Evlilik istmeyen düzgün erkekler

Anamm, ceza gibi oldu kısmını okuyunca bi ürperdim vallahi. Ben de eskiden degildim ama son yillarda biraz kibir yaoar oldum galiba, bi de katlanamadigim bazı tipler var
Gercekten ben de yürekten tebrik ederim arkadasim, zorun da zorunu başarmişsin

Kibir kotu birsey ya , cok uzun yillar kibirli bir insandim cok zararini gordum
Aimdi kibirli insan gorunce arkama bakmadan kaciyorum

Erkekleri bilemem ama bazen ben bile bekar oldugumdan mutluluk duyuyorum

Kastettiğim zaten kriterlerine uygun birini bulacakları değildi, evlenmek için evlendiklerinde ve kriterlerini düşürdüklerinde zorlanmayacakları düşüncesiydi.

Şimdilik evlilik düşünmediğini söylemesi bir erkeğin sizi beğenmediği anlamına gelmez bence. Bir sürü farklı sebebi olabilir, en basitinden beğenmiş ama ilişki yaşamak istememiş olabilir. Gerçekten düşünmüyor olabilir. İlke günden ciddi bir diyaloğa girmek istememiş ya da işler ciddiye biner de sonradan istemezse kaçacak kapı bırakmak istemiş olabilir.

Evlilik istemiyorsa düzgün erkek değildir.
Düzgün erkekler evlilik isterler demeye geldim :)

Bunlar gerçek dünya ile uyuşmayan teoriler sadece...erkekler malesef bu değil...

Yooo işlerıne gelınce öyle bi istıolarki evlılık.Demekki keıterlerı sız degılsınız.Insanlar artık rahat edebılecegı evlılık ıstıyorlar.

Düzgün erkek tek gecelik ilişki yaşamaz
Evlilik düşünmüyorsa ya sorumluluk almak istemiyodur yada bi sıkıntısı vardır yani seven ciddi olan erkek evliliği mutlaka düşünür
Sevdiği kadın içinde fedakârlıktan kaçmaz
Hani sizi sevmiyor anlamında demiyorum ama bişey vardır muhakkak
Aradığını bulan ne istediğini bilen her insan evlilik için can atar

Yoo gayette istiyolar evlenmek sorun siz olabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…