Evlilik istmeyen düzgün erkekler

Ben de gayet eğitimli, iyi, kibar, düzgün bir insanim ama evlilik istemiyorum.
flort, sevgililik, arasira beraber tatiller yapmak bana yetiyor.
Kaldi ki bir erkek icin evlenmek, hele ki bu devirde asiri masrafli bir is. Gençse falan ailesi yine yardım ediyor ama otuz yasindaki adamin tum sorumlulugu kendisi almasi gerekiyor.
Bizim kadinlarimiz da 'en iyisini' hak ettigini dusunup 'en iyisini' isteyen insanlar... Neden kendisini bir anda boyle bir masrafin icinde bulmak istesin ki bir insan??

Artı 30 yasinda kendi düzenini kurmus, kendi rutinini seven insan kolay kolay bu rutini degistirmek istemez. Bence normal birsey bu

Doğru ama şuna katılmıyorum sadece...Nasıl olsa evlenecek kız bulur istese kısmına...Kadınlar nasıl düzgün adam bulma konusunda zorlanıosa erkekler de hep benim gördüğüm kendine birebir uyacak!, kafasındaki kadını bulmakta çok zorlanıyorlar...Bu yüzden de bisürü kızla deniyorlar, bizim gibi hemen duygusal yapmayıp mantık olarak baktıkları için birinden öbürüne kolay atlıyorlar...

Bikere onlar için kim ne derse desin birinci öncelik görsellik...Güzel olacak kadın...Bunda puanı alamazsa kesinlikle 2. Aşamaya geçemiyor ama beğenmezse dile getirmez lafı çevirip başka bahaneler sunar...Tabi her erkeğin yaşam standartlarına göre güzellik anlayışı da farklı

Her erkeğin kendi hayat tarzına ve annesinden öğrendiğine göre kafasında bi kadın profili oluyor, onu arıyor...Mesela ben 1 görüşmede beni beğenip beğendiğini anlarım hemen..Yeri gelmişken tiyo veriim

Beğenmediğinin göstergeleri olabilir ilk görüşmede:
1) kalkalım mı diyen ilk o ise
2) bırakırken tekrar ne zaman görüşücez demiosa
3) görüşme esnasında bi.süre sonra dikkatini sizden çekip sağa sola bakmaya başladıysa
4) görüşmeden sonraki gün veya o gün hiç arayıp sormadıysa
5) görüşmede evliliği şimdilil düşünmediğini söylediyse (bunu söylediyse kesin zaten)

Aynen benimde kaynim oyle yapti 42 yasinda ve asla evlenmem diyordu bu saatten sonra. Bi baktik bir okul müdürüyle tanismis hemen nikahi bastu evlendi valla

Bunları aklıma not edeceğim..
Elinize sağlık.
Burayı seviyorum ya çok tüyo öğreniyorum..

Aynen benimde kaynim oyle yapti 42 yasinda ve asla evlenmem diyordu bu saatten sonra. Bi baktik bir okul müdürüyle tanismis hemen nikahi bastu evlendi valla

Benim de akrabam olan bi erkeğe yıllarca kız beğendiremediler, çok hanım hanımcık kızlarla tanıştırdılar ama hepsine bi kulp buldu...Meğer zengin istiyormuş..En sonunda kendinden 8 yaş büyük 2 cocuklu hiç çalışmamış ama aileden zengin yabancı hem de farklı ülkeden biriyle evlendi...para nelere kadir

Yemin ediyorum bu beş maddenin beşini de aynı buluşmada içerisinde yaşadım. Ve aptal gibi bekledim arayacak diye. Resmen duygulandım şu an ya.

Evlilikleri batsın. Yalvarsa evlenmezdim ben onunla zaten.

Merak ettim eğitimini ve kariyerini
Açikca yazamam,
Eğitimim lisans üstünün de üstü
Uluslarasi bi şirkette calisiyorum, ileri seviyede ingilizce biliyorum. Ek olarak ikici dil egitimi aliyorum.
Bilimsel yayınlarda yer almiş calışmalarım var.
Yeterli mi

Son düzenleme:
Bu maddeler bana eximi hatırlattı
Ben de kabullenmemeye yemin etmişim resmen

Güzelim o zaman ydışı paklar tr de pek yok sana uyan cık

Onlarin da kibri cekilmiyor be yavrucum
Var bende bi tane , cok kendini begenmis , torpuleyene kadar canim cikti

Güzelim o zaman ydışı paklar tr de pek yok sana uyan cık
Onu da denedim, İskandinav ulkelerinin birinde 4 yil yaşadim. Cık, orda da yok.
Simdiki erkek arkadasim da yabancı, ama Tr'de.
Bakalim kismet ya.
Akillandim artik, daha iyisi olursa değerlendiririm
Bi ara kendimi Tarik Akan'a benzetiyordum

Bence erkekler kendilerine güvenemiyorlar. Evlilik ağır sorumluluk ister herkesin başarabileceği yürütebileceği birşey değil.

Erkekler geç olgunlaşıyor.37yi bilmem ama 25 zaten kadın icin de erkek icin de oldukca erken bir yaş.O kadar erken yaslarda bir ailenin sorumluluğunu almak kolay değil.Kendilerini hazır hissedip,karşısındakine de güvenip asık olunca elbet evlenirler.Kadınlarda da böyle değil mi zaten? Size öyle denk gelmiştir muhtelemen

Yani eski sevgilim bana öyle davranırdı erkenden kalkalım derdi bi daha ne zaman görüşeceğimizi sormazdı hatta görüşelim desek iş uydurur gelmezdi birlikteyken sıkıldığını hissettirirdi vs ama ben onun beni istemediğini kabullenmekte çok zorlandım ve öyle davranmasını başka sebeplere bağladım sürekli sonra terk etti tabii

Ahahaha
Haklusin valla Milanacım, gülü seven dikenine katlanir napalim artik.
Diger türlü de cok acimasiz oluyorum, kendinden nefret ediyorum
Katlaniyorum zaten ama ben kendi kibrimden kurtulmak icin cok caba sarf etmistim
Ceza gibi oldu bana , simdi adaminkiyle ugrasiyorum ama duzeldi baya , ilk tanistigimizdaki gibi bakmiyor en azindan , insanlara boceklere bakar gibi bakiyordu simdi iletisime bile geciyor , kendimi tebrik ediyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…