- Konu Sahibi Kararsiz93
-
Ben demiştim. Konuşurken söylemiştim. O da, ben neden senin telefonunu alayım, öyle şeylerden hoşlanmam ve telefonunu kurcalamam demişti. Sağolsun Allah razı olsun sözünün arkasında durdu. O da bana diyebilirdi. söylese kendim de öyle düşündüğüm için anormal karşılamazdım. sonrasında ilişkimiz böyle şekillendi. hiçbirimiz diğerinin özel alanını ihlal etmedik. şu da var biz +40 yaşlardayız. genç değiliz. belki çok genç olsak böyle düşünmeyebilirdik. yaşla ilgisi var mı bilemedim. çok olgun ve durgunuz.Şimdi sana tamamen katılıyorum. Ama sen evlisin. Şu an evli olarak bu yorumu yapıyorsun. Eşin diyelim senle evlenmeden önce sana dese ki telefonumun kurcalanmasını istemem. Demez misin sen hayırdır? Beni ne tanıyorsun da bunu peşinen söylüyorsun? Ya da ben senin telefonunu neden kurcalayayım. İnsan tanımadığı biri için bunu söylemez. Ya da umrunda değilse telefon söyleme gereği de duymaz.
Ben de senin gibiyim. Telefonu ortalığa atıyorum. Eşim de öyle. Ama alıp da bir gün telefonlarımıza baktığımız yok. Hiç de evlenmeden önce demedik yani telefonumun kurcalanmasını istemem diye. Bence şüpheli.
Ben demeden önce o dedi telefonumu kimsenin ellemesini istemem diye. Yazmamış mıyım orada onun üzerine konu açıldı. Bu kadar da telefon saklanmaz bence kadında da erkekte de garip buluyorum ben de bu durumu şeffaf bir ilişkiden yanayım. Kimse sizin arkadaşlarınızla olan muhabbetlerinizi alıp saatlerce okumaz zaten. Telefon kaçırmak ayrı bir boyut bana göre.. Konu sahibi evlenince bakmak istediğini soylemis adam da dürüst davranmış. Şimdiden olur diyip sonradan yan çizmekten iyidir
Haaa ben zannettim ki konu sahibinin böyle bir talebi olmadan demiş. O zaman açıkça demesi dürüst olduğunu gösterir. Bence adam acele etmesin o zaman :)
Tamam da mesela geçen instagramda ortaklarda bir kadın vardı önerilerde çıktı, baktım 10 yıl önceden beri kadının bütün fotoğraflarını beğenmiş yani böyle çekinceleri de yokki ama sorsam ben herkesi beğeniyorum der. Kadın açık ve güzel bir kadın bu arada 38 40 yaşlarında. Ama gerçekten de sevdiği herkesin fotoğrafını beğenen biri sadece kadın değil. Ben ikiyüzlü bir muhafazakarlık mı bu diyorum. İlla elele tutuşsun demiyorum ama o kadar dindar olduğu için mi, istek duymadığı için midir diye merak ediyorum. Ki bunu anlamamında pek yolu yok galiba. Süpriz yumurta.Ya sen nasıl muhafazakarsın kardeşim? Ya anlamını bilmiyorsun. Ya kendi nefsini kandırıyorsun. Eğer gerçekten "muhafazakar" isen el ele bile tutuşamazsın. Bunun azı çoğu yok. İnsan el ele tutuşmak istemez mi? Sorusunu da sormazsın . Evet istemez. İnancının gereğini yapıyorsa istemez. Sekuler arkadaşlara lafimiz yok. Onlar da kendi doğrultusunda yaşıyor. Ama ben muhafazakarım deyip böyle saçma bir soru sorman senin tam manasıyla muhafazakar olmadigini gösteriyor. Sen birakta senin elini tutup tutmadığını telefon sorununa bak. Bu iş olmaz.
Saatlerce okumak diye bir durum olmaz evet de, bir mesaj görür bir fotoğraf hoş olmaz. telefonu almak karıştırmak ailesi- arkadaşıyla ne konusmus Instagram da kimleri aratmis diye vs bakmak şeffaf ilişki değil güvensizlik oluyor.Ben demeden önce o dedi telefonumu kimsenin ellemesini istemem diye. Yazmamış mıyım orada onun üzerine konu açıldı. Bu kadar da telefon saklanmaz bence kadında da erkekte de garip buluyorum ben de bu durumu şeffaf bir ilişkiden yanayım. Kimse sizin arkadaşlarınızla olan muhabbetlerinizi alıp saatlerce okumaz zaten. Telefon kaçırmak ayrı bir boyut bana göre.
