Ay evlenecek insanı ne de korkutmuşlar yahu ben bekar olsam ve bunları okusam valla yüzük atardım da yazık olurdu yani. Bence karşındakini iyi tanımakla alakalı kısa zamanda alınacak kararlar değil bunlar. 1-2 ayda evlenenler var şaşırıyorum yani nasıl tanıdın aile yapısını çevresini nasıl çözdün de hemen evleniyorsun ne cesaret diyorum sonrada aman böyleymiş şöylrymiş ana kuzusuymuş diye geliyorlar karşıma ha uzun süğre fölrt edip te evlenince gerçek yüzünü görenler var mı var evet ama daha az sayıları hiç olmazsa. Bence bu zamanda insanların sabretme kapasitesi düşük. Bir sorunu beraber aşmak konuşmak yerine boşanmayı çıkar yol olarak görüyorlar. Evlenmedne önce herşey konuşulmalı ciddi konulara girilmeli bu dönemler laylaylom geçtiği için evlenince herşey ortaya çıkıyor evlenince nerede yaşanacağı, ailelerin ne kadar karışacağı, eşinizin sizi savunma durumu hepsini gözlemlemek lazım zaten evlilik kader işi birazda ama o kadarda kaderin eline bırakmamak lazım. Ben 5 senelik evliyim hemde başka şehire geldim ailemden kimse yok kaynanam başta istemedi falan ama şimdi kızım der başka birşey demez kedimi iyi ifade ettim çünkü bana söylediği dözlr karşısında bende sövüp saymadım. Sabır gösterdim. Eşimde sağolsun bir kere ezdirmedi ayrı bir aile olduğumuzu gösterdi bu benim için şanstı. Herkesin imrenerek baktığı bir evliğim var. Kadın erkeği yönetmeyi anlatmak istediklerini güzelce anlatmasını kalbine girmesini bilecek. Ama artık hiç olmuyorsa son raddeye gelsiyse o zaman yollar ayrılır.