Evlilik dışı doğum yapmak

Bekar adammi kalmadi yaa pesss kizim isine gucune bakkkk ayni sey kendine yapilmasini istermydin

Kadın eski esiyle evliyken başkasıyla basılan bi kadın doğruluk oranı sıfır DNA testini biz açtık neden kendisi açmadı sadece herşeyi lafta bıraktı..
Kocan yine de suclu.. hadi ladin yalan soyluyo ama illa ki iliskisi vardir.. olmasa bu kadin cocuklar senden diyebikir mi kocana manyak mi bu adam.. soyle bi donup bakinca hamile mi birakiyo insanlari..

Evlilik icinde olan çocuklarıda göz önünde bulundurun insanın kolu kanadı kiriliyo bazen konu sahibi evli olup bu durumda olsaydı acaba o ne yapardı.
Ya ağır konuşmak istemiyorum ama ben gurursuz olmazdım (aldatıldığım zaman).
Sonuçta çocuğu kocaya güvenerek doğurmuyoruz, Allah göstermesin koca vefat ederse falan kendin başınızın çaresine bakamayacak mıydınız? Yani boşanınca neden kendi başınızın çaresine bakamayasınız ki.
Ben hep şunu savunurum, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Hiçbir kadın durup dururken evli bir adama "benim bununla ilişkim vardııığ" diye iftira atmaz, her ne kadar gözü para da bürüse tanımadığı bir adama böyle bir yakıştırması yapamaz. Ortaya çıkıp rezil olma riski var.
Bence çocuklar olmasa bile kadının kocanıza ilişkisi ya da husumeti vardı.
Kocanız da bu şeyin üstünü güzelce örtmüş.

Ben asla masum demedim hiç birşey tek taraflı değildir ama tuhaf olan o çocuklarının babasını kendisi bile bilmiyor

Burada bir zamanlar bi yorum yapmıstım evli adamlarla brliktelik ile alakalı ve cok rahat relaks bazı insanlar beni taşlamıstı şimdi olan ne size ne o adama ne o kadına hic bisey olmadı olan sadece o masum bebege oldu ne diyelim soruyorjm size ne dememizi beklıyorsunuz ?

Şu çocuklara mandal muamelesi yapıyorsunuz ya içimdeki vahşi uyanıyor resmen.

Iki insan hunharca sevişip bir bebeğin dünyaya gelmesine sebep oluyorsunuz. Yetmiyor sevişkenlerden biri evli... 4.5 ay sahip çıkıyor sonra aman beni arama. E bebek? "Yurda ver gitsin." Çünkü mandal kendisi çok da mühim değil.

4.5 aydır hiç mi bu bebeğin geleceğini düşünmediniz. Hadi açtınız babalık davası. Ne olacak? Düzgünü geçtim vasat bir gelecek için yeterli olacak mı? Onu da ben cevaplayayım. Aman mandal işte büyur!

Ben asla masum demedim hiç birşey tek taraflı değildir ama tuhaf olan o çocuklarının babasını kendisi bile bilmiyor
Masum değil zaten, ne kadın ne de kocanız.
Keşke kadınlara sorduğunuz kocanıza da sorsaydınız. "karın varken neden çocuklu kadın" deseydiniz.
Ama kadına acıdım, kocanıza yaptığını inkar edecek kadar vicdansız. İnsan yaptığının arkasında durur.

Çünkü erkeklerin "kandırabilir" değil de "kandırılabilir" olduğunu düşünmek daha rahatlatıcı. Evdeki adamı affetmeye bahane kalmaz sonra.
Adam kötü davransa anası aklını çelmiştir, aldatsa diğer kadın aklını çelmiştir. Kesin bilgi.

Ben burada aldatıldığı halde "kadın kocamı ilişkiye zorlamış, onu tehdit etmiş kocamın ne suçu var kiiiğğğğ" diyen vasat kadınlar gördüm. Yani kadın affetmek için ağzından bir cümle çıkmasını bekliyor ondan sonra affediveriyor birden.

Bu bayanın bir değil iki değil attığı yalan ortaya cıktı bu çocuklar kocandan diye msj atıp o çocukların kocamdan çıkmaması sorun değil yani ben eşim masum ah vah demiyorum ki sırf kendine baktırmak için evli erkeklere musallat olup bu duruma düşmek dahamı iyi yoksa 3 çocuğum için bazı şeylerin farkında olup sakince sabırla beklememi suç maddi yönde hiç bir şekilde ne eşime ne silme muhtaç değilim çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…