- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.569
- 548
- Konu Sahibi forestnight
-
Ne demek veremeyiz denmez? İyi misin sen?ben bunu yapsam yine enayi olurum. Bir ara araba alalım dedi heveslendirdi. Sonra demez mi anahtarın birini de kardeşime veriririz diye. KAN BEYNİME ÇIKTI. sonra vazgeçtim. Düşünsenize ben eşek gibi kredi ödicem millet benim arabamla bi tarafını gezdirecek. Veremeyiz de denmez ya hani sonuçtaaaa
Düşünsenize böyle bir şey diyorsunuz ve eşiniz surat asarak evde geziyor. Ben çekemem bu durumu. Ayrıca pis gözlerin üstünde olduğu bir araba istemem kapımdaNe demek veremeyiz denmez? İyi misin sen?
Valla öyle bir denir ki bir daha araba kelimesini heceleyerek söylenecek duruma getirilir.Veremeyiz de denmez ya hani sonuçtaaaa
Dedemin bir lafı var, '' Küsenin ekmeği tatlı olur. ''. Ben dedeme kulak verdim rahat ettim.Düşünsenize böyle bir şey diyorsunuz ve eşiniz surat asarak evde geziyor. Ben çekemem bu durumu. Ayrıca pis gözlerin üstünde olduğu bir araba istemem kapımda
Nazar boncuğu asarım, nazar ayeti yazarım. Bi de kazık stickeri yabıştırırım altına '' Kem gözlere. '' yazarım.Düşünsenize böyle bir şey diyorsunuz ve eşiniz surat asarak evde geziyor. Ben çekemem bu durumu. Ayrıca pis gözlerin üstünde olduğu bir araba istemem kapımda
ben bunu yapsam yine enayi olurum. Bir ara araba alalım dedi heveslendirdi. Sonra demez mi anahtarın birini de kardeşime veriririz diye. KAN BEYNİME ÇIKTI. sonra vazgeçtim. Düşünsenize ben eşek gibi kredi ödicem millet benim arabamla bi tarafını gezdirecek. Veremeyiz de denmez ya hani sonuçtaaaa
Surat asmasın diye bir ömür sömürülmeyi ve mutsuz olmayı mı tercih ediyorsunuz ? Ben mutsuz olduktan sonra eşimin suratı gülse kaç yazar.Düşünsenize böyle bir şey diyorsunuz ve eşiniz surat asarak evde geziyor. Ben çekemem bu durumu. Ayrıca pis gözlerin üstünde olduğu bir araba istemem kapımda
Size kim ne alacak ?????? Çok sinirlendim.onu da şöyle açıklıyım. Kaynımın oturduğu evi eşim aldı. yıllarca o evin borcunu ödedi. tek başına
ben arabam olsun isterim tabi ki ama ben de aile apt büyüdüm. Biliyorum bu tarz şeyleri. Bebeği araya sokup eşimden isteyecekler. Sonra ben kavga edicem. Yne huzursuz olan ben olucam. Aile apt araba almak büyük saçmalık olur benim adıma.Nazar boncuğu asarım, nazar ayeti yazarım. Bi de kazık stickeri yabıştırırım altına '' Kem gözlere. '' yazarım.
Tapu sahibi ölürse ya da herhangi biryerden icra veya haciz durumu olursa o zaman görür eşiniz gerçeği şuan uykuda mışıl mışılişte.. Çingene işi resmen. Ben onu uyarınca bana kızdı bizim ailede öyle şeyler olmaz. kimse aldığımız eve gelip hak talep edemez dedi. Ben de uzatmadım. Ama inş öyle bir sey olur da o zaman ben demiştim diye avaz avaz bağırmak istiyorum
Uyusun bakalımmTapu sahibi ölürse ya da herhangi biryerden icra veya haciz durumu olursa o zaman görür eşiniz gerçeği şuan uykuda mışıl mışıl
Neden boşanmak değilse bile sağlam bir rest çekmek söz konusu değil? Bak sen o resti bi çek, eşin totosunun rahatını kaybetmemek için nasıl satıyor kıymetli ailesini.ben arabam olsun isterim tabi ki ama ben de aile apt büyüdüm. Biliyorum bu tarz şeyleri. Bebeği araya sokup eşimden isteyecekler. Sonra ben kavga edicem. Yne huzursuz olan ben olucam. Aile apt araba almak büyük saçmalık olur benim adıma.
Bu hayatı farkında olmadan ben seçtim aşkın büyüsü mü derler ne derler. Düşünün işte parası olmadığı halde evlendim. Gerçekten sevdim çünkü ama artık dayanamadığım durumlar oluştuHadi eşin ve ailesinin gözünü paran kamaştırıyor, sen bu eşte ne buluyorsun, bu aile ile muhatap olma motivasyonun ne?
Aşk değil bu başka bir şey. Tedavilik bir durum.Bu hayatı farkında olmadan ben seçtim aşkın büyüsü mü derler ne derler. Düşünün işte parası olmadığı halde evlendim. Gerçekten sevdim çünkü ama artık dayanamadığım durumlar oluştu
Bende hep Allah'tan gorumcelerim yok diyorumAllah' tan eltim yok ahhahahha. Ama kk yı okuyunca görümcelerime dua ediyorum hatim indiriyorum, yamyam kaynıyor ortalık.
o kadar yıprattık ki birbirimizi gidene eyw diyecek duruma geldik sanırımNeden boşanmak değilse bile sağlam bir rest çekmek söz konusu değil? Bak sen o resti bi çek, eşin totosunun rahatını kaybetmemek için nasıl satıyor kıymetli ailesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?