Aynen..yer miyiz hicevlenmek istemiyorum diyene totoya tekme
gözüm üstünde zaten . Yaşlarımız uygun aslında ama daha zaman var genciz diyor .
Tamam gençsiniz de..gözüm üstünde zaten . Yaşlarımız uygun aslında ama daha zaman var genciz diyor .
gercekten erkekler istiyor,ben erkek arkadasimin sosyal medya da mesajlarını okudum arkadaslariyla,5 7 sene onceki ki arkadaslari 30-35 araliginda hep,hepsi de capkin gecinen tipler disardan ama mesajlar da arkadaşlarının hep evlenme istegi vardi,umarim asik olup istedigimiz gibi yol arkadasi buluruz vs diye,o donemki butun sevgililerine evlenmeyi dusunmuyorum dediklerine cok eminim
İlişkilerimde de oldu. Çevremden gözlemlediğim de oldu. Evlilik istemiyorlar. Hepsine bakıyorum . Gayet eğitimli iyi kibar düzgün insanlar ama evlilik istemiyorlar . 37 yaşındaki de böyle , 25 yaşındaki de böyle , çoğunun kalp kırıklığı var geçmişten , güvenemiyorlar .Çoğu bekar hayatına alışmış tek gecelik ilişkilerle yaşıyorlar .
Ben 28 yaşına gireceğim sevgilim 31 yaşında o bile güvenmiyor hissediyorum . Neden böyle bu yeni nesil erkekler?
Derler çünkü içten içe hep daha iyisini isterler..gercekten erkekler istiyor,ben erkek arkadasimin sosyal medya da mesajlarını okudum arkadaslariyla,5 7 sene onceki ki arkadaslari 30-35 araliginda hep,hepsi de capkin gecinen tipler disardan ama mesajlar da arkadaşlarının hep evlenme istegi vardi,umarim asik olup istedigimiz gibi yol arkadasi buluruz vs diye,o donemki butun sevgililerine evlenmeyi dusunmuyorum dediklerine cok eminim
Bu bakış açısından ben de istiyorumBen de evlenmiycem diyorum cevreme. Ama bu evlilige karsi oldugumdan degil, benden daha egitimli, kariyerli bi erkeğe rastlayamadigimdan. "Daha" diyorum cunku egitim ve kariyeri düsuk olan adamlari istemeden eziyorum ve hayran olmayinca asik da olamiyorum. Ilginc ama böyle :)
Bende hic evlilik istemeyen erkek gormedim , 41 yasindayim , 2 kere evlendim , gayet egitimli , duzgun adamlarla evlendim , cevremde de tonla evli arkadasim var
Mesela benim kardesim evlenmem ben diyordu , 2 ay once evlendi 35 yasindayken oturdu nikah masasina , cok da mutlular
Cunku eskiden herseye boyun egen itaatkar kadinlar vardi. Şimdi evlenince sorumluluk paylasilacak, düzen birlikte kurulacak filan zor geliyor erkeklere.
Bu zorluklari da ancak kriterlerine uyan kalifiye kadinlar icin göze alabiliyorlar.
Yani hepsi daha iyisini ariyor.
Ben de evlenmiycem diyorum cevreme. Ama bu evlilige karsi oldugumdan degil, benden daha egitimli, kariyerli bi erkeğe rastlayamadigimdan. "Daha" diyorum cunku egitim ve kariyeri düsuk olan adamlari istemeden eziyorum ve hayran olmayinca asik da olamiyorum. Ilginc ama böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?