evlilik delisi kızlar

Valla ben de 21 yaşında uni okuyorum o kadar da sosyalimdir birçok kesimden arkadaşım var hiç evlilik delisi olana rastlamadım

Ayrıca yazının bir yerinde eğitim kendini geliştirme her yaşta olmaz gibi bir şey demişsin, önce bu kafanı değiştir. İnsan 70 yaşında da olsa kendini geliştirmeye devam etmelidir.

Arkadaşının olmamasının en büyük nedeni herkes gibi evlenmeyi istemiyor olman değil insanlara yukarıdan bakman diye tahmin ediyorum.

Hayatı bu kadar planlı da yaşama. Hayat sen planlar kurarken yaşananlardır demişler. Sen bi aşık ol, bakalım durabiliyor musun 30una kadar.

Hayatta önemli olan bence; para, kariyer, hırs, evlilik vs değil. Hayatta önemli olan mutluluğu yakalayabilmek. Kariyer ya da koca.. Bırak insanlar neyle mutlu olacaksa onun peşinden koşsun. Sen niye kendine dert edindin?

Öldünüz kıskançlıktan

Hic samimi bir konu degil.
Yasamak isteyip yasayamadiginiz seyleri yasayan insanlara sitemkar dolu bir konu bu.
Kilo, evlilik, yalnizlik vs.

yok tam tersi insan önce kendi mutlu olmalı kişiye zamana bağlı olmadan hayatta her an herşey olabilir dün mimarlık öğrencisi 21 yaşındaki kızın evlenmeme korkusuı yaşıyorum konusunu okudum ona ve tüm kızlara yazdım sağır olunsa kör olunsa evlenilmese bu hayatın sonu değil. biz biziz kilomuzla yaşantımızla mutlu olmayı bilelim korkuya gerek yok.. yoksa evlenince eşle sorun olsa mutsuzum denir. önce kendimiz mutlu olalım gerisi boş. maddeye değil maddenin sahibi kendimize bağlanalım. mutlu olalım. korkuları itelim

turne mi?ona sanatçılar çıkmıyor muydu ya?gerçekten,kendimi cahil hissettim.
Kitap günleri var ya ablam Hani bilmem kaçıncı baskıda artık imzalıyorlar kitapları.
Sanırsın bir adem güneş, bir feyza altun
İmza gününe çıkacak.

Kim alacak kız senin kitabını?
Bir de orada da babam doktor biz çok zenginiz yazdıysa var ya
Gör sen curcunayı ahahah

Yazdigim sey bu kadar degildi, alinti yaptiginizda kesilmis olmali

What dedin m
what dedin my rose? İt is so interesting that you spent just 3 or 4 years in usa but your turkish is awfulll!!! İ see you want to say i lived in usa and my turkish is not good cause i spoke english english english honey, marriage isnt not bad as you think and i dont think all the girls in your class want marry i think you believe you ara perfect the other s not

Ukala burnu havada kimseyi

begenmeyen zengin kız

havalariniz var matmazel

Bu durumda size tekrar söylemeliyimki SA NA NEE...

Saçmaladıgınizin ve gereksiz

yargılamalarda bulundugunuzu farkedin artik ¿?¿?

Allah seni

vallahi ben evlenirken çok cahildim.kendimi sonradan geliştirdim.bak hala oldum demiyorum,daha çok şey var,öğrenecek.

öğrenmenin yaşı yok.size göre,erken evlendim diye,hep öyle cahil mi kalmalıydım?

With this turkish how you make turne ( ing neydi la bunun :)) ) i dont believe you tatlım

Kendini fazla övüyorsun.Yanlış anlaşılıyorum diyorsun habire ama doğru anlaşılacak bir giriş yok konunda açıkçası bir de böyle kamu spotu gibi yani isteyen istediğini yapar baya yazmışsın sapıklar bilmem neler bir de psikoloji de oku bu bölümleri bitirince bizi iyi ezersin artık.

hımm şimdi anladım.

yalnız korkarım,konu sahibi birazdan,ben aslında ay... ar...'ım,sosyal deney yapıyorum, diyecek.

haklısın canım benim zaten sevdiğim var sevgilim ama ben evliliği sevdimle mutlu olmak için istemiyorum. Allah korusun o ölse .. ben önce kendimle mutlu olayım. evet okumanın yaşı yok ama gençken beyin daha boş hayat dha kolay. sevgilimle o da çok okuyor öğrenci ve inanın ki evliliği sırf aşk için yaparsak aşk bitince yada eşimiz ölse o zaman üzülürüz.. en güzeli kendimizi olduğumuz gibi sevelim evliliği zamana bırakalım... yoksa aşk çok güzel ama amaçlar çok önemli eğer sırf aşktan evlenirsek olmaz. evlilik hayatı paylaşma ilerde eşim maddiyatı kötü olsa benim kendim iyi olmam lazım ona destek olmalıyım... ünide ciddi ilişkim var. aşk gözümü kör etmiyor çünkü birde hayatın gerçekleri var. müge anlıyı izleye izleye ve çok gezen işte çalışan biriyim çok insan gördüm. aşk bekler bekletiyoruz ama aşk sabrı öğretir. önce ikimizde mesleğe başlamalıyız. aileler tanışıyor bu derece ciddi ama aşk bekler ama evliyken okumak çok zor yapan var ama bebekle ev işiyle finallere hazırlanmak çok zor..

hımm şimdi anladım.

yalnız korkarım,konu sahibi birazdan,ben aslında ay... ar...'ım,sosyal deney yapıyorum, diyecek.
Aaaa çok mantıklı, ama onlar biraz zeki oluyorlar.
Bu bildiğin fake atıyor.
Turnesi var, amerikada okumuş, yeditepede mütercimlik yok, bak konu başında sevgilim yok demiş.
Sonra benim sevgilim var diyor en son yorumda.

15 yaşında bir ergen bence.
Bize de mi tıreeeeek be ablam??

Kitap hangi dilde? Eğer ingilizce ise neden ingilizce yazanlara cevap vermiyorsunuz? Eğer Türkçe ise neden burada Türkçem kötü diyorsunuz? Şahsen ben sizin gibi bir kişi kitap çıkaracak olsa ne editörlüğünü ne de redaktörlüğünü yaparım. Almanca yazdım derseniz isterseniz o dilde de konuşabiliriz?
Konu sahte bariz belli, yaşamak istediğiniz hayali anlatıyorsunuz şuan. Ancak keşke altyapınız sağlam olsaydı.
Kiblemek bile gelmiyor içimden inanın. Her mesajınızda komik duruma düşüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…