Kadınların hisleri çok kuvvetlidir.Hanımlar merhaba
Ben evleneceğim kişiden bazen şüphe duyuyorum. İkimizde mühendisiz yaşlarımız 39-34, büyük bir firmada çalışıyoruz. Yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz ama evlenmek için tek yaptığı tektaş vermekti, birde beyaz eşya aldı o da yılbaşı zammı olmasın diye, daha yeni ilk defa haftasonu ev bakmaya gittik ama evler 5-7 milyon civarı, nişanlımın birikmişi ise 1400 arabayı satayım dese toplamda 2 milyon eder.
Arkaplanda evi var ama ailesi kalıyor, krediyi kendisi ödüyor daha 8 yılı var. Babası 12 yıl önce iflas etmiş, 39 yaşında evlilik için birikimi yok.
Benimse üzerime bir dairem birde mirastan bi dairem gelecek, artı kardeşimle ortak aracımız var. Durumum ona göre daha iyi bu yüzden bazen şüphe ediyorum sevgisinden, nasıl emin olabilirim bilmiyorum.
Sabah uyanınca arar, günde 3-4 defa konuşuyoruz. Sık sık görmek ister, cinsel anlamda da heyecanlanıyor istiyor. Ama ben adım atmadıkça hiçbişeye zorlamaz, hep nazik düşünceli, daha geçen cuma bana akşam yemeği hazırladı. Seni mutlu etmeye üzmemeye çalışıyorum der, ama ben neden hiç emin olamıyorum. Yanımdayken sorun yok ama uzaklaşınca düşünceler başlıyor
Ailesiyle tanıştım ama annesi kız kardeşi gözüaçık uyanık geldiler. Kız kardeşi abiden önce evlenmiş abinin desteiğiyle, anne de biraz fenalık var, yönlendiriyor biliyorum.
Evlenmek istiyor ama durumu yok üstüne aile faktörü, benim tarafta şu an evlenebilirim maddi birikimim bir milyon var ama güvenemiyorum.
Çünkü daha öncesinde bir defa evimi satmayı düşünüp düşünmediğimi sordu, aylar sonra da bir tartışma kızgınlık anında arabayı kardeşimin üzerine yapmamın yangından mal kaçırır gibi olduğunu söyledi. Bunlar kafamı karıştırıyor.
Sanki anneye düşkün, bişeyler saklıyor, sadık biri, aldatma değil konu ama garip bi duygu kendimi evlilik konusunda onunla güvende hissetmiyorum sanki evlensek huyu suyu değişirde pişman olurum yada başka biri olabilirdi ama zaman harcıyorum diğer kişiyi kaçırdım gibi geliyor, ama seviyorum da belki üzerime düşerek bağladı kaçamıyorum bilmiyorum kafam karışık, ne yapmalıyım benzer durumu yaşayan var mı yardım eder misiniz?
Herkese teşekkürler
bu kısım beni çok düşündürürdü açıkçası. normalde kimin ne kadar durumu varsa elinden geldiğince yapılır diye düşünürdüm ama ben olsam ince ince bu kadar sormasını hesabını yapmasını problem ederdim kendimce. ailesi de problem olacak gibi duruyor. bir de şu var ki biz bişeyleri hissederiz bi şekilde hoşunuza gitmediyse içinize sinmediyse evlenmiş olmak için evlenmeyin derim. maddiyatla ilgili biraz daha tanımakta fayda varÇünkü daha öncesinde bir defa evimi satmayı düşünüp düşünmediğimi sordu, aylar sonra da bir tartışma kızgınlık anında arabayı kardeşimin üzerine yapmamın yangından mal kaçırır gibi olduğunu söyledi. Bunlar kafamı karıştırıyor.
Kadınların hisleri çok kuvvetlidir.
Bunlar riskli ben olsam buz gibi soğurdum.Çünkü daha öncesinde bir defa evimi satmayı düşünüp düşünmediğimi sordu, aylar sonra da bir tartışma kızgınlık anında arabayı kardeşimin üzerine yapmamın yangından mal kaçırır gibi olduğunu söyledi. Bunlar kafamı karıştırıyor.
Şu meseleden dolayı evde hep bir maddi huzursuzluğunuz olacak, muhtemelen de ödediği sadece kredi değil, ailenin maddi yükü de onun üzerinde olabilir ve bu duzen evlendikten sonra da devam edecektir.Arkaplanda evi var ama ailesi kalıyor, krediyi kendisi ödüyor daha 8 yılı var. Babası 12 yıl önce iflas etmiş, 39 yaşında evlilik için birikimi yok.
Çok uyanikmış, bu tipler bana hep dolandiriciymis gibi geliyor.Çünkü daha öncesinde bir defa evimi satmayı düşünüp düşünmediğimi sordu, aylar sonra da bir tartışma kızgınlık anında arabayı kardeşimin üzerine yapmamın yangından mal kaçırır gibi olduğunu söyledi. Bunlar kafamı karıştırıyor.
Bir bahaneyle evinizin elden gittiğini deyin. Ailenize para gerekmiş satıp onlara verecekmişsiniz gibi. Daha iyi bahane bulun ama ben attım. Tepkisini ölçün. Keşke baştan mal varlığınızı demeseydiniz.
Kardeşimin adına alacağız dese bir de, adam kalpten gitmesin ))Ben olsam bu evimi satiyorum, ailem yazlik aliyor beraberce yazlik alicaz derdim.
Bu maddiyatların konuşulmasındansa ilişki bitsin çok daha iyi hep para muhabbetleri sevgi bunun neresindeBir bahaneyle evinizin elden gittiğini deyin. Ailenize para gerekmiş satıp onlara verecekmişsiniz gibi. Daha iyi bahane bulun ama ben attım. Tepkisini ölçün. Keşke baştan mal varlığınızı demeseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?