Bilmiyorum, evliliğe veya banaSize mi güvenmiyor sizinle evliliğe mi?
İlla berabersiniz diye düşünmek zorunda değil zaten. Belki sizinle evlilik yürütemeyeceğini düşünüyordur, böylesi daha az sorumluluk olarak geliyordur.Bilmiyorum, evliliğe veya bana
Kadınlar da onlara paralarını yedirecekti sanki!Fakir tipsiz koca istemediğimiz gibi fakir kadında istenmiyor
İlişkilerimde de oldu. Çevremden gözlemlediğim de oldu. Evlilik istemiyorlar. Hepsine bakıyorum . Gayet eğitimli iyi kibar düzgün insanlar ama evlilik istemiyorlar . 37 yaşındaki de böyle , 25 yaşındaki de böyle , çoğunun kalp kırıklığı var geçmişten , güvenemiyorlar .Çoğu bekar hayatına alışmış tek gecelik ilişkilerle yaşıyorlar .
Ben 28 yaşına gireceğim sevgilim 31 yaşında o bile güvenmiyor hissediyorum . Neden böyle bu yeni nesil erkekler?
Neler var ,nelerKadınlar da onlara paralarını yedirecekti sanki!
Umarım para yemek amacıyla evlenmek isteyenleri anlıyordur hemcinslerimiz...
Kesinlikle..Evlilik düşünmeyen erkek yok,sizinle evlilik düşünmeyen erkek var.
Hayatlarının aşkını bulunca baaam diye basıyorlar nikahı,acı tecrübem
Guvenmedikleri için evliliğe girmiyorlar ve guvenmemenin bir çok nedeni olabilir çocukluk tramvası olabilir, aldatılmış olabilir, karşılarındaki insanın küçük bir hatasını ya da yalanını fark etmiştir, kendine de güvenmiyor olabilir .evlilik sorumluluğunu kaldiramamaktan korkuyordur, evlenince insanların değiştiği gibi bir tez var malum ....İlişkilerimde de oldu. Çevremden gözlemlediğim de oldu. Evlilik istemiyorlar. Hepsine bakıyorum . Gayet eğitimli iyi kibar düzgün insanlar ama evlilik istemiyorlar . 37 yaşındaki de böyle , 25 yaşındaki de böyle , çoğunun kalp kırıklığı var geçmişten , güvenemiyorlar .Çoğu bekar hayatına alışmış tek gecelik ilişkilerle yaşıyorlar .
Ben 28 yaşına gireceğim sevgilim 31 yaşında o bile güvenmiyor hissediyorum . Neden böyle bu yeni nesil erkekler?
eski sevgiliniz sizi terk edip baskasıyla mı evlendıEvlilik düşünmeyen erkek yok,sizinle evlilik düşünmeyen erkek var.
Hayatlarının aşkını bulunca baaam diye basıyorlar nikahı,acı tecrübem
yer miyiz hicKesinlikle..
Artık erkek dilini öğrenmişiz..
Hayırlı olsun bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?