Evlilik nasıl birşey ?

kişiler aynı olmadığı için olaylar da farklılık gösterir... anlatılmaz, yaşanır... :34:

Son düzenleme:
hayatın boyunca bir erkeğe kelepçeyle bağlı olacağın sıfır romantik bir öküzle aynı yatakta yatacağın,saçını süpürge edeceğin çocuk doğuracağın ama kıymetinin bilinmiyeceği bir kurum............

Dün evlenen arkadaşım bugün mesaj attı, çok garip bir duygu olduğunu buna nasıl alışacağına merak ettiğini ve bir başkasının hayatını yaşıyormuş gibi geldiğini söyledi:)Ben de daha dur 24 saat olmadı elbet alışacaksın dedim.

Aslında dediği gibi bence evlilik, bir başkasının hayatı gibi gelir insana önce.Çünkü o güne kadar soyadınızdan tutun yaşadığınız ev, yanınızdaki insanlar bir nebze görünümüz farklı, o imzadan sonra farklı.Artık siz bu hayatta kendiniz oluyor, seçimlerinizle şekil veriyor ve yanınızda istediğiniz kişiyle yola devam ediyorsunuz.Böyle görürseniz stresiniz azalır.
Şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim.

Umarim yazilanlari dikkate alirsin,keske zamaninda bu uyarilari dikkate alsaydik bu gun su durumda olmazdik.Birde hep biz digerleri gibi olmayacagiz diye cikariz bu yola,birde bakariz biz onlardan beter olmusuz.

Hayallerinin erkegi beyaz atli prensini verip yerine bir okuz alip onunla uyumak onu beslemek ona cocuk vermek yorulmamak calismak didinmek susmak dirdir etmemek isteklerini kısitlamak terminatorlere ( kocanin ailesi) katlanmak ....

iste evlilik bu ,...

ben de kına gecemde sabaha kadar düşünmüştüm nasıl olacak diye birde türkiyenin bi ucunda ailemden uzak kimse yok, ne yaparım nasıl olur, eşim nasıl olur,değişir mi :) hatta beni eve bağlasan durmam tiplerdendim evlenip güneydoğuya geliyorum diye akrabalarım evliliğime 6 ay süre biçtiler ama şimdi yaklaşık 1 yıl oldu daha hiç kavga bile etmedik çok şükür nişanlıyken kedi köpek gibi birbirimizi yerdik arada uzaklık olduğu içinmiş o da :)) şimdiki aklım olsa yatar uyurdum kına gecemde bunları düşünmek yerine iyiki de evlenmişim böyle olacağını bilsem daha önce evlenirdim:)))
Evlilik bence şans biraz süpriz yumurta gibi içinden ne çıkacağı belli olmaz ama karşılıklı özveri tabiki de sevgi saygı oldumu aşk hiç bitmiyor gittikçe artıyor

ha bir de unutmuşum kaynanana tahammül etmek ve ilk başlarda heyecanla seviştiğin erkeğin zamanla öküzleşmesi sonucu türlü bahanelerimizle sevişmekten kaçmak
sonra o erkeğe hatalarını söylemene rağmen seni anlamaması ve dırdırcı olman sonra bir çocuk yaptıktan sonra yapaarken iyiydi o erkek için ama yaptıktan sonra sanki sadece o bebek kadına aitmiş gibi bütün bakım sorumluluklarının kadına yüklendiği dertlerin derya olduğu bir kurum ayrıca evlilik

Son düzenleme:
kocanın ailesine katlanma yorumlarına katılmıyorum ben iş koca da bitiyor valla eşimin ailesi bana takık durumda ama ben kaale bile almıyorum eşim haklıyor hepsini onlar öyle yaptıkça ve ben sorun etmeyip cevap verme zahmetinde bulunmadıkça eşim daha da üzerime titreyip ailesini karşısına alıyor benim için.
Bence konu sahibinin aklını bulandırmayalım allah hayırlı geçim versin herşey iki kişi arasında oluyor kişilerin kişiliklerine bağlı

Arkadasin uste dedigi gibi evlilik bir kumar isi ayni eve girmeden belli olmuyor,ama senin hayallerini biliyorum,bizde gectik o evreden İnsallah hic pisman olmazsin,coook mutlu ol İnsallah

ha bir de unutmuşum kaynanana tahammül etmek ve ilk başlarda heyecanla seviştiğin erkeğin zamanla öküzleşmesi sonucu türlü bahanelerimizle sevişmekten kaçmak
sonra o erkeğe hatalarını söylemene rağmen seni anlamaması ve dırdırcı olman sonra bir çocuk yaptıktan sonra yapaarken iyiydi o erkek için ama yaptıktan sonra sanki sadece o bebek kadına aitmiş gibi bütün bakım sorumluluklarının kadına yüklendiği dertlerin derya olduğu bir kurum ayrıca evlilik

Aaaa kiz sen beni anlatmissin o okuzden bende bir tane var yatak odasinda kicindaki pireler ucusmaktan yorgun dustu ben cocuk basi bekliyorum :27:

hayatın boyunca bir erkeğe kelepçeyle bağlı olacağın sıfır romantik bir öküzle aynı yatakta yatacağın,saçını süpürge edeceğin çocuk doğuracağın ama kıymetinin bilinmiyeceği bir kurum............

sen evlendin mi atractive :)) en son geyiklerimizde bekardın

kocanın ailesine katlanma yorumlarına katılmıyorum ben iş koca da bitiyor valla eşimin ailesi bana takık durumda ama ben kaale bile almıyorum eşim haklıyor hepsini onlar öyle yaptıkça ve ben sorun etmeyip cevap verme zahmetinde bulunmadıkça eşim daha da üzerime titreyip ailesini karşısına alıyor benim için.
Bence konu sahibinin aklını bulandırmayalım allah hayırlı geçim versin herşey iki kişi arasında oluyor kişilerin kişiliklerine bağlı

Mehru bacım şu dediğini nasıl yapıyosun valla bak çok ihtiyacım var bu aralar
Yani işin sırrı ne?istersen özelden yaz bana:26:

4 yıllık evliyim...

Öncelikle şunu söyleyebilirim ki kimsenin dediğine bakmayın...:40: Çünkü nasıl ki kaderlerimiz, alınyazılarımız, parmak izimiz farklı ise, evlilikler de farklıdır... Çünkü her insanın sunacağı hayat şekli farklıdır... Bana sorarsan mükemmel, ablama sorarsan evlenmek mi başa bela der boşanma arifesinde bir insan olduğu için...

Az çok evleneceğin kişiyi tanımış olmalısın ve kafanda nasıl bir evlilik olacağı şekillenmeli.. Benim 4 yıl flört dönemim oldu, dört yıllık evliliğim flört dönemimden farklı değildi, sadece biraz daha maddi sorunla karşılaştık... Bir kumar olduğunu düşün evliliğin, risk almadan yapamazsın maalesef ki bu böyle... Umarım her şeyin gönlünce olacağı bir evlilik yaparsın....:34:

Arkadaşlar...Doğru söylemek erdemdir, ben de kendi adıma evlilik için olumsuz düşünüyorum ama evlenmek üzere olan bir hanımı bence üzmeyelim...
Zaten yaşadığı stres ve içine düştüğü bi boşluk durumu varken aklında binlerce soru işaretine bir de üzüntü eklemesek???
Her evlilik de bir değil, herkesin karakteri de farklı.

Back
X