evlilik hakkinda

Ben anlamadim. Iki kisi mi var? Yani iki kisiden birini mi sececeksin? Eger kafanda bu ayrimi yapamiyorsan ve tercih yapma durumunda isen ikisini de secme. Cunku gonul zaten birini daha cok isterdi. Tercih yapmak durumunda kalmazdin.

evet çocuk için..
benim tüplerim tıkalı ve malesef rahim filminde falan açılmadı, yumurta uretimimdede sıkıntı var,
allahtan gelen herşey başüstüne, hakkımızda hayırlısını versin hayırlı olana da gönlümüzü razı etsinn
Ozaman yumurta dondurma işlemi yaptırın bir an önce..

kızlar merhaba
şimdi ben boşanmış bi kadınım 32 yaşındayım tekrardan evlenmek istiyorum
hiç evlenmemiş bi adamla evlenirsem ne gibi sorunlar yaşarım beklentiler hayata bakış acısında farklılıklar yaratır mı? yoksa benim gibi evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmem daha mı mantıklı olur sanki
kafam çok karisik🙄🙄
O benim:)
Benim ikinci eşimin ilk evliliği. O kadar mutluyuz ki.... Allah herkese daha çok versin. Maşallah.

önemli olan evleneceğiniz kişi. Kimseyi evliliğinize karıştırmamalı ve ailesine size karşı söz söyletmemeli gerisi cennet

Aileler cok karışan tipler değilse bekarla da evlenseniz mutlu olursunuz ayrılmış biriylede ayni.

Bir de evleneceginiz kişinin saygisiyla da alakali bir konu bu.

Adam eğer adam değilse. Isterseniz evleneceginiz adamın 5. Evleneceği kadın olun yine sorunlar Yaşarsınız.

O yüzden karakter der susarim...

Eviniz işiniz falan varsa hiç evlenmeyin hani baba evi dediniz ya ondan. Genel olarak bence evlenmeyin dertsiz başınıza dert açmayın.

benim yok cocugum, karşımdakinin de büyük zaten ünv okuyor ve annesinde kalıyor
Ben problem olacağını düşünmüyorum çocuk dediğiniz büyümüş bi yetişkin olmuş.. Ama maalesefki evlenmiş ayrılmış bi kadın bizim ülkemizde kendi dengini bulmalı derler(çok yanlış bi düşünce olsada).. Ama iki kişi karşılıklı anlaştıktan sonra o diyenlere de susmak düşer.. hayırlı olsun bu arada

Aday var mı ?
Anlaşabildiğin kafanın yattığı sevip sevildiğin kişi ile evlen.
Önceki evliliğinde çocuğun yoksa bekarla da evlenebilirsin çocuksuz boşanmış kişi ile de ama çocuklular son tercihin olsun

Back
X