Evlilik kafa karışıklığı, sorgulama??

Benim için karşı tarafın maddi durumu önemli mesela şuan olduğum standartların altına düşmek istemem elbette hayat beraber benim maaşım da eve girecek ama gidip borcu olan annesinin ona muhtaç olduğu bi insanla evlenmem eski sevgilim böyleydi babası erken vefat etmiş annesi koca şeyini kaldırıp çalışmamış evde oturmuş dul maaşı yemiş ev dededen kalma sürekli mağdur zavallı ezik kafasındaydı 7 aylık bir ilişkiydi. Derdi annesiydi maaşı belli araba zaten yok kadın sürekli çocuğu borca soktu herkesin bileziği oldu benim hiç olmadı çocuğa evinin mutfağını değiştirtti bilezik aldırdı. İşte buluşuyoruz sürekli arıyor kıskanıyordu. Zamanım kıymetli dedim ayrıldım. Ne olacak sürekli onlara bakacak. Yarın dede öldüğünde ev bölünecek. Benim babam da böyle bi adam bu yüzden istemedim.

Ben de ailemin malını bilmiyorum mesela memlekette ailemin evi varmış ben babaannemin sanıyordum. 2 senelik ilişkim var daha onun ailesinin malını da bilmiyorum. Arsa vs var benim ailemde de ama ne kadar Bilmiyorum

Ben evi olmayan erkekle evlenirim, kira da sorun etmezdim yeter ki bana desin yedim içtim tatile gittim dunyayi gezdim ev almadim okeyim ama anasina ev almis, kiz kardeşi evlendirmis ustune hala bunlarin kredisini ödeyip sonra da bana gelince "kiraya cikalim, kredi nasil ödencek" diyenle de evlenmem.

İyi de evlenmeden önceki edinilen mallar ortak değil ki

yüzde bir milyon katılıyorum.
300larina yaklasmis bir insanin hayatina bakacaksın ki sana ne verecegini görebilmek icin
hayatini nasil yasadiysa muhtemelen sana vaadedecegi evlilik de öyle olur.
bir ömür ailesinin eline para saydiysa , anasinin ozel şoförü olduysa, onlara ev alip kendi acikta durduysa hosgeldin kaynana rekabeti bebek:)
arkadasim 35 yasinda adamla evlendi. Adam hayatinda memleket disinda bir balikesire araba almaya gitmis orada denize girmis bu yani. hayati tatilde memlekette findik toplayarak gecmis. kiza vaatler verdi "ben de cok isterim gezmek, beraber gezeriz Görürüz" falan. sonuc olarak balayi diisnda ittir ittir kavga dövüş bir yerlere gittiler, alismadik dötte don durmadı, adam yine izinlerinde tatil yeirne findiga gitmeye devam etti - hatta kizin da yillik izinlerini findiga gore alip amelelik yapmasini istedi:)
bir erkek evlenmeden once nasil yaşadıysa sanmiyorum evlendikten sonra degissin

Yani bu durumda zaten insanlar 30 yaşında evlense nasıl ev sahibi olabilir ben 26yım evim yok sevgilimin de yok anca ailemden ailesinden varsa olabilir burda adam 40 yaşında onun zamanında belki alınmıştır eskiden daha kolaydı ev araba almak. Ama sıkıntı ona muhtaç olmaları ve bu adam 15 senedir çalışıyor olsa aile bu gelire alışmış kolay kolay bırakır mı. Benim de babam ailesinin kölesi enayisi bu yüzden çok zor olduğunu biliyorum. Tatile gitseler arkada küsecekler. Evlerinin eksiği bitmeyecek.

Kalbınıze guvenın. Bı yerde düşünceler var ise onlar doğrudur. Arabayı kardesınızın uzerıne yapmanızdan ona ne. Arabayı kendımı kazanmış. Hayret bişey ya

evlilikte ya aşk, muhabbet ya maddi nedenler vardır ki insanlar bir arada kalsın. sizde ikisi de yok. sorgulamaya başlamışsınız bile. uzun bir yol evlilik. sorgulanan konudan bağımsız daha şimdiden bu kadar sorgu, sual, şüpheyle yürümez.

Çünkü bız kadınlarda hala ve ne kadar okumuş olursak olalım içimizde hala erkek calısmalı o parayı eve harcamalı bız keyfımıze göre takılmalıyız güdüsü ta bır yerlerimiz de duruyor bizim paramız Sorulmamalı asla dokunulmamalı kafası var

ayy o kadar da değil, bi süre benimki yurtdışında okudu. Şehirdışında çalıştı, gezmeyi sever tipik yay burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…