Evlilik öncesi nasıldı?

Ben demiştim. Konuşurken söylemiştim. O da, ben neden senin telefonunu alayım, öyle şeylerden hoşlanmam ve telefonunu kurcalamam demişti. Sağolsun Allah razı olsun sözünün arkasında durdu. O da bana diyebilirdi. söylese kendim de öyle düşündüğüm için anormal karşılamazdım. sonrasında ilişkimiz böyle şekillendi. hiçbirimiz diğerinin özel alanını ihlal etmedik. şu da var biz +40 yaşlardayız. genç değiliz. belki çok genç olsak böyle düşünmeyebilirdik. yaşla ilgisi var mı bilemedim. çok olgun ve durgunuz.

. Konu sahibi evlenince bakmak istediğini soylemis adam da dürüst davranmış. Şimdiden olur diyip sonradan yan çizmekten iyidir
Ben demeden önce o dedi telefonumu kimsenin ellemesini istemem diye. Yazmamış mıyım orada onun üzerine konu açıldı. Bu kadar da telefon saklanmaz bence kadında da erkekte de garip buluyorum ben de bu durumu şeffaf bir ilişkiden yanayım. Kimse sizin arkadaşlarınızla olan muhabbetlerinizi alıp saatlerce okumaz zaten. Telefon kaçırmak ayrı bir boyut bana göre.
Haaa ben zannettim ki konu sahibinin böyle bir talebi olmadan demiş. O zaman açıkça demesi dürüst olduğunu gösterir. Bence adam acele etmesin o zaman :)

Tamam da mesela geçen instagramda ortaklarda bir kadın vardı önerilerde çıktı, baktım 10 yıl önceden beri kadının bütün fotoğraflarını beğenmiş yani böyle çekinceleri de yokki ama sorsam ben herkesi beğeniyorum der. Kadın açık ve güzel bir kadın bu arada 38 40 yaşlarında. Ama gerçekten de sevdiği herkesin fotoğrafını beğenen biri sadece kadın değil. Ben ikiyüzlü bir muhafazakarlık mı bu diyorum. İlla elele tutuşsun demiyorum ama o kadar dindar olduğu için mi, istek duymadığı için midir diye merak ediyorum. Ki bunu anlamamında pek yolu yok galiba. Süpriz yumurta.

Saatlerce okumak diye bir durum olmaz evet de, bir mesaj görür bir fotoğraf hoş olmaz. telefonu almak karıştırmak ailesi- arkadaşıyla ne konusmus Instagram da kimleri aratmis diye vs bakmak şeffaf ilişki değil güvensizlik oluyor.

Cinsellik konuşmak cok sacma bir sey degil mi? Yani evlilik oncesi tam anlamiyla cinsellik vardi ama tutup bunu telefonda konuşmam ne oncesi ne sonrasi. Ekstra cinsellikle farkli istek ve beklentiler varsa konuşulur o ayri onun disinda "şuan şurani öpseydim" tarzi sacma sapan konuşmalar yapmaksa bahsedilen sacma yani
Gorucu gibi tanistiysaniz da cinsellik yaşamamaniz normal degil mi?
Ayrica telefon konusunda bu tutumda biriyle birak evlenmeyi sevgili bile olmam

Valla biz çok mıçmıçtık eheheheh hatta bi gece bizimkiler uyuyunca onu eve almıştım . Allahım nasıl bi heyecansa hahahaah iyi ki yapmışım valla hiç pişman değilim. Gece çıkar gelirdi, gündüz gelirdi ay ne güzeldi beeee! Özledim ya yaşlandık.
Ayrıca eşimin telefonuna hiç evlenmeden önce bakmadım, baksam bakardım herhalde hiç öyle derdim olmadı. Aramızda muhabbeti bile geçmedi her şeyi ortadaydı zaten biliyordum. Evlendik tabi şifrelerimiz aynı. Bakarım kafam esse. Öyle baktırmam muhabbeti şüphe uyandırıcı bence.

Cinsellik konuşmak derken bu konunun açılması yani sapıkça bir konuşma değil bu konuyla ilgili görüş belirtilmesi.

Cinsellik konuşmak derken bu konunun açılması yani sapıkça bir konuşma değil bu konuyla ilgili görüş belirtilmesi.

Nasil bir görüş belirtecek? Adam hetero olmasa sizinle olmazdi. Evlilik öncesi cinsellige bakışı olumlu olsa bunu da anlardiniz

Eşim benim telefonumu kurcalayamaz ama ben onun telefonuna bakabilirim lakin şöyle bir şey var ben kıskanç değilim örneğin kocam arkadaşları ile tatile gidebilir ben de öyle dışarı çıkabilir kız arkadaşına problem çıkarmam( ki hepsi benim de arkadaşım) hayatına fazla müdahale etmem 6 yıllık evliyiz bu 6 ayda 3 4 kere fake hessptan denedim LinkedInde bile cevap vermiyor. O da öyle ama o bi tık daha fazla kıskanç maalesef yine de müdahale etmez. Yine de telefonumu karıştırtmam. Ben arada açıp bakıyorum yalan yok. haritalarda konumuna bakarım arabadakine bakarım. Konumu hep açıktır benim de öyle ama takip amaçlı değil. Sekse gelince biz lisededen beri sevgiliyiz ilk zamanlar yoktu çünkü benim kafamda kötü olarak kodluydu ablam küçük yaşta yaşadı çocuk yaşta ondan dolayı annem hep uzak dur sen çok değerlisin tenin çok değerli dokundurtma işte böyle yaklaşırlar engel ol zamanı var derdi. Ben de 18 19a kadar uzak durdum sadece öpüşürdük. Sonra ilişki yaşayınca uzak durmamaya karar verdim. Evlenmeden 3 sene beraber yaşadık haliyle aktifti. Şuan bekar olsaydım tadına bakmadan riske atmazdım kumar yani. Sertleşmeyen erken boşalan dolu ortalık

