- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi essraAAA_88
-
O dami zengindikonuyu rahmetli babannem açmış sandım bir an
O dami zengindi
O zaman kelimelerini seçerek yazmali. Ayrıca kime göre haklı? Isteyen istediği zaman evlenebilir kim karışır ki. Herkez kendi yoluna bakmalı bence kimsenin hayatına burnunu sokmamalı.Ben hava atmak için söylediğini düşünmüyorum. Dalga geçtiğini de.. mesela kütüphaneye gidelim dediğinde kızların inek diye dalga geçmesi daha kötü. Aynı yaşlardaki kızların eğitimini düşünmek yerine facede onun bunun evliliği hakkında konuşmaları. Koca bulma derdinde olmalarına üzülmüş. Haklı da yani..
siz beni tanımıyorsunuz hava değil. şuan istesem evlenirim insan var ama geçen kızın biri 21 yaşında konu açmış ailesi .ok zengin eşi 10 lira vermiyor diye. cebinde harç parası yokmuş. sizce o kızın dedği neydi. zengin aile kızıyken 21 yaşında eşine muhtaç ve zorluk çekiyor anlamıyorum niye evlilik bu kadAR hayati mesele oldu.. yoksa görgüsüzlük değil dün kızın biri mimarlık okurken 5 sene sonrası için evlenmeme korkusu yaşıyor. sizce bunlar ne.. geleceğin mimarları doktorları avukatları evlilik düşündüğü kadar bende dahil önce adam gibi olup ders çalışsak sevgilimiz olsa zaten flörte karşı değilim ama bizim nesil çok boş. bizler çok boşuz. görgüsüzlük değil ben sadece bu konuda kızlara seslendim şuan istesem ailem evlendirebilir ama biz evlilik delisi olmayalım. önce ders. sitede kaç kız gördğm 21 de evlenmeme korkusu yaşıyor.. bunlara dedim bakın evlilik herşey değil diye...
Türkçeyi öğrenmeden 5 dil öğrenme isteği de feci ego ister yaniAhh bir de derdinizi anlatabilecek kadar Türkçe ogrenseniz. .. cümle cümle farklı yerlerden kopyalanmış gibi. Baba parasiyla üniversite okuyunca böyle oluyo demek ki .
Boş boş okula gidip gelmeyin eğitim alın kendinizi geliştirin.
O zaman kelimelerini seçerek yazmali. Ayrıca kime göre haklı? Isteyen istediği zaman evlenebilir kim karışır ki. Herkez kendi yoluna bakmalı bence kimsenin hayatına burnunu sokmamalı.
Haklısın ama herkes şanslı olmuyorki işte. Evlenip mutsuzluk yaşayan, kocasının kaynanasının işkencesine maruz kalan, keşke okusaydım iş sahibi olsaydım diye pişman olan çok kız var. Okuyup işi olanlar bile zorluk çekiyor. Evlenip yuva kurmak, mutlu olmak herkesin hayal ettiği şey ama bir bayanın önce kendini düşünmesi lazım.O zaman kelimelerini seçerek yazmali. Ayrıca kime göre haklı? Isteyen istediği zaman evlenebilir kim karışır ki. Herkez kendi yoluna bakmalı bence kimsenin hayatına burnunu sokmamalı.
Aaa ciddi ilişkisi mi varmış? Hani hiç sevgilisi olmamıştı. :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?