- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi essraAAA_88
-
Benim şu konudan çıkardığım sonuç;
-Evlenmek güzel bişey olabilir ama bu isteğimi saklamak zorundayım.
-Hiç sevgilim olmadı çok kafama takıyorum ama umursamıyor gibi göstermeliyim.
-Kilo fazlam var bunu da takıyorum ama takmıyor gibi yapmam gerek.
-Arkadaş ortamımla ilgili sıkıntı yaşıyorum, aralarına giremiyorum, asosyalim ama bu da umurumda eğilmiş gibi davranıyorum.
-Çevremdeki kızların yaptığı şeyleri yapmadığım ya da yapamadığım için kendimi derslerime verdim, iyice kasıyorum.
Güzelcim senin yaşlarındaki genç kadınların aklının fikrinin evlilikte olması ne kadar yanlışsa senin seçtiğin yol, yaşadığın hayat da yanlış.
Bu yaşlar gezme, tozma,eğlenme, arkadaş edinme, cozutma, karşı cinsi tanıma yaşlarıdır. Bunların yanında tabi ki derslerine odaklanacaksın. Ama sen bütün sosyal ihtiyaçlarını kenara atmışsın. Böyle olmaz, bu yanlış. Sorunlu bir genç kadınsorunlu bir olgun kadın, sorunlu bir eş, sorunlu bir anne olur ileride.
Yahu sana NE milletin derdi seni niiye gerdi¿
Onlar senin UZMANLAŞMANI dert ediyolarmı¿?¿
Anlamadım ama olsun beğendiimSweety, i think you should write something to those who write you in english. They somehow want to confirm the things you say. Also i advice you not to be interested in other girls that much. Life is simple, but people make it difficult. Don't think so much. Try to be happy.
Sen böyle uysal uysal cevap verdikçe daha çok üstüne gelirler .ben milleti değil o alın teriyle çalışan anne babalırı görünnce kıyamıyorum onlara yoksa banane ama işte ne bileyim ne hayallerle evlenip çocuk büyüttüler o üzülen anne babalar için birşey yapmak istiyorum. hastanelerin psikiyatri servisinde ergenlerin anneleri için ne bileyim küçük süprizler yapmak istiyorum ama bilmiyorum ben sadece ailelere üzülüyorum. onların hakkını ödeyemeyiz. anneler doğumda ne sancı çekiyor bizim için uykusuz kalıyor bizde biraz onları sevindirelim. ne olacak. o cennet ayaklı annelerin ayaklarını öpmek lazımken bizlere baksanıza hep ben büyüyüm evleniyim ama ailemiz yok bu sırada
Tabi başarabilirsin dunya barısinida sen saglarsin önce sinifindaki 100 kisinin ,istedigin gibi davranmalarini sagla sonra digerleriyle ilgilenirsin¿ben milleti değil o alın teriyle çalışan anne babalırı görünnce kıyamıyorum onlara yoksa banane ama işte ne bileyim ne hayallerle evlenip çocuk büyüttüler o üzülen anne babalar için birşey yapmak istiyorum. hastanelerin psikiyatri servisinde ergenlerin anneleri için ne bileyim küçük süprizler yapmak istiyorum ama bilmiyorum ben sadece ailelere üzülüyorum. onların hakkını ödeyemeyiz. anneler doğumda ne sancı çekiyor bizim için uykusuz kalıyor bizde biraz onları sevindirelim. ne olacak. o cennet ayaklı annelerin ayaklarını öpmek lazımken bizlere baksanıza hep ben büyüyüm evleniyim ama ailemiz yok bu sırada
Firstly you have to stop arrogance, it looks you ignorant.
Secondly, please trying to improve yourself, your accent, your grammer about your mother tongue
Make new friends and never insult other person.
Be a high quality woman, behave as a girl who has a doctor dada and mama.
I just see a lil girl who is trying to be looks like she's not.
Yaşıtız seninle kardeşim.Beni yaşıtlarımızın ya da küçük yaştakilerin evlenme düşünceleri rahatsız etmez ama bu konuyu abartıp hava atmaya çalışanlar baya rahatsız eder.Ama bu konu için burda da konu açacağımı düşünmem yani sana ne bize ne onların düşüncelerinden. @Sephoraa nında dediği gibi ya onlar gibi olmak isteyip olamıyorsun ya da hayatın aslında gerçekten boş gidip bunları kafaya takıp konu açmışsın. @prayforlosers ın senin için yazdığı ingilizce öğütlere bak bari.Bir de sen bir yorumunda zengin kızlar bulaşık yıkamayı bilmez etmez evlenince kul hakkı cart curt.Kardeşim kız zengin gidip elinde mi yıkayacak? Sen kendin elinde yıkayacağını düşünüp onları kıskanıyorsun bence he!
Baya zenginiz yaniallahim yeni nesil tam duvara carpmalik
konum yalnış anlaşıldı yaşıtım benim ben sadece evlenmeyin demiyorum ama kız 20de evlendi geçen hafta ama 1 ay olmadan sıkıldım diyor. ben kimseyi kıskanmıyorum sadece birkez gelin ve görün.. hocalarımız aynısını söyledi. kızlar evliliği gelinlik çeyiz sanıyor. erkekler de güzel eşim olsun sanıyor. peki sonrası. ben kıskanmam. sadece 1 ay sonra kitabım çıkacak turnelerim bailıyor çocuk eğitim ile ilgili. şımarık annelerin çocukları olsun sonra onlar rahat büyüsün sonra geleceğin suçluları sapıkları eşini aldatanlar katiller bi bakın araştırın çocukken sorunlu büyüyen. anne olayım diyor kız orası beni ilgilendirmez ama toplum gelecekte şimdiki çocuklra emanet. ve özgecan aslanlar var bu ilkede katili çocukken dayak yemiş sorunlu büyümüş. evli adam karısı dururken gidip parasıyla genç kızlarla geziyor. alın işte bu evlilik sadece formalite olmuş. konu açtım evet ama seslendim çünkü lütfen kızlarımız anne olmak için evlenmesinler önce hazır olsuınlar yaş demiyorum akıl sağlığı bozuk olup evlenen var. hiçmi görmğyorsunuz müge anlı kızlara sesleniyor hergün. bulaşıl yıkama ben kıskanmam elimde olsa tüm yaşlıların hastaların ihtiyacını gidericem onlarla ilgilencem ama lütfen sırf evlenmiş olmak için evlenilmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?