Evlilik istmeyen düzgün erkekler

anselmo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
7
-1
1
33
İlişkilerimde de oldu. Çevremden gözlemlediğim de oldu. Evlilik istemiyorlar. Hepsine bakıyorum . Gayet eğitimli iyi kibar düzgün insanlar ama evlilik istemiyorlar . 37 yaşındaki de böyle , 25 yaşındaki de böyle , çoğunun kalp kırıklığı var geçmişten , güvenemiyorlar .Çoğu bekar hayatına alışmış tek gecelik ilişkilerle yaşıyorlar .

Ben 28 yaşına gireceğim sevgilim 31 yaşında o bile güvenmiyor hissediyorum . Neden böyle bu yeni nesil erkekler?

Kendinizi kandırmayın ,kırılmış naif değiller ,daha iyisine bakıyorlar ,
Sorumluluk sorun istemiyorlar ...
40 asla evlenmem diyen düzgün bir arkadaşım ,çok zengin bi ablayla tanışınca pat diye evlendi ,
Fakir tipsiz koca istemediğimiz gibi fakir kadında istenmiyor

Tek gecelik ilişki yaşayan erkek düzgün erkek değildir bana göre. Dolayısıyla evlilik düşünmüyordur. Kalp kırıklıklarım var lafı da kılıfıdır. Kalbi kırılmadan ilişki yaşayabilen var mı? Düzgün bir erkek yaşlar müsaitse uygun koşullar sağlanmışsa sevdiği kadınla evleniyor aması maması yok.

Bilmiyorum, evliliğe veya bana
İlla berabersiniz diye düşünmek zorunda değil zaten. Belki sizinle evlilik yürütemeyeceğini düşünüyordur, böylesi daha az sorumluluk olarak geliyordur.

Ama genel konuşacak olursam erkekler de artık akıllandı. Aynı zamanda kendi işlerini yapmayı öğrendiler. Kendinizi ve ilişkinizi başkasıyla kıyaslamadan yaşamayı öğrenin daha huzurlu olursunuz.

Bunu yazacağım ama üzülmeyin.
Bunun erkek dilindeki karşılığı; seninle evlilik istemiyorumdur.
Gerçekten iyi olup evlilik istemeyen binde birdir.
Çünkü evlilik erkeklere cennet gibi bir durum..
Bekarlıktan daha iyi..
Not: Ne kadar ben evlilik, ilişki istemiyorum diyen flörtüm oldu ise, nasıl olduysa bir süre sonra cumburlop diye dünya evine girdi.. Bir tanesi olmadı. O da sorunluydu, kimse onu tercih etmiyordu, bende tercih etmedim tabi ki ondan yani..

Aksini görene kadar bu fikirdeyim..

Son düzenleme:
Kadınlara guvenmiyorlar. En ufak zorlukta yarı yolda birakilacaklarini sanıyorlar. Sanki kendileri yüzde yüz güvenilir adamlarmis gibi. Uf, en nefret ettiğim şey şu "kadınlar şeytandır" dusuncesindeki erkekler. Evlenmesinler daha iyi. Bir iki ilişkide yaşadıkları guvensizligi tüm kadınlara mal edecek kadar kıt akıllı adamlarla işiniz olmasın.

Evlilik düşünmeyen erkek yok,sizinle evlilik düşünmeyen erkek var.
Hayatlarının aşkını bulunca baaam diye basıyorlar nikahı,acı tecrübem
Kesinlikle..
Artık erkek dilini öğrenmişiz..
Hayırlı olsun bize..

Eskiden kadinlar susardi. Herseye evet tamam derdi. Simdilerde kadinlar guclendi. Meslek sahibi olan, okumus nesil cogaldi. Buna paralel olarakta erkeklerde hakimiyeti kaybetme hissi dogdu. Ben buna bagliyorum

Guvenmedikleri için evliliğe girmiyorlar ve guvenmemenin bir çok nedeni olabilir çocukluk tramvası olabilir, aldatılmış olabilir, karşılarındaki insanın küçük bir hatasını ya da yalanını fark etmiştir, kendine de güvenmiyor olabilir .evlilik sorumluluğunu kaldiramamaktan korkuyordur, evlenince insanların değiştiği gibi bir tez var malum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…