifade kötü. 13 yaş metni gibi. Kendini çok geliştirmen gerek. Kocayı dediğin gibi boşver. Arkadaş çevreni değiştir. Gerçi benim okul arkadaşlarımdan hala evlenen yok yani arkadaş çevresi de erken evlenmeye bi nebze engel. Ama sen yine de arkadaş çevreni değiştir, bu ne ya yok evde kalma yok çeyiz derdi. Bizim okulda böyle şeyler konuşulmazdı. Okul öncesi faktörü mü acaba.
Çok kitap oku. 20-21 yaşında olup burada ablalarım ablalarım diye konu açman bile bi garip.

Biz okumasına birşey demiyoruz ki okusun zaten ama ben kendi adıma söyleyeyim başkalarının hayatıyla dalga geçer gibi bir tavırla ve ailesinin zenginliğiyle ego tatmini tuhaf geliyor sadece.
Ben hava atmak için söylediğini düşünmüyorum. Dalga geçtiğini de.. mesela kütüphaneye gidelim dediğinde kızların inek diye dalga geçmesi daha kötü. Aynı yaşlardaki kızların eğitimini düşünmek yerine facede onun bunun evliliği hakkında konuşmaları. Koca bulma derdinde olmalarına üzülmüş. Haklı da yani..

Seni ne ilgilendiriyor ki? Benim arkadasim 17 yasinda evlendi, sonra 4 yillik uni okudu hem de ist uni.de yani ozelde parali da okumadi, calisti basardi tek dogru yol senin yolun olamaz yani, herkes seçimini özgürce yapar ve yaşar. Yuva kurmak isteyenleri kinamak da herhalde kimseye olmadigi gibi sana da dusmez

Yok kız bununki önlisans
O yüzden dedim.
Baksana bilgilere
Hatta puana da baktım söylerken faka basmıyım diye.

Babanın başka çocuğu var mı beni de alabilir yani bilsin, söyliyim de

Bu kızcağımız muhtemelen 2 yıllık çocuk gelişimi okumuş,eğitim fakültesi okulöncesi öğretmenliği kazanmaya çalışan ama kazanamayan ve kendine mutlu olması için bir dünya yaratan buna da kendini inandıran bir kızımız..

Bence acilen bu ruh halinden çıkması gerekiyor şizofreniye doğru ilerler filan allah etmeyee..

Amerikadan sonra ex olduğu için gelemiyor sanırım
Üzüldüm

Niye paralı okumak suç mu. Ben de özelde okudum. 17 yaşında evlenmek doğru mu yani. Daha reşit bile değil.

bu senin seçimin bu senin hayatın sen hayatını bu şekilde yaşamak isterken bir başkası evlenip yuva kurmak isteyebilir sen okuyup kendi ayakların üzerinde duramasan bile ailenin desteği ile de hayatta kalabilirsin. Öncelikle ailen bilinçli ve elit dolayısıyla seni bu şekilde yetiştirmiş ama doğunun en üüzra köşesinden gelmiş asile baskısı ile ayakta durmaya çalışan hanımlar ne yapmalı.

Niye paralı okumak suç mu. Ben de özelde okudum. 17 yaşında evlenmek doğru mu yani. Daha reşit bile değil.
Konu sahibi evlenmek isteyenleri kinamiş ben de bir ornek verdim. Evlendikten sonra da azimli olan uni okuyan ustelik de ozelde parali okuyanlardan daha yuksek puan alarak okuyan insanlar da var, bunu da bilin, ne oldu zoruna mi gitti cınım? 17 yasinda hukuken evlenebiliyor, sana mi sorcakti annem? Sana ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…