evlilik delisi kızlar

5 dil öğrenmek tv de sunuculuk yapmak anaokulu açmak....
Merak etme canım zaten erken evlenemezsin...
Hiç korkma

Evet haklısın eğitim çok önemli belki bazı kızlarımızın da gözünü açmak istiyor olabilrsin amaaa gel gör ki şu yazdıkların kıskançlık dolu sözler gibi geldi bana. Sen madem kendini geliştirmek istiyorsun kendi yolunda ilerle. Madem bu kadar aklı başında bir kızsın ayağına takılan çakıl taşlarını savurmayı nasıl beceremezsin ?
Sonra onlar senin seçtiğin yolu seçmediler diye kimseye düşman olamazsın sen küçümsemiş bir tavırla anlatmışsın olayları kimseyi sen gii değil diye küçümseyemezsin. Bir de devamlı olarak çok zenginiz diye vurgu yapman da çok kötü durmuş. Bir de bu kadar kariyere önem veren birinin ben çocuk gelişimi alanında kariyer yapmak isteyeceğine nedense inanamıyorum. Yani ben kendimce parçaları birleştirince senin bu düşüncesinin altında yatan sebebin kıskançlık duygusu olduğuna varıyorum. Son sözüm olarak insan kendisini övmemeli bırak başkaları övsün seni. (çalışkanım,zenginim,onalr evlilik delisi ben okuyacağım vs vs ) .
Kıssadan hisse samimiyetsiz buldum fazlasıyla.

sürekli müge anlı' dan bahsediyorsun,konu sahibi hayırdır?

kendine müge anlı'yı örnek alıyorsan,iyi yapıyorsun.başarılı bir gazeteci,televizyoncu.aynı zamanda bir anne ve şu yaşında,ikinci üniversitesini hukuk okuyor, diye biliyorum.

ama senin savunduğun tezlere uymuyor ki,kadının hayatı.

1) evlilik nasip işi ne zaman olacağı belli olmaz
2) her 20-21 yaşında evlenen çok evlilik meraklısı olmuyor
3) kendini geliştirme konusuna katılıyorum ama evliliği buna engel görenlerin ya kocasında sıkıntı oluyor ya da kendinisini birine dayamak hoşuna gidiyor
Şimdi Canım;
Ben 20 yaşında evlendim. Türkiye'nin en iyi devlet üniversitelerinin birinde okuyordum Türkiye 13. Oldum lysde. 2 yıllık evliyim 8 aylık bir bebeğim var ve hukuk okuyorum son senem. İyi derecede İngilizce Almanca ve İspanyolca biliyorum.
Evlenmeden önce hayatta evlenmem diyenlerdendim. Ama evlenirsem de hayatı kendim içinn yaşadığımdan asla hayatımı değiştirmeyi düşünmedim eşim de hep destek oldu eğitim konularında. Sanırım nişanlanan bir arkadasım vardı çok dalga geçtim yüzüne yüzüne
O da bana: "kınadığını yaşamadan ölmezsin" Dedi Ondan olabilir
Düşüncelerin güzel ama kendini çok çok çok geliştirmen lazım herkesi de bir kefeye koyma bence sen de çok başarılı biri değilsin üzgünüm

Canim abd dede yasadim turkcem bozuk diyorsun tv de sunuculuk yapmak icin iyi ve duzgun bir turkceye sahip olman lazim.
Mutlaka kendini gelistir.

Reactions: KV_
Ayrıca aklı başında biri insanların hayaleri ile dalga geçmez, geçemez.

Siz bu konuyu kendinizi övmek ve egonuzu tatmin etmek için açmışsınız.
Kendinizde olan eksiklerin sizde farkındasınız aslında....

Ay çok fena katıldım şu an

Ben de 30da anca evlenirim diyordum. 24ümde evlendim. Annemin arada yaptıkları hariç çeyizim yoktu. Yaptım 2 ayda, gelinliği dışarı çıkıp 1 günde seçtimfalan. Doğru insan ggelince de kaçırmamak lazım bence aşkın bizi ille evlenmek istediğimiz yaşta bulacağı yok. Hiç kaynana, görümce, elti vs derdi de ççekmedim. Yalnız kızlara da kendinizi böyle ifade ediyorsanız yalnız olmanız normal sanki. Yüz kişilik sınıfta herkes anlattığınız gibi olamaz. Biz de okuduk sonuçta. Anlattığınız şeklin tersi arkadaşım çok daha fazlaydı.

Niye kızla dalga geçiyorsunuzki. Gayet olgun mantıklı konuşuyor. Diğer konularda evde kaldım diyenlere önce oku iş bul diyorsunuz.

Neyse, konu sahibi valla çok takdir ettim seni. Boşver sen milleti oku ideallerini gerçekleştir. Zamanı gelince hayırlı bir evlilik yaparsın.

inan bir kısmını ancak okudm. herkesin hayat görüşü hayattan beklentisi farklıdır. ben 22 yaşında işimi bulmuş biriydim mesela. 23 yaşımda evlendim. biraz da kısmet işi. 30 da evlenir yanlış evlilik yapar 23 de evlenir en doğrusunu bulur. herkes kendinden sorumlu sen kendine baka başkaları belki senden daha doğru karar verir kimbilir.
bu arada 22 yaşımda nişanlanıp 23 yaşımda evlendiğim kişyle mutluyum çok şükür. şayet dünyaya gelsem yine aynı şeyi yapardım. Rabbim pişman etmesin inş.

Evlen ablacım sen ,ne yapacaksın okuyup da.
Rakı içenler öldü de su içen ölmedi mi ?

Ay kiz icimi karartin

Dedigim gibi dediklerinde haklisin ama herkes sizin gibi El bebek gül bebek yetistirilmiyo kimin in babasi baslik parasina kizini satarken baska aile yasinda geciyo diye evlendirip gönderiyorlar kimiside kendi istiyo hatta kaciyo hersey kismet kötü dersin iyi cikar iyi dersin kötü cikar kac tane Polis doktor ögretmen okumus tahsil görmüs insanlar Evlilikte cinnet getirip ailesini öldürdü

Hayata hersey göreceli kimisi yetenekli firsati yok kimisi yeteneksiz firsat icinde yüzüp bisey yapmiyo her evlilik toz pembe deil ancak evlilik demek karsilikli sorumluluk demek iyi günde kötü günde yanyana omuz omuza olmak demektir evlilik bence güzel bir sey cünkü esim iyi biri ve ben onu 6 yildir ilk günkü gibi seviyorum ve sevildigimi hissediyorum Allah herkese güzel ve mutlu evlilik nasip etsin

Kizimin okumasini istiyorum o ayri bi konu cünkü benim okuyacak maddi durumum yoktu okula gidene kadar millet 3. Derse girerdi yani anlicaniz hayat herkese adil degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…