Nasil bir görüş belirtecek? Adam hetero olmasa sizinle olmazdi. Evlilik öncesi cinsellige bakışı olumlu olsa bunu da anlardiniz
Şu dediğiniz komik eşi eşcinsel çıkan insanları nasıl yorumluyorsunuz bu görüşle ya da aseksüel olanları.

muhafazakârlara laf atamadın mi çen.

muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.
Dedim ne kadar süre ambivalan konuşmayacak bu sefer acaba, yalnızca YARIM sayfa dayanabilmiş. Işık hızıyla kendiyle çelişmiş yine.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Allah aşkına?

Sonra niye kimse beni ciddiye almıyor, Allah Allah neden acaba ya?

30dan sonra kadınlar çok daha istekli olur. Sen ölmüşsün abssbsksls

nikaha kadar herhangi sözlü bir iltifatta bulunmadı. Nişan da çok güzel olmuşsun demişti sadece :) normalde de sadece ima ederdi. Ya da gözlerinden anlardım. Eli elime dahi değmedi. Nikahtan sonra oldu hep bunlar. nikahla düğünümüz arasında da 4 ay vardı. Uzaktık sürekli buluşamazdık ama her gün telefonda konuşurduk. Nikahtan sonra aşkım canm gibi sevgi sözcüklerni ancak kullandık ikimizde. Ben evlendikten hemen sonra sıkı bi bağın kurulacağına inanıyorum eğer doğru kişiyse. Çünkü önceden bir çok heyecanı yaşayanlar gibi değil herşeyin ilkini düğünden sonra yaşıyorsunuz. Daha heyecanlı aslında daha taze herşey. Nikahta da bi keramet var gerçekten yıllardır flörtümmüş gibi hissetmiştim ben. Çok da samimiyet kurulmadı nikaha kadar ama sonrası çok farklıydı. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba, benim anlamadigim ve sasirtan sey evlendikten sonra niye telefonuna bakma ihtiyaci hissetmeniz. Eger boyle bir guvenlilik probleminiz varsa niye biriyle birlikte olmayi yada evlenmeyi dusunuyorsunuz. Ben 26 senedir evliyim esimin bir gun bile telefonunu karistirma ihtiyaci hissetmedim, mektuplarini acmadim,ondan sonra bilgisiyara girip hangi safyalara girdigine bakmadim, cuzdani kurcalamadim. Oda ayni sekilde ve halen bana cantami getirir icin den bir sey istese. Sevgi, saygi ve guven evliligin temel taslari. Ha diyeceksiniz ama o erkek aklini kaydirirlar.Butun adamlar salak degil. Yaninda ki adami baglama ihtiyaciniz varsa ya o adam sana layik degil yada sen ona layik degilsin. Bu arada bende zamaninda aldatildim bu herkesi ayni sinifa koymak icin bir bahane degil. Ben ne yaptim bu olunca -tabiki cok uzuldum- ama sen yoluna ben yoluma dememi engellemedi bu ve esimle tanistim. Sonuc olarak Sex guvendigin sevdiginle guzel, guven yoksa ortada hic evlenmeyi dusunme.

İlk buluşmada öpüşmek mi biz eşimle ilk buluşmada çok resmiydik , çok ilginç geldi açıkçası

Eşimle arkadaşlar vasıtası ile tanıştık, 3 ay birbirimizi görmeden sadece mesajlaştık, ben eşimi bir yıl önce reddetmiştim ama ısrarlar falan derken görüştük, eşim cinsel olarak istekli olduğunu çok belli ederdi, nişanlanana kadar iyi dayandı ama nişan sonrası her köşede sıkıştırıp durdu, hatta nişanlıyken otel tutmak istedi gidelim diye ( otel derken tatil otelleri yanlış anlaşılmasın) ama kabul etmedim , gitmedim , düğün olana kadar da canımdan bezdirdi , sürekli eşya bahanesi ile beni eve atmaya çalıştı, öyle böyle derken evlendik yani demem o ki bir erkek cinsellik konuşmasa bile bakışlarından seni süzmelerinden, sık sık görüşmek istemesinden anlarsın, eşim gece gündüz kapımdaydı adam evde duramıyordu

Bu devirde evlilik büyük risk, valla çok haklısın ama anlarsın emin ol , içgüdülerine güven, adam istekli ise belli eder mutlaka , telefon konusu büyük sıkıntı bunu bil...

Erkekler konu cinsellik olunca pek muhafazakarlık falan dinlemiyorlar, en azından eşim öyleydi yani, bence muhafazakar olupta kendini frenleyen erkek çok çok az , belkide hiç yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…