evlilik delisi kızlar

Verilecek en dogru cevapti

Hadi anlat bize gercekleri evlenmekmi istiyosun
İşi gücü bırakip hayati sorgulamak niye

Yahu sana NE milletin derdi seni niiye gerdi¿

Onlar senin UZMANLAŞMANI dert ediyolarmı¿?¿

ben milleti değil o alın teriyle çalışan anne babalırı görünnce kıyamıyorum onlara yoksa banane ama işte ne bileyim ne hayallerle evlenip çocuk büyüttüler o üzülen anne babalar için birşey yapmak istiyorum. hastanelerin psikiyatri servisinde ergenlerin anneleri için ne bileyim küçük süprizler yapmak istiyorum ama bilmiyorum ben sadece ailelere üzülüyorum. onların hakkını ödeyemeyiz. anneler doğumda ne sancı çekiyor bizim için uykusuz kalıyor bizde biraz onları sevindirelim. ne olacak. o cennet ayaklı annelerin ayaklarını öpmek lazımken bizlere baksanıza hep ben büyüyüm evleniyim ama ailemiz yok bu sırada

Konunu sonuna kadar okumadım.
Çünkü ilk 5 cümlesi yetti bana..

Kendin için güzel şeyler yapıyor olman zaten en önemli unsur.
Başkalarının hayatı seni neden bu kadar rahatsız ediyor.
Kişiler evlenir, boşanır, bi daha evlenir... Bu bizi ilgilendirmez ki?
Herkesin kendi hayatı kendi idealleri.
Herkes senin düşündüğün gibi düşünecek veya yaşam tarzı seçecek diye bir kaide yok.

Senin tek yapman gereken sana uymayan ortamlardan uzaklaşmak kendine göre bir ortam yaratmak.
Karşındaki insanlara da en az sana duyulan kadar saygı göstermek.
Kimsenin de haddi değil karşısındakine "ya evde kalırsan, ya sen okurken evlenme zamanın geçerse vs." gibi telkinlerde bulunmak.
Sen de dahil, herkes kendi hayatına baksın...

Anlamadım ama olsun beğendiim

Sen böyle uysal uysal cevap verdikçe daha çok üstüne gelirler .
Karakter Analizi yaptılar baksana 2 dakikada .
Aslında evlenmek istiyormussun bulamiyormussun
Arkadaş ortamın yokmuş bilmem neymiş .
Vay anasını ben bu kadar çabuk tahlil edemiyorum hepsi birer psikolog .
Kızım sen de sanane desene sanane diyene .

Tabi başarabilirsin dunya barısinida sen saglarsin önce sinifindaki 100 kisinin ,istedigin gibi davranmalarini sagla sonra digerleriyle ilgilenirsin¿

+1

güzelim eğitimde yasi yokdur bence benim bitane prensesim var ve hala kurs'larla özel okullarla kendimi gelistirmeye calisiyorum yas işi degil istek azim olmasi lazim cok sükür kaynanadanda cekdim ettim yok iykide 20 yasinda evlendim herkesin görüsü ayri sen evlilikle ilgili sorunlarin varsa bi kenara birakip arkadas cevreni degistir konu biraz sapmis gibi Allah yolunu acik eylesin....

konum yalnış anlaşıldı yaşıtım benim ben sadece evlenmeyin demiyorum ama kız 20de evlendi geçen hafta ama 1 ay olmadan sıkıldım diyor. ben kimseyi kıskanmıyorum sadece birkez gelin ve görün.. hocalarımız aynısını söyledi. kızlar evliliği gelinlik çeyiz sanıyor. erkekler de güzel eşim olsun sanıyor. peki sonrası. ben kıskanmam. sadece 1 ay sonra kitabım çıkacak turnelerim bailıyor çocuk eğitim ile ilgili. şımarık annelerin çocukları olsun sonra onlar rahat büyüsün sonra geleceğin suçluları sapıkları eşini aldatanlar katiller bi bakın araştırın çocukken sorunlu büyüyen. anne olayım diyor kız orası beni ilgilendirmez ama toplum gelecekte şimdiki çocuklra emanet. ve özgecan aslanlar var bu ilkede katili çocukken dayak yemiş sorunlu büyümüş. evli adam karısı dururken gidip parasıyla genç kızlarla geziyor. alın işte bu evlilik sadece formalite olmuş. konu açtım evet ama seslendim çünkü lütfen kızlarımız anne olmak için evlenmesinler önce hazır olsuınlar yaş demiyorum akıl sağlığı bozuk olup evlenen var. hiçmi görmğyorsunuz müge anlı kızlara sesleniyor hergün. bulaşıl yıkama ben kıskanmam elimde olsa tüm yaşlıların hastaların ihtiyacını gidericem onlarla ilgilencem ama lütfen sırf evlenmiş olmak için evlenilmesin.

Gerçekten yazdığınız kadar idealist/hayalperest bir insan olsaydınız, çevrenizde bulunan insanların hayallerini ve ideallerini küçümsemezdiniz.

Bana samimi gelmediniz konu sahibi.

Kendi hayatınıza odaklanın ve insanları yargılamayın. Eğer yargılamaya devam ederseniz evet sonsuza kadar yalnız olacaksınız.

Hic samimi bir konu degil.
Yasamak isteyip yasayamadiginiz seyleri yasayan insanlara sitemkar dolu bir konu bu.
Kilo, evlilik, yalnizlik vs..

21 yasindayim, tercumanim, 20 gun sonra dugunum var coook mutluyum.
Evden calisacagim, koca getirecek ben yiyecegim

Oldu mu

Herkesin kendi hayati, kendi karari. Yargiladigin surece yalnizliga mahkumsun, dunyanin duzeni boyle isliyor.

Baya zenginiz yani allahim yeni nesil tam duvara carpmalik

yok ben uzun zamandır sitede 21 de evlenmeme korkusu yaşayanları görünce şuan istesem evlenirim ama evlilik sizi aldatmasın gelecek korkunuz olmasın derdindeyim. sitede çok kız var küçük yaşta evde kalma korkusu yaşayan beni örnek verdim evliliğe erkeklere bağlanmasınlar önce kendileri mutlu olsunlar sonra evlenince buraya konu açsınlar istemiyorum. benim okumam çok gerekli değilken ama bu ne 21 de evlenmeme korkusu diye 25 yaşını düşünme. dünkü konuları okursanız mimar kızın konusunu görünce anlarsınız beni. ünlüler bile 35 de evlenirken üniversite okurken evlilik isterse gitsinler evlensinler ama burada evlenmeme korkusu yaşıyorum diye konu açılmasın. okuldaki dekanlar görse gülerler. mimar olmak var en iyi mimar olmak var. erkekler bizi seçmesin biz onları seçelim. kültürümüzle eğitimimizle geliştirelim kendimizi sonra bu koskoca dünyada erkek mi yok. evlenmeme korkusu yaşayan kızı görünce açtım. kızlar sadece evlilik değil eşi ölseler ne bileyim boşansalar hayatta hiçbir şeyin garantisi yok en güzeli önce kendimiz mutlu olalım gezelim dolaşalım bu ne yaaaa evlenmeme korkusu

turne mi?ona sanatçılar çıkmıyor muydu ya?gerçekten,kendimi cahil hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…