- Konu Sahibi essraAAA_88
-
Biz okumasına birşey demiyoruz ki okusun zaten ama ben kendi adıma söyleyeyim başkalarının hayatıyla dalga geçer gibi bir tavırla ve ailesinin zenginliğiyle ego tatmini tuhaf geliyor sadece.Niye kızla dalga geçiyorsunuzki. Gayet olgun mantıklı konuşuyor. Diğer konularda evde kaldım diyenlere önce oku iş bul diyorsunuz.
Neyse, konu sahibi valla çok takdir ettim seni. Boşver sen milleti oku ideallerini gerçekleştir. Zamanı gelince hayırlı bir evlilik yaparsın.
Firstly you have to stop arrogance, it looks you ignorant.
Secondly, please trying to improve yourself, your accent, your grammer about your mother tongue
Make new friends and never insult other person.
Be a high quality woman, behave as a girl who has a doctor dada and mama.
I just see a lil girl who is trying to be looks like she's not.
Boyle bi ailem olsa ben de evlenmezdim. Sonuna kadar haklisin(iz).Ailem de herkes prof doktor öğretmen..
Ay ben de Deu hukukta okuyorum:)) ne Zaman mezun oldunuz??9 sene hukuk okunmaz hayatım. 4 senelik okul sınırı 7 yıldır. 7 yılda bitiremezsen atarlar.
Bak ben 6 senede bitirdim.
Dokuz Eylül mezunuyum, çok zenginim. Zengin koca buldum.
Yemek yapmayı da bilmiyorum, kocam yardımcı tutuyor.
Sen de benim gibi ol, boşver bunları takmayı.
Hayyy daral geldi
Bana da öyle geldi sürekli arkadaşım yok demiş . Konu sahibi bence herkesin senin gibi düşünmesini beklememelisin eğer arkadaşlarınla da bu şekilde konuşuyorsan fikirlerini eleştirdiğin için yalnız kalıyor olabilirsin. Bırak herkes kendi hayalini yaşasın. Bu kadar dert etme kendineDerdinizi anlayamadım. Arkadaşsız kalmak mı?
Tatlım bak burslu okuduğun için değil, ne yazık ki iki lafından biri biz çok zenginiz dediğin için arkadaşların olmuyor.
Bak sen zaten Batmanda yaşıyormuşsun.
Çok normal değil mi orada doktor babanın kızı olduğun için tanınman?
Bence bu kadar önemseme kendini, okul öncesi dediğin nedir? Çok düşük puan.
Madem yıllarca amerikada kaldın keşke çeviri falan okusaydın.
Pek başarılı olmamış seçimin.
Bunun dışında evlenme tabi şimdi. Ama bak dışarıdan çok itici görünüyorsun bilesin.
Hee sakın kızlara da gidip Rabbim bize akıl vermiş siz salak mısınız falan da deme bak
Bu sefer kimse konuşmaz seninle
Yok kız bununki önlisansDediklerinin hepsine katılıyorum biri hariç; Marmara üniversitesi okul öncesi öğretmenliği bölümüne hatırı sayılır bir puan ile yerleşmiştim zamanında yaaa
Hem de çok ama çok zengindik amerikada filan da okuyabilirdim,en iyi özel üniversitede de okuyabilirdim hatta babam parasıyla bana üniversite açacaktı ama ben devlet üniversitesini tercih ettim
Ben hava atmak için söylediğini düşünmüyorum. Dalga geçtiğini de.. mesela kütüphaneye gidelim dediğinde kızların inek diye dalga geçmesi daha kötü. Aynı yaşlardaki kızların eğitimini düşünmek yerine facede onun bunun evliliği hakkında konuşmaları. Koca bulma derdinde olmalarına üzülmüş. Haklı da yani..Biz okumasına birşey demiyoruz ki okusun zaten ama ben kendi adıma söyleyeyim başkalarının hayatıyla dalga geçer gibi bir tavırla ve ailesinin zenginliğiyle ego tatmini tuhaf geliyor sadece.
Yok kız bununki önlisans
O yüzden dedim.
Baksana bilgilere
Hatta puana da baktım söylerken faka basmıyım diye.
Babanın başka çocuğu var mı beni de alabilir yani bilsin, söyliyim de
Amerikadan sonra ex olduğu için gelemiyor sanırımBu kızcağımız muhtemelen 2 yıllık çocuk gelişimi okumuş,eğitim fakültesi okulöncesi öğretmenliği kazanmaya çalışan ama kazanamayan ve kendine mutlu olması için bir dünya yaratan buna da kendini inandıran bir kızımız..
Bence acilen bu ruh halinden çıkması gerekiyor şizofreniye doğru ilerler filan allah etmeyee..
Niye paralı okumak suç mu. Ben de özelde okudum. 17 yaşında evlenmek doğru mu yani. Daha reşit bile değil.Seni ne ilgilendiriyor ki? Benim arkadasim 17 yasinda evlendi, sonra 4 yillik uni okudu hem de ist uni.de yani ozelde parali da okumadi, calisti basarditek dogru yol senin yolun olamaz yani, herkes seçimini özgürce yapar ve yaşar. Yuva kurmak isteyenleri kinamak da herhalde kimseye olmadigi gibi sana da dusmez
Konu sahibi evlenmek isteyenleri kinamiş ben de bir ornek verdim. Evlendikten sonra da azimli olan uni okuyan ustelik de ozelde parali okuyanlardan daha yuksek puan alarak okuyan insanlar da var, bunu da bilin, ne oldu zoruna mi gitti cınım? 17 yasinda hukuken evlenebiliyor, sana mi sorcakti annem? Sana ne?Niye paralı okumak suç mu. Ben de özelde okudum. 17 yaşında evlenmek doğru mu yani. Daha reşit bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?