- Konu Sahibi sezengunay
Evleniyorum bilgilere ihtiyacım var,ayrıca konu yeri yanlışsa kusura bakmayın.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha bir de unutmuşum kaynanana tahammül etmek ve ilk başlarda heyecanla seviştiğin erkeğin zamanla öküzleşmesi sonucu türlü bahanelerimizle sevişmekten kaçmak
sonra o erkeğe hatalarını söylemene rağmen seni anlamaması ve dırdırcı olman sonra bir çocuk yaptıktan sonra yapaarken iyiydi o erkek için ama yaptıktan sonra sanki sadece o bebek kadına aitmiş gibi bütün bakım sorumluluklarının kadına yüklendiği dertlerin derya olduğu bir kurum ayrıca evlilik
hayatın boyunca bir erkeğe kelepçeyle bağlı olacağın sıfır romantik bir öküzle aynı yatakta yatacağın,saçını süpürge edeceğin çocuk doğuracağın ama kıymetinin bilinmiyeceği bir kurum............
korktum bak şimdisağolun kızlar. ayrıca çok afedersiniz ama ilk gece korkusu da var tabi :S
kocanın ailesine katlanma yorumlarına katılmıyorum ben iş koca da bitiyor valla eşimin ailesi bana takık durumda ama ben kaale bile almıyorum eşim haklıyor hepsini onlar öyle yaptıkça ve ben sorun etmeyip cevap verme zahmetinde bulunmadıkça eşim daha da üzerime titreyip ailesini karşısına alıyor benim için.
Bence konu sahibinin aklını bulandırmayalım allah hayırlı geçim versin herşey iki kişi arasında oluyor kişilerin kişiliklerine bağlı