evlilik delisi kızlar

Muge anliyi izleyecek bos vaktin var yani.bi kac bolumu ayni anda okuyorsun,cok geziyorsun,ciddi iliskin var ilginc..

Kınayabilir ben de kınıyorum. Küçük yaşta öyle ya da böyle bir şekilde eğitim almadan iş bulmadan evlenenlerin çoğu mutsuz bir hayat yaşıyor. İstisnalar olabilir. Ayrıca insanların okul tercihi kimseyi ilgilendirmez. Bana değil de keşke bir bilene sorsalarmış 17 yaşında çocuk gelini evlendirirken.

Son düzenleme:

Hepsini okuyamadim .Herkesin kendi tercihi yanliz. Sen kariyer isteyebilirsin bu senin secimin. Bende okurken evlendim bu evlilik delisi oldugumu gostermez. Sevdiğim adam ve bn hazir hissettik oldu. Evliykende okunuyor bende matematikciyim kamuda öğretmenim iktisat bitirdim ilahiyat da okuyorum suan .Kotu yorum yapmak istemiyorum ama bu kadar elestirerek bakma. Bende 25 varmadan cocuk yapmanin taraftariyim sabrin gücün her gecen gun azaliyor...Gayette normal evlilik istenmesi istemeyen garip..

Biri bana böyle bir yorum yapsa oturur ağlardım yemin ederim. ZINLAYAPAY Acimamis giydirmis resmen

Türkçe bilmiyor ama beş dil öğrenecek ve en uzman olacak ablası.

kimin ne derdi var bilinmez. bolluk içinde yaşıyo atmış tutmuş. abisinin babasının tacizinden kurtulmak için evlenen bile var. bilip bilmeden ötmüş babişko parası böyle bişey demek ki elhamdulillah.

75 kiloyum hiç takmıyorum diyerek aslında beğenilmediğini ama önemsemediğini söylemeye çalışmışsın. bence senin özgüven sorunun var. kıskanıyo olma ihtimalin çok yüksek sevilen sevenleri. çünkü çocuk akıllısın daha 21 yaşındaki insan değil bunları yazan. fikren aynı fikirdeyim kariyer takıntım var ama senin durumun samimi değil. ya destek al ya kendin el at durumuna. kilonu kafana taktığını ama bunu kendi içinde bastırdığını düşünüyorum.

evlenmek birini sevince mükemmel bişey. sevmezsen eziyet. kimi insan çocuk ister evlenir. kimi insanın evinde huzur yoktur bakınız ben. hem çocuk istiyorum hem huzur sorunum var. tabii ki gideceğim yeri bilemem ama bi umut işte.

o yüzden kendi işine bak kendi içinde hallet milleti kınayarak bastırma problemlerini. kilo ver bakımına devam et kariyerine de bak ama kimseyi kınama by süreçte. hayattan herkesin beklentisi farklı.

bana da sorarsan "bazen" kariyerden de önemli şeyler var. bilemiyorum ama yapmacık ve kompleksli geldin. özgüven sıkıntın var.

kızının kk da yorumlarını okuyan, gizliden hesap alıp akıl vermeye çalışan anne edası

Ben de 20 yaşındayım ve psikoloji öğrencisiyim. Biraz bir şey biliyorsam sen bilinçaltından evlenmek isteyen ama bunu sürekli bastıran, bu yüzden evlenmek isteyenleri aşağılayan birisin.

Kilonu da kafaya takıyorsun acayip derecede.

Konunun ortasında hortlayan sevgili yalanına da kimse inanmadı kardeş, haberin olsun.

K.bakmada o açılan konulardaki yorumları hiç okudun mu?
Burada kime sorarsan sor kimse sana okumadan evlen demez.
Demek ki sınıftaki arkadaşların okuyup okulu bitirip evlenmek istiyorlar yani bu mudur derdin?
Herkes istediği hayatı yaşar sana sorarlarsa kendi fikrini beyan edersin oldu bitti.
Bu konu neden rahatsız etti ki arkadaşlarınızda okulu bırakıp evleneceğim demiyorlarmış zaten.

Bu konuyla ilgili kimse hiçbir şeye inanmadı ki zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…