Cinsellik konuşmak derken bu konunun açılması yani sapıkça bir konuşma değil bu konuyla ilgili görüş belirtilmesi.Cinsellik konuşmak cok sacma bir sey degil mi? Yani evlilik oncesi tam anlamiyla cinsellik vardi ama tutup bunu telefonda konuşmam ne oncesi ne sonrasi. Ekstra cinsellikle farkli istek ve beklentiler varsa konuşulur o ayri onun disinda "şuan şurani öpseydim" tarzi sacma sapan konuşmalar yapmaksa bahsedilen sacma yani
Gorucu gibi tanistiysaniz da cinsellik yaşamamaniz normal degil mi?
Ayrica telefon konusunda bu tutumda biriyle birak evlenmeyi sevgili bile olmam
Cinsellik konuşmak derken bu konunun açılması yani sapıkça bir konuşma değil bu konuyla ilgili görüş belirtilmesi.
Haftada minimum üç kez seks isterim gibi mi? Cinsellikle ilgili nasıl görüş belirtilir ki?Cinsellik konuşmak derken bu konunun açılması yani sapıkça bir konuşma değil bu konuyla ilgili görüş belirtilmesi.
Buna çok katılmadım. Muhafazakar erkeklerde cinsel yönelimi saklamak için paravan evlilikler çok yaygın.Adam hetero olmasa sizinle olmazdi.
Şu dediğiniz komik eşi eşcinsel çıkan insanları nasıl yorumluyorsunuz bu görüşle ya da aseksüel olanları.Nasil bir görüş belirtecek? Adam hetero olmasa sizinle olmazdi. Evlilik öncesi cinsellige bakışı olumlu olsa bunu da anlardiniz
muhafazakârlara laf atamadın mi çen.
Dedim ne kadar süre ambivalan konuşmayacak bu sefer acaba, yalnızca YARIM sayfa dayanabilmiş. Işık hızıyla kendiyle çelişmiş yine.muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.
30dan sonra kadınlar çok daha istekli olur. Sen ölmüşsün abssbskslsYani kusura bakmayın ama yazık olmuş.27 yaşından sonra cinsel istek düşmeye başlıyor.ben 31 yaşındayım.2,3 sene önceki halimle dağlar kadar fark var arada.siz farketmiyor musunuz azaldığını.ben eskiden adet döneminden sonraki hafta canavar gibi olurdum.uyku bile uyuyamazdım.şimdi süt limanım.muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.
İlk buluşmada öpüşmek mibenim esim de ilk baslarda cinsellik konusmuyordu. sonra açık açık sordum sen hayırdır diyebeni rahatsız etmemek için kendini geri çekiyormus. ama biz ilk buluşmada öpüşmüştük⬆. sadece konusmuyorduk ve öpüşmeden ilerisi yoktu. ben konusunca onunla açıldı. sonradan sorun yasamadık. hala daha sapık olduğumu iddia eder ama
telefon konusunda biz ilk tanıstığımız gğnden beri saklama çabası yoktu. mesela arabada şarkı açmak için alırdım telefonu veya sarjım bittiyse bizimkileri aramak için. bir tepkisi olmadı hiç. simdi de gerci işim olmadıkca almam telefonunu. bazen benim şarjım yoksa onunkinden oyun oynamak için alıyorum
Bu devirde evlilik büyük risk, valla çok haklısın ama anlarsın emin ol , içgüdülerine güven, adam istekli ise belli eder mutlaka , telefon konusu büyük sıkıntı bunu bil...Ya hanımlar muhafazakarlıkla ne ilgisi var ben adam bunu bir paravan olarak kullanıyor mudur diye soruyorum. Ben de muhafazakarım. Ama insan bir el ele tutuşmakta istemez mi? Çok muhafazakarsa telefonunda ne var da gizliyor diye merak ettiğim için sordum başına böyle bir şey gelen var mı diye? Niye tek dindar dinin son kalesi kendiniz kalmış gibi davranıyorsunuz ilginç yani.
Erkekler konu cinsellik olunca pek muhafazakarlık falan dinlemiyorlar, en azından eşim öyleydi yani, bence muhafazakar olupta kendini frenleyen erkek çok çok az , belkide hiç yok ...Şimdi muhafazakarlık açısından soruyorsan evet dini inanca göre evlenmeden elini bile tutamazsın.ama şu an dünyada bu şekilde dikkatli olarak dini yaşayan birileri kalmış mıdır? Orası muamma tabi.bu kadar karakutuyken evlenmeyin.yeterince samimiyet bile oluşmamış belli ki hiç konuşamıyorsunuz bu konuları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?