Evlilik nasıl birşey ?

işte gerçek evlilik tamda arkadaşın bahsettiği gibi...Tospembe hayallere kapılma derim ben herşey ama herşey bir anda 180 derece değişiyor... Herşeye hazırlıklı olman gerekiyor...

Hadi kolay gelsin.... :)

Söz, nişan aşamasında karakter ayarlarını değiştirip, evlenir evlenmez fabrika ayarlarına geri dönen canlıya "TÜRK ERKEĞİ" denir...

Ay evlenecek insanı ne de korkutmuşlar yahu ben bekar olsam ve bunları okusam valla yüzük atardım da yazık olurdu yani. Bence karşındakini iyi tanımakla alakalı kısa zamanda alınacak kararlar değil bunlar. 1-2 ayda evlenenler var şaşırıyorum yani nasıl tanıdın aile yapısını çevresini nasıl çözdün de hemen evleniyorsun ne cesaret diyorum sonrada aman böyleymiş şöylrymiş ana kuzusuymuş diye geliyorlar karşıma ha uzun süğre fölrt edip te evlenince gerçek yüzünü görenler var mı var evet ama daha az sayıları hiç olmazsa. Bence bu zamanda insanların sabretme kapasitesi düşük. Bir sorunu beraber aşmak konuşmak yerine boşanmayı çıkar yol olarak görüyorlar. Evlenmedne önce herşey konuşulmalı ciddi konulara girilmeli bu dönemler laylaylom geçtiği için evlenince herşey ortaya çıkıyor evlenince nerede yaşanacağı, ailelerin ne kadar karışacağı, eşinizin sizi savunma durumu hepsini gözlemlemek lazım zaten evlilik kader işi birazda ama o kadarda kaderin eline bırakmamak lazım. Ben 5 senelik evliyim hemde başka şehire geldim ailemden kimse yok kaynanam başta istemedi falan ama şimdi kızım der başka birşey demez kedimi iyi ifade ettim çünkü bana söylediği dözlr karşısında bende sövüp saymadım. Sabır gösterdim. Eşimde sağolsun bir kere ezdirmedi ayrı bir aile olduğumuzu gösterdi bu benim için şanstı. Herkesin imrenerek baktığı bir evliğim var. Kadın erkeği yönetmeyi anlatmak istediklerini güzelce anlatmasını kalbine girmesini bilecek. Ama artık hiç olmuyorsa son raddeye gelsiyse o zaman yollar ayrılır.

Evleniyorum bilgilere ihtiyacım var,ayrıca konu yeri yanlışsa kusura bakmayın.

ben ilk hafta çok ağlamıştım.eşimle severek evlendim ama nedense düğünden sonra yatağımda yabancı biri gibi geldi.çok zoruma gitmişti yabancı bi evde uyanmak annemgilden çıkıpta. sonra yavaş yavaş alıştım şimdi annemler yabancı gibi geliyo. tuhaf bişey evlilik. en güzel yanı çocuk sahibi olmak ama arkadaşların dediği gibi bazı kişilere sabretmek zorundasın. kendi anne babana bağırıp çağırıyosun yeri gelince ama elin adamına yapamıyosun.

Evlilik bir kale gibidir
içerdekiler dışarı çıkmak ister, dışardakiler ise içeri girmek ister

Tam 13 ay oldu nasıl geçti zaman hala anlamış değilim. Güzel bir evliliğim var Allah a şükür. Sevdiğin insanla tüm hayatını paylaşıyorsun. Yatağını bile. Kadın olarak bize daha fazla özveri düşüyor tabi. Türk erkeklerinin yapısı gereği ama ben evimlede eşimlede ilgilenmeyi çok seviyorum. Ailesiylede fazla yüz göz olma derim. Mesafeni koru, saygısızlık yaparlarsada kibarlığğını sakın bozma. Yoksa sonra haklıyken haksız duruma düşersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…