Hanımlar merhaba
Ben evleneceğim kişiden bazen şüphe duyuyorum. İkimizde mühendisiz yaşlarımız 39-34, büyük bir firmada çalışıyoruz. Yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz ama evlenmek için tek yaptığı tektaş vermekti, birde beyaz eşya aldı o da yılbaşı zammı olmasın diye, daha yeni ilk defa haftasonu ev bakmaya gittik ama evler 5-7 milyon civarı, nişanlımın birikmişi ise 1400 arabayı satayım dese toplamda 2 milyon eder.
Arkaplanda evi var ama ailesi kalıyor, krediyi kendisi ödüyor daha 8 yılı var. Babası 12 yıl önce iflas etmiş, 39 yaşında evlilik için birikimi yok.
Benimse üzerime bir dairem birde mirastan bi dairem gelecek, artı kardeşimle ortak aracımız var. Durumum ona göre daha iyi bu yüzden bazen şüphe ediyorum sevgisinden, nasıl emin olabilirim bilmiyorum.
Sabah uyanınca arar, günde 3-4 defa konuşuyoruz. Sık sık görmek ister, cinsel anlamda da heyecanlanıyor istiyor. Ama ben adım atmadıkça hiçbişeye zorlamaz, hep nazik düşünceli, daha geçen cuma bana akşam yemeği hazırladı. Seni mutlu etmeye üzmemeye çalışıyorum der, ama ben neden hiç emin olamıyorum. Yanımdayken sorun yok ama uzaklaşınca düşünceler başlıyor
Ailesiyle tanıştım ama annesi kız kardeşi gözüaçık uyanık geldiler. Kız kardeşi abiden önce evlenmiş abinin desteiğiyle, anne de biraz fenalık var, yönlendiriyor biliyorum.
Evlenmek istiyor ama durumu yok üstüne aile faktörü, benim tarafta şu an evlenebilirim maddi birikimim bir milyon var ama güvenemiyorum.
Çünkü daha öncesinde bir defa evimi satmayı düşünüp düşünmediğimi sordu, aylar sonra da bir tartışma kızgınlık anında arabayı kardeşimin üzerine yapmamın yangından mal kaçırır gibi olduğunu söyledi. Bunlar kafamı karıştırıyor.
Sanki anneye düşkün, bişeyler saklıyor, sadık biri, aldatma değil konu ama garip bi duygu kendimi evlilik konusunda onunla güvende hissetmiyorum sanki evlensek huyu suyu değişirde pişman olurum yada başka biri olabilirdi ama zaman harcıyorum diğer kişiyi kaçırdım gibi geliyor, ama seviyorum da belki üzerime düşerek bağladı kaçamıyorum bilmiyorum kafam karışık, ne yapmalıyım benzer durumu yaşayan var mı yardım eder misiniz?
Herkese teşekkürler