evlilik mükemmel bir şey değil mi?

Yani çok itici değil mi karı koca karşınıza geçip birbirlerini evliliklerini çocuklarını övmüş size neden? Kendinizinkini bırakıp onunkini mi alacaksınız la havle ya! Bakın Hanımefendi ben 16 yıllık evliyim böyle şişinen çiftleri çok gördüm kalıbımı basarım ki siz ondan daha iyi durumdasınızdır ama pazarlamayı bilmiyorsunuzdur hayatınızı!
Takılmayın bunlara

Hiçbirşey mükemmel değildir bence.
Gayet güzel bir evliliğim var ama milletin yanında (kim olursa olsun) aşkitoculuk oynamayız.Mutluluk öyle birbirini övme ile belli edilmez o zaten anlaşılır. Bu çift doğal gelmedi bana.
Eşimi yüceltmek istiyorsam bunu davranışlarımla belli ederim.
Karşımdaki insana ürün tanıtımı yapar gibi
-gece 2 de markete gider
-aileme saygılıdır
-anneliğimi över diye reklam yapmazdım yani.

Siz onları boşverin de eşinize odaklanın.
Sorun onunla.

Arkadasinin evliligi bence normal olani- senin esin dirdirci, sevgisiz ve saygisiz.
sen bu konuda dertli oldugun icin kadinin konu etdigi durumlari abarti olarak algilamissin. bana normal geldi. benim hayatimda - es ailesi haric (esimin ailesi kendi icinde sorunlu)- ayni.

Bence bu aileyle görüşmeyi kesin.
Eşiniz sizin ailenize surat asıp misafirlerinizi huzursuz ediyorsa siz neden onun arkadaşlarıyla görüşesiniz ki? Kaldı ki kadını kıskandığınız da yok , tamamen sizden daha mutlu bir evliliği ve anlayışlı eşi görünce neden biz de böyle olamıyoruz sorgulaması yapmışsınız.Ayrıca neden o çift sürekli birbirini övüp siz de bunları dinlemek zorunda kalasınız. Eşinize demeyin bu düşüncelerinizi, sizi anlamaz üstüne bir de kıskanç fesat damgası yediğinizle kalırsınız. Buluşmak istediğinde eşiniz sen benim arkadaşlarımla ailemle surat asmadan vakit geçirmediğin sürece bende arkadaşlarınla görüşmek istemiyorum deyin.

ben bile bekar biri olarak özendim vallahi ama onun evliliğine

Kadın durduk yere niye böyle ballandıra ballandıra dökmüş onu anlamadım samimide bulamadım
Durduk yere anlatmadı sohbet esnasında bir şekilde bunlar konuşuldu. Zaten anlatmasalar bile karı-koca arasında iyi bir enerji var ve hissediliyor. Benim yakındığım nokta neden benim de böyle bir eşim olmadı

Ne yazık ki bende artık evimde misafir ağırlayamaz oldum. Biz misafir olursak ne ala. Güler eğlenir sohbet eder ama ev sahibi bizisek surat beş karış. Kimse gelsin istemiyor

Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor.Ne yapsanız da memnun edemezsiniz huyu huy değil.evlilik eş iyi olursa çok güzel birşey ama sıkıntılı olursa tam bir iskence,huzursuz hayat insanın psikolojisini mahveder.
Evet asla memnun olmuyor. Sürekli her şeyden şikayetçi. İşinden bile. İşinde yorulur gerilir eve gelir sanki ben sebep olmuşum gibi. Her şeyin sebebi benim

Normal olan evlilik diğer kadininki gibi zaten.
Çok hastaysam , kafa iznine çıkmak istiyorsam oğlumu anneannesine 4 5 günlük bırakırım ve eşimin gıkı çıkmaz.
Sadece onun çocuğu değil ki....
Eşlerinizi çok şımartmayın bana kalırsa, sizin de bir hayatınızın olduğunu kabul etsinler artık.

Bende normal olanın bu olduğunu biliyorum. Ütopik görmüyorum ama neden benim ki böyle değil diye kendimi yeyip bitiriyorum

Yaklaşık 6 yıldır kabul ettiremedim ve sindim artık. Oysa ki evlilik öncesi bambaşka bir insandı. Tanık düğün alışverişleri başlayana kadar. O an biraz farketmiştim ama sorunun bu denli büyük olduğunu anlayamamıştım

insanları birbiriyle kıyaslamak doğru olmaz ancak arkadaşlarınızın değil ama anlattıklarınızdan eşinizin tutumları bir garip. Bencede evlilik çok güzel bir şey tabi ki bazen zorlukları oluyor ama genele bakmak lazım.

Sürekli kendini öven biri ile birdaha görüşmezdim
Gerçekten mutlu olan zaten bunu dile getirmez göze sokmaz ki ....

Evet asla memnun olmuyor. Sürekli her şeyden şikayetçi. İşinden bile. İşinde yorulur gerilir eve gelir sanki ben sebep olmuşum gibi. Her şeyin sebebi benim
Eşinizin bu şekilde davranma sebebi nedir bi açıklama yapıyor mu yada siz sorunca nediyor

Normal olan diğer aile. Sizin çocuk sizin gerginlikten etkileniyor da olabilir huzursuz ise. Mutlu çocuklar mutlu ailelerde yetisir. Eşinize sinir oldum ayrıca. Belliki zor günler geçiriyorsunuz. Destek olması moral vermesi gerekir. Hayat arkadaşına bunu yapmak düşer. İnşallah tez vakitte işinize tekrar kavuşursunuz Allah tüm masumların yardımcısı olsun.
Son olarak evet bence evlilik çok güzel birşey . Dünyada cennet varsa bu da mutlu huzurlu bir aile hayatında mevcut . Ben bu yalan dünyada en önemli zenginliğin bu olduğunu düşünüyorum.

Bu anlattıklarınız olması gereken şeyler.Olduğunda anormal birşeymiş gibi baktığımız için kötüye alışıyoruz.Evet evlilik mükemmel birşey benim için.Sizde etrafınızdakilerle karşılaştırma yapmayın bu sizi mutsuz eder.Tek amacınız mevcut durumu düzeltmek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…