evlilik delisi kızlar

yok kıskanma değil sadece üzülüyorum bizler rahat büyüdük ama yeni nesil de sabır yok. yoksa insan sevebilir. bende sevsem eğer doğru insan olduğuna inansam evlenmeye karşı değilim ama bizler çocuğuz daha adam akıllı ev işi yapmayan okulda boş boş gezen bizler sizce doğru anne olur muyuz.. ben arkadaşım evlendi ama şuanda 4 ay oldu ama ailesinin yanına taşındı bunu diyorum evlilik meslek sahibi olmak çocuk oyuncağı değil. kim ne zaman hazır sa o zaman evlensin. doğulu komşumuz 18 yaşında şuan anne gidip onun sabri hayat mücadelesi beni imrendiyor ama bizler aa gelinlik evlilik diye baktığımız için 4 ayda da boşanılır. ben içten kıskanmıyorum sadece insanları uyarmak istiyorum. bu katiller şiddet meyillisi kocalar insanlar hep bir anne babanın çocuğu sadece geleceğin bireyleri olacak onlar ve ilerde eş komşu olacak. sizce mutsuz yada sabırlı olmayı bilmeyen annenin çocuğu babanın çocuğu nasıl olur. ben stajda çok çocuk görüyorum hocam annemi sevmiyorum diyen. yoksa yaşla alakalı değil hazır olmakla alakalı. bende şuan evlensem geleceğe sağlıklı birey yetiştirmedikçe evliliği niye isteyim. yoksa kimseyi üzme derdim yoktu özür dilerim ama gelin bir görün okulda çocuklar mesela kimi altına yapıyordu araştırdık evde ailesinin bozuk psikolojisi 4 yaşındaki kızı etkilemiş ve ben boşuna demiyorum müge anlıyı seviyorum kızlar anne olabilir ama bizler gelecekteki insanların sorumlusuyuz. diğer öğrencim 5 yaşında evdeki şiddeti anlattı sizce evlilik bu mu. ne oluyor bizlere... evlilik toplumun gereği oldu anne olmayan hafife alındı ama çoğu kadın şiddete uğruyor sonra araştırıyoruz çocukken dayak yiyen insan ilerde eşini dövmüş. 0-6 yaş o kadar önemli ki özgecan aslanın katilide zamanında sorunları olan ailede büyümüş. internette çocuğuna şiddet öğreten anneler var. ben evleneni niye kıskanayım içim acıyor o kdar insan var ki dayak yiyen ama bunlar bilimsel olarak kanıtlandı çocukken sorunlu büyüyen ailelerin çocukları. 1 ay sonra kitabım çıkıyor. ben evlilik kötü demiyorum. sizi üzme yada aşağılama amacım yoktu çooooook özür dilerim ... bir gelseniz keşke ben yetiştirme yurdundaki miniklerle hafta sonları öğretmenlik yapıyorym.. inanın evlenip anne olmak değil derdim o kadar yalnız çocuk var. ben bunu diyorum anne baba severek evleniyor ama boşanırken çocuk yetiştirme yurduna gidiyor ve çok üzüntülü hayatlar var. herkes evlenir anne olur ama özellikle çocuk büyütmek bambaşka. herkes anne olmasın. bu geçenlerde 17 yaşındaki öldürülen kader kızımız evli 3 çocuk babasıydı. sizce bu çocuklar nasıl sağlıklı olur. müge anlının yanında olmak istiyorum.. çünkü inanın kimseyi kıskanmıyorum zaten şuan boşanma aşamasında olan arkadaşıma imrenmiyorum. şuan hamile olsaydı sizce geleceğin ayşeleri fatmaları ahmetleri sağlıklı aileden olması lazımken sorunlu evliliklerde büyüyen çocukların bilinçaltında hipotalamus en çok etkileniyor ve ergenlikte ortaya çıkan sorunlar oluyor. ben yoksa kimseyi kıskanmam. bir insan 15 de 35 de 45 de anne olabilir ama annelik en kutsal vazife.. o vazifeyi en doğru zamanda yapmak lazım

"Feminizm koca buluncaya, komünizm para buluncaya, ateizm uçak sallanıncaya kadardır." derler. İnşallah bu idealist tavrın sevgiliyi buluncaya kadar olmaz.
Şaka bir yana her genç kız öncelikle mesleğini edinip kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Tabi evliyken üniversite okuyan da var. Velhasıl, herşey zamanında güzel ama işte o doğru zaman her insan için farklı olabiliyor. Herkesin hayatı kendine.

öncelik meselesi.bende bu sorunları yaşadım gözlemledim.Evlilik düşüncem yok diye çok evde kalmış muamelesi gördüm ama çokta dert edilecek bir durum değil ki.Benim önceliklerim farklıydı, onlarınki farklı.

Evlenen kariyer yapamaz diye bişey de yok.İkisini bir arada yürüten de var,Evlenmek kariyere engel değil...kariyeri engelleyecek erkekle evlenmedikten sonra

Olurda evlenmeye karar verirsin adayınada ailem zengin avukat doktor bilmem ne diye gitme

ben sevdiğim insanın işine yaşına bakmam önce karakter önemli. eniştem işitme engelli ablamla çok mutlu...ben aşk engel tanımaz diyorum. maddiyat ben çalışınca eşim sorun değil.. doğru insan önemli. geçen biri konu açmış içgüveyi diye ben ona inanmıyorum ben üvey anneliğe karşı değilim. ben ilerde koruyucu anne olmak ne bileyim hiç anne kokusu kokmayan bir öksüze anne olmak ne güzeldir. maddiyat gelip geçici ahlak kalıcı..

Yaşıtız seninle kardeşim.Beni yaşıtlarımızın ya da küçük yaştakilerin evlenme düşünceleri rahatsız etmez ama bu konuyu abartıp hava atmaya çalışanlar baya rahatsız eder.Ama bu konu için burda da konu açacağımı düşünmem yani sana ne bize ne onların düşüncelerinden. in vino veritas nında dediği gibi ya onlar gibi olmak isteyip olamıyorsun ya da hayatın aslında gerçekten boş gidip bunları kafaya takıp konu açmışsın. @prayforlosers ın senin için yazdığı ingilizce öğütlere bak bari.Bir de sen bir yorumunda zengin kızlar bulaşık yıkamayı bilmez etmez evlenince kul hakkı cart curt.Kardeşim kız zengin gidip elinde mi yıkayacak? Sen kendin elinde yıkayacağını düşünüp onları kıskanıyorsun bence he!

Yahu sana NE milletin derdi seni niiye gerdi¿

Onlar senin UZMANLAŞMANI dert ediyolarmı¿?¿

Tatlım yukarda biri ingilizce bişey yazmış, ben anlamadım. Bi tercüme etsene bi zahmet. Çok merak ettim valla.

haklısınız çok teşekkür ederim ben sadece hava atmak görgüsüzlük değil. bunu diyorum ki ben kimseye demiyorum zaten suskun biriyim o çocukları görünce mesleğim gereği çok seviyorum ama ne aileler var. çocuğunu döven. staj yaptığım okulda müdürle gittik ev çok güzel ama içindekiler kötü malesef. buradaki ablalar beni yalnış anladı. yoksa hava atma derdim yok şuan babam diyor evlenmek istersen evlendirirm ama ben istemiyorum.. ondan dedim. herkes evlenebilir ama önce doğru insanı bulmak değil doğru insan olamamız lazım. biraz olgunluk lazım

Kib

Evlenen evlenir, evlenmeyen evlenmez. Bu kadar basit. Herkes ultra kariyer yapmak istemeli diye bir kuralda yok.

Ya yerim seni o seni aklınca küçük düşürMuş
Sen niye ablam ablam diye açıklama yapıyorsun kadına .
Bu kadar alttan alma herkesi =)
Haklısın bu arada bu düşüncelerle devam et

Buraya nereden geldik
Ben uyardım sadece bu kadar açıklamaya gerek yok hiç

21 yasında evlendim ha iyi mi ettim ?
Hayır
Ama kimseyi de böyle gömmedim abicim ya :)
Üstelik zengin olması, bilmem kaç uni.okumasının konu ile alakasını ben de anlamış degilim :)

siz beni tanımıyorsunuz hava değil. şuan istesem evlenirim insan var ama geçen kızın biri 21 yaşında konu açmış ailesi .ok zengin eşi 10 lira vermiyor diye. cebinde harç parası yokmuş. sizce o kızın dedği neydi. zengin aile kızıyken 21 yaşında eşine muhtaç ve zorluk çekiyor anlamıyorum niye evlilik bu kadAR hayati mesele oldu.. yoksa görgüsüzlük değil dün kızın biri mimarlık okurken 5 sene sonrası için evlenmeme korkusu yaşıyor. sizce bunlar ne.. geleceğin mimarları doktorları avukatları evlilik düşündüğü kadar bende dahil önce adam gibi olup ders çalışsak sevgilimiz olsa zaten flörte karşı değilim ama bizim nesil çok boş. bizler çok boşuz. görgüsüzlük değil ben sadece bu konuda kızlara seslendim şuan istesem ailem evlendirebilir ama biz evlilik delisi olmayalım. önce ders. sitede kaç kız gördğm 21 de evlenmeme korkusu yaşıyor.. bunlara dedim bakın evlilik herşey değil diye...

Bu kadar idealin, hedefin varken bunlara mi takildin? SANANE? Herkes senin gibi düşünmek zorunda mi????

Ya yerim seni o seni aklınca küçük düşürMuş
Sen niye ablam ablam diye açıklama yapıyorsun kadına .
Bu kadar alttan alma herkesi =)
Haklısın bu arada bu düşüncelerle devam et

çok mahçup oldum bazı ablalar görgüsüz demiş ama ben biraz heyecandan yalnış ifade ettim eğer sizleri üzecek bir şey dediysem özür dilerim gerçekten sitede uzun zamandır baktım hep üni okurken acaba evde kalır mıyım korkusu saranları görünce kendimi tanıtmak istedim. hayatı akışa bırakmak lazım. zaten çok üzüldüm geçen yaşıtımın bu korkusu üzdü beni. herkes evlenebilir. ama Rabbim doğru insanlar çıkarsın karşımıza. ablalarım gerçekten sizleri üzmek gibi bir niyetim yok cennet annelerin ayakları altında hepinize teşekkürler. sizleri çokkk seviyorumm... sizler annesiniz en kutsal vazifenin sahiplerini elllerinden öpüyorum benim melek annelerim. sizler olmasanız biz ne yapardık

kaç kere evlendın ki evliliği bu kadar ıyı bılıyorsun? aileden görmekle de olmaz
bunu anlamış olmak için gercekten evlenmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…