- Konu Sahibi sezengunay
-
ha bir de unutmuşum kaynanana tahammül etmek ve ilk başlarda heyecanla seviştiğin erkeğin zamanla öküzleşmesi sonucu türlü bahanelerimizle sevişmekten kaçmak
sonra o erkeğe hatalarını söylemene rağmen seni anlamaması ve dırdırcı olman sonra bir çocuk yaptıktan sonra yapaarken iyiydi o erkek için ama yaptıktan sonra sanki sadece o bebek kadına aitmiş gibi bütün bakım sorumluluklarının kadına yüklendiği dertlerin derya olduğu bir kurum ayrıca evlilik
Bence insanlar evlenirken eş seçerken önceliklerini sıralayacaklar... Nasıl bir insan olmalı öncelikle bu kişi...
Benim için sadık, dürüst, içten, evine düşkün, anlayışlı, beni çok bunaltmayan, ailesine karıştırtmayan bir insan olması eşimdeki önceliklerim... Ve bunların hepsi mevcut, elbetteki insanız daha fazlasını isteriz, mesela çok romantik olsun isterdim eşim ama değil, hı şimdi romantik değil diye özel günmlerimizde bana sürpriz yapmıyor diye öncelikli özelliklerini görmezden mi geleyim... Hayır...
İşte demek istediğim şey de bu, bazı isteklerimizi önceliklerimizden sonra getirip istememeyi öğrenebiliriz.... Bence o zaman daha mutlu oluruz...
Teşekkür ederim canım, inşallah zaman çabucak geçecek ve kavuşacağım eşime, kocalarınızın kıymetini bilin diyeceğim ama klasik kaçacak... Evde tek başına yaşamak ne zormuş, eksiklikleri o kadar belli oluyor ki, onu çok özlüyorum, elim ayağım kolum yüreğim her şeyimmiş eşim benim... Bunun farkındaydım ama bu gerçekle yüzleşmek ağır geldi...
o anlattığın kişiyse hala hayatındaki o öküzdü arkadaşım ama gerçekten :)) sen öküzü bırak yontacak bi odun bul bence daha iyi olur :)))))))
romantik olduğunu düşündüğün her erkeğin içinde biraz odunluk bulunuyor.başta odun yanlarını keşfetmen gerekebilir. mesela benim kocam meğer ruhunun bir köşesinde bir odun parçası kalmış buda bende şok etkisi yaptığı için arada bir kazma kürek muamelesi görüyor benden.ölene kadar da unutmayacağım yaptığı tek bir düşüncesizliği ona pazar kazası olarak geri dönecek.
Ben burdan şunu anladım yazılanlardan sadece aşk için gözü hiç bir şey görmeyip de evlenenler biraz daha mutsuz gibi gerçek hayatla yüzleşince ama aşkın yanında mantığının da kabul ettiği ,karşısındaki insanın kusurlarını görebilerek bunları kabullenerek evlenen kişiler evliliklerinde büyük bir sürprizle karşılaşmıyorlar ve daha mutlular gